Deniz Kokan Evim...

Mavi renk dekorasyonda çok soğuk gelir bana ama senin evine bayıldım, o kadar güzel olmuş ki her şey :) Güzel günlerde huzurla yaşayın inşallah..

Mavi renk bana dekorasyonda çok soğuk geliyordu ama senin evin bayıldım canım her şey o kadar güzel olmuş ki.. Ve bi o kadar iç açıcı :) Allah güzel günlerde huzurla kullanmanızı nasip etsin..

Mavi renk bana dekorasyonda çok soğuk geliyordu ama senin evin bayıldım canım her şey o kadar güzel olmuş ki.. Ve bi o kadar iç açıcı :) Allah güzel günlerde huzurla kullanmanızı nasip etsin..

Güzel yorumun icin cok tesekkür ederim... :KK16:
Biraz soguk bi hava var evimde evet, ama ben buna sogukluk degil ferahlik olarak algiliyorum...

Bayıldım evine çok güzel, mutlulukla otur inşallah :KK61:
En çok mutfağını beğendim ve yatağının üzerindekileri müthiş olmuşlar. :KK61:

Gerçekten çok güzel bir ev.. Huzur dolu, mutlu günleriniz olsun hep..
Güle güle oturun herşey çok ince düşünülmüş çok güzel hesaplanmış bayıldımm:KK49:

Buradaki diğer evlerede bakayım dedim ama burayı görünce vazgeçtim bakmadım dönüp dönüp bakıyorum bayıldım gerçekten :)

Bayıldım evine çok güzel, mutlulukla otur inşallah :KK61:
En çok mutfağını beğendim ve yatağının üzerindekileri müthiş olmuşlar. :KK61:

Bende en cok mutfagimi seviyorum, kocaman ferah ferah yemek yapmasi güzel oluyor...
o yatagin üzerindekileri sökmeyi düsünüyorum, bilmem nasil olur...
bunu takmayi düsünüyorum

$373963.jpg

Gerçekten çok güzel bir ev.. Huzur dolu, mutlu günleriniz olsun hep..
Güle güle oturun herşey çok ince düşünülmüş çok güzel hesaplanmış bayıldımm:KK49:

güzel dileklerin icin cok tsk ederim... begenmene sevindim:KK16:

Tek kelimeyle bayıldım :KK16:
Aşkla , sağlıkla , huzurla oturmayı nasip etsin Rabbim :KK16:

amin canim cümlemize nasip etsin...

Buradaki diğer evlerede bakayım dedim ama burayı görünce vazgeçtim bakmadım dönüp dönüp bakıyorum bayıldım gerçekten :)

oooyyy:KK16: cok tatlisin tesekkür ederim canim...

mükemmel bir eviniz var maşallah Allah nazardan korusun :) mutlulukla oturun hep güzel günleriniz geçsin içinde

Bende en cok mutfagimi seviyorum, kocaman ferah ferah yemek yapmasi güzel oluyor...
o yatagin üzerindekileri sökmeyi düsünüyorum, bilmem nasil olur...
bunu takmayi düsünüyorum

Eki Görüntüle 634141

güzel dileklerin icin cok tsk ederim... begenmene sevindim:KK16:

amin canim cümlemize nasip etsin...

oooyyy:KK16: cok tatlisin tesekkür ederim canim...

Bence sökme o haliyle daha güzel olur :KK61: Zevkine bayıldım hatta erkek arkadaşıma bile anlattım birisi çok güzel dekore etmiş evini sende bak diye de gönderdim link o da baktı :)
Böyle internetten bakarım ben arada ileriye dönük fikir edinmek adına ama hiç bu kadar beğendiğim olmamıstı. :):KK16:

mükemmel bir eviniz var maşallah Allah nazardan korusun :) mutlulukla oturun hep güzel günleriniz geçsin içinde

:KK16::KK16::KK16: saol arkadasim, Amin...

Bence sökme o haliyle daha güzel olur :KK61: Zevkine bayıldım hatta erkek arkadaşıma bile anlattım birisi çok güzel dekore etmiş evini sende bak diye de gönderdim link o da baktı :)
Böyle internetten bakarım ben arada ileriye dönük fikir edinmek adına ama hiç bu kadar beğendiğim olmamıstı. :):KK16:

sökmek istemiyorum ama o kelebekler durmadan düsüyor sinirimi bozuyor, yerinde durmuyolar :KK1:
evimi begendigine göre sende benim gibi denize asIksin:KK34: Utandiriyorsun beni canim, cok tsk ederim...

bayıldııımmm çok güzel güle güle oturun:))

saol canimm:KK16:

çok güzel bir evin var çok huzurlu bir görünümü var kesinlikle.. renklerin uyumu ahenkle dans ediyor.. allah güle güle oturmayı nasip etsin kahkahanız hiç eksik olamsın canım...:KK16:

:KK16::KK16::KK16: saol arkadasim, Amin...

sökmek istemiyorum ama o kelebekler durmadan düsüyor sinirimi bozuyor, yerinde durmuyolar :KK1:
evimi begendigine göre sende benim gibi denize asIksin:KK34: Utandiriyorsun beni canim, cok tsk ederim...

saol canimm:KK16:

Denize aşığım bendee denizle büyüdüm hep, bende akdenizin kızı derim hep kendime o yüzden içim açıldı evini görünce denize karşı oturmayı, izlemeyi, yüzmeyi, tek başıma derinlere açılıp gitmeyi çok severim ve denizsiz bir yerde yaşayamam sanırım :KK16: :KK61:

Bayıldımmmmmmmmmmmmm maşallahhh:nazar:
Huzurla,mutlulukla otur..
Allah benim gibi olmayanlara da versin böyle döşenmiş ev kadar hiç bir şeye özenmiyorum gerçekten:KK17:
Yakın zamanda benim de olur inşallah..
Daha düğün resimlerimi bile duvarıma asamadım..
offf:KK14:

Mutfağın dört dörtlük masa sandalye takımın çok farklı.. Nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?:26:

çok güzel bir evin var çok huzurlu bir görünümü var kesinlikle.. renklerin uyumu ahenkle dans ediyor.. allah güle güle oturmayı nasip etsin kahkahanız hiç eksik olamsın canım...:KK16:

canim cok saol, ayni dilekler senin icinde gecerli...

Denize aşığım bendee denizle büyüdüm hep, bende akdenizin kızı derim hep kendime o yüzden içim açıldı evini görünce denize karşı oturmayı, izlemeyi, yüzmeyi, tek başıma derinlere açılıp gitmeyi çok severim ve denizsiz bir yerde yaşayamam sanırım :KK16: :KK61:

bende denize asigim ama denizsiz yasamak zorundayim :KK25:

Bayıldımmmmmmmmmmmmm maşallahhh:nazar:
Huzurla,mutlulukla otur..
Allah benim gibi olmayanlara da versin böyle döşenmiş ev kadar hiç bir şeye özenmiyorum gerçekten:KK17:
Yakın zamanda benim de olur inşallah..
Daha düğün resimlerimi bile duvarıma asamadım..
offf:KK14:

Mutfağın dört dörtlük masa sandalye takımın çok farklı.. Nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?:26:

evini icine sindigi gibi döseyemedin mi canim?
aslina bakilirsa bende cok farkli seyler düsünmüstüm ama maddi sebeblerden dolayi
herseyde kendimi kismak zorunda kaldim. ama sanirim yinede güzel birsey cikti ortaya.
neden asmiyorsun ki canim? benim evimin duvarlarindada hic resmimiz yok :) toplasam evde 2 cercevede resmimiz var :KK9:
ALLAH herkese istedigi evi nasip etsin... umarim herseyi istedigin gibi düzebildigin bi eve sahip olursun.

canim ben almanyada yasiyorum, herseyimide burdan aldim... nerden aldigimi söylesemde sana fayda etmez.
ama yinede masa ve sandalyeler poco adinda bi mobilya magazasindan alindi, maaliyeti 400 euro civariydi yanlis hatirlamiyorsam
Banki neckermann adindan bi yerden aldim oda 150 euroydu...

X