- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Bayildim evine salonun cok güzel gülle gülle oturun allah mutlulunuzu bozmasin
farklı tonları,farklılıkları çok severim..
tek kelime ile harika diyorum... muhteşem...
allah tadınızı bozmasın
çok güzel olmuş güle güle oturun çook beğendim
maşallah evin cok güzel bayıldımm..
saglık mutluluk ve huzurla oturun inşallahhhh
Eki Görüntüle 491866 Eki Görüntüle 491867 Eki Görüntüle 491868 Eki Görüntüle 491869 Eki Görüntüle 491870 Eki Görüntüle 491871 Eki Görüntüle 491872 Eki Görüntüle 491873 Eki Görüntüle 491874 Eki Görüntüle 491875 Eki Görüntüle 491876 Eki Görüntüle 491877 Eki Görüntüle 491878 Eki Görüntüle 491879 Eki Görüntüle 491880 Eki Görüntüle 491881 Eki Görüntüle 491882 Eki Görüntüle 491883 Eki Görüntüle 491884 Eki Görüntüle 491885 Eki Görüntüle 491886 Eki Görüntüle 491887 Eki Görüntüle 491888 Eki Görüntüle 491889 Eki Görüntüle 491890
Resimleri göremeyenler icin tekrar siteye yükledim...
Mavi renk bana dekorasyonda çok soğuk geliyordu ama senin evin bayıldım canım her şey o kadar güzel olmuş ki.. Ve bi o kadar iç açıcı :) Allah güzel günlerde huzurla kullanmanızı nasip etsin..
Bayıldım evine çok güzel, mutlulukla otur inşallah
En çok mutfağını beğendim ve yatağının üzerindekileri müthiş olmuşlar.
Gerçekten çok güzel bir ev.. Huzur dolu, mutlu günleriniz olsun hep..
Güle güle oturun herşey çok ince düşünülmüş çok güzel hesaplanmış bayıldımm
Tek kelimeyle bayıldım
Aşkla , sağlıkla , huzurla oturmayı nasip etsin Rabbim
Buradaki diğer evlerede bakayım dedim ama burayı görünce vazgeçtim bakmadım dönüp dönüp bakıyorum bayıldım gerçekten :)
Bende en cok mutfagimi seviyorum, kocaman ferah ferah yemek yapmasi güzel oluyor...
o yatagin üzerindekileri sökmeyi düsünüyorum, bilmem nasil olur...
bunu takmayi düsünüyorum
Eki Görüntüle 634141
güzel dileklerin icin cok tsk ederim... begenmene sevindim
amin canim cümlemize nasip etsin...
oooyyycok tatlisin tesekkür ederim canim...
mükemmel bir eviniz var maşallah Allah nazardan korusun :) mutlulukla oturun hep güzel günleriniz geçsin içinde
Bence sökme o haliyle daha güzel olurZevkine bayıldım hatta erkek arkadaşıma bile anlattım birisi çok güzel dekore etmiş evini sende bak diye de gönderdim link o da baktı :)
Böyle internetten bakarım ben arada ileriye dönük fikir edinmek adına ama hiç bu kadar beğendiğim olmamıstı. :)
bayıldııımmm çok güzel güle güle oturun:))
saol arkadasim, Amin...
sökmek istemiyorum ama o kelebekler durmadan düsüyor sinirimi bozuyor, yerinde durmuyolar
evimi begendigine göre sende benim gibi denize asIksinUtandiriyorsun beni canim, cok tsk ederim...
saol canimm
çok güzel bir evin var çok huzurlu bir görünümü var kesinlikle.. renklerin uyumu ahenkle dans ediyor.. allah güle güle oturmayı nasip etsin kahkahanız hiç eksik olamsın canım...
Denize aşığım bendee denizle büyüdüm hep, bende akdenizin kızı derim hep kendime o yüzden içim açıldı evini görünce denize karşı oturmayı, izlemeyi, yüzmeyi, tek başıma derinlere açılıp gitmeyi çok severim ve denizsiz bir yerde yaşayamam sanırım
Bayıldımmmmmmmmmmmmm maşallahhh
Huzurla,mutlulukla otur..
Allah benim gibi olmayanlara da versin böyle döşenmiş ev kadar hiç bir şeye özenmiyorum gerçekten
Yakın zamanda benim de olur inşallah..
Daha düğün resimlerimi bile duvarıma asamadım..
offf
Mutfağın dört dörtlük masa sandalye takımın çok farklı.. Nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?:26: