- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
canim cok saol, ayni dilekler senin icinde gecerli...
bende denize asigim ama denizsiz yasamak zorundayim
evini icine sindigi gibi döseyemedin mi canim?
aslina bakilirsa bende cok farkli seyler düsünmüstüm ama maddi sebeblerden dolayi
herseyde kendimi kismak zorunda kaldim. ama sanirim yinede güzel birsey cikti ortaya.
neden asmiyorsun ki canim? benim evimin duvarlarindada hic resmimiz yok :) toplasam evde 2 cercevede resmimiz var
ALLAH herkese istedigi evi nasip etsin... umarim herseyi istedigin gibi düzebildigin bi eve sahip olursun.
canim ben almanyada yasiyorum, herseyimide burdan aldim... nerden aldigimi söylesemde sana fayda etmez.
ama yinede masa ve sandalyeler poco adinda bi mobilya magazasindan alindi, maaliyeti 400 euro civariydi yanlis hatirlamiyorsam
Banki neckermann adindan bi yerden aldim oda 150 euroydu...
Evimin resimleri yine baska sayfalarda benden izinsiz olarak paylasilmis.
Burdan ev resimleri alinip alinip, dekorasyon resmide olur olmaz sayfalarda paylasiliyor
ve bu durum benim cok sinirimi bozmaya basladi.
Burdaki güzel yorumlara kiyamiyorum ama artik ciddi ciddi resimlerimin kaldirilmasini talep etmeyi düsünüyorum.
benim bilmedigim sayfalarda evimin resimleri paylasiliyor, ve üyeler tarafindan yine paylasiliyor
bilmem kac kisinin profilinde geziyor.
Buraya bu konuyu acarken bunlari hesap etmemistim, gece gece cok sinirlerim bozuldu :26:
biraz yanlis anlasilmis, kastim site icindeki sayfalar degil elbette.
baska sitelerdeki sayfalari kast etmistim...
dün sinirle ne yazdigima dikkat etmemisim
tatlım kaldırma ya..
tarzım dediğim 2 3 ev var zaten..seninki de onlardan biri :)
ben bakıp bakıp kendi evimin hayalini kuruyorum.dua ediyorum böyle olsun diye..
düşünce gücüyle çağırıyorum...:)
Allah daha da güzellerini nasip etsin...huzurla inşallah..
hangi site yapmıs çok merak ettim thirty acaba özelden link atabilir misin bakmak istedim :26:
thirtyfour size birsey soracagım fotolardan anladıgım kadarıyla salonunuzda yemek masası ve sandalyeleri yok yanlıs gormus de olabilirim. bizim de yeni alacagımız evimizin salonu biraz dar bogmamak için yemek masasını koymamayı dusunuyorum mutfagım genis yemekleri orada yeriz diye dusunuyorum. eger yemek masasını koymadıysanız(dogru gorduysem yani) memnun musunuz? tesekkürler simdiden...
amin canim, ALLAH herkese istedigi gibi bi ev nasip etsin
facebookta bi grup canim. "dügün gelin hakkinda hersey" grubun ismi.
yatak odamin resimlerini silmisler. defalarca sikayet ettim, yazdim ama diger iki resmi kaldirmiyorlar
dogru görmüsün canim salonum ufak oldugundan masaya yer kalmadi, yemek masam mutfakta ve benim icin cok pratik oluyor.
yemek zamani sofrayi kurarken mutfaktan salona tasimasi olmuyor, salonum dagilmiyor, kirlenmiyor.
desavantaji misafir davet ettiginde mutfagin derli toplu olmak zorunda, biraz stres oluyor hemen toplayayim derken
Bende şimdi gruba katılım isteği yolladım şikayet edicem senin için umarım kaldırırlar:44:
grup demisim sayfa canim... ve katilim istemiyor aslinda. facebooka defalarca sikayet ettim, mail yollamislar yeter artik der gibi
gerçekten çok hoş canım güle güle otur renkler müthiş..
Ağız tadıyla oturun inşallah gerçekten çok ferah ve güzel bi eviniz var...
Maviye bayılırıımmm...
Gülze güle huzur içinde oturun inşallah..
Çok çok güzel dekore edilmiş gerçekten :))
Ağız tadı ve huzurla bir ömür nasip etsin inşallah Rabbim...