- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
kaçtım geldim şekerlerr (buı laf sana abbacım kaydirigubbakcemile3 )
abbacım denizkcım 6642cim nasılsınız bakalım? ben anca evime geldim eee kocacımla hasret giderdim bir bakim bizimkiler napıyormuş dedim...
bugün 1.kolimi yapmış bulunmaktayım ve kara kara düşünerek bu ev nasıl toplanırrrr diyorummmmmkafamçokkarıştı
ayy hadi gözün aydın şekerimmm :1hug: :1hug:iyi geceler ben geldim abba kocamla konuştum çok mutluyum çooookkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaçtım geldim şekerlerr (buı laf sana abbacım kaydirigubbakcemile3 )
abbacım denizkcım 6642cim nasılsınız bakalım? ben anca evime geldim eee kocacımla hasret giderdim bir bakim bizimkiler napıyormuş dedim...
bugün 1.kolimi yapmış bulunmaktayım ve kara kara düşünerek bu ev nasıl toplanırrrr diyorummmmmkafamçokkarıştı
ayy hadi gözün aydın şekerimmm :1hug: :1hug:
insan sesini bile duyunca nasıl mutlu oluyr değilmi ? zemuszemus zemuszemus
ah ah canım benim nasıl özlemişim ağlamaktan konuşamadımki oda ne yapsın canım artık bi yol buldu açtı msnyi gördük birbirimizi biraz daha rahatladımŞeniz ne olacaz biz böyle bilmem valla :uhm:
canım teşekkür ederim ben dün akşamdan sonra daha iyiyim:asigim: sana kolay gelsin inşallah kendini yormadan toparlanabilirsin:1hug:
ayy hadi gözün aydın şekerimmm :1hug: :1hug:
insan sesini bile duyunca nasıl mutlu oluyr değilmi ? zemuszemus zemuszemus
delikafadulden delikafadulden delüü kısss yok buseferkı jeton yuvarlak ne eksık ne fazla sırnaşık şey sırnaşık şey
oyy oyyy evı ve kocişini oslemıss :teselli:...
bak anacım kocanın kıymetını bıl yat kalk dua et hep yanında ,
bızden ibret al bakem
aylıncımm unutmusum demeyi, ev işindede Allah kolaylık versın :teselli:
1.kolinde hayırlı ugurlu olsun ;-) :)))
optumm kocamannn
kıyamam sana yaaaa:teselli: amaa çoook sevindim mutlu olmana hasret zordur ama bak çook dadlu bir meleğin var yanında iyiki yalnız değilsin
çoook saol cnmm bebiişle toparlanmak zor oluyor ama artık yawaş yawaş yapıcm hayırlısıyla
yaparsın acele değil inşallah yavaş yavaş olur hepsi meleğin derken:asigim:bebekse henüz yok canım:asigim: ama seninkine maşallah yerim onu ben
kutaylin ben yatıyorum artık işlerin kolay gelsin çok çabuk bitsin iyi uykulara.s.a.s.
senınkı nerde kıss sımdı? oyy kıyamam :teselli: kuzum ağlama yaa :1hug:ah ah canım benim nasıl özlemişim ağlamaktan konuşamadımki oda ne yapsın canım artık bi yol buldu açtı msnyi gördük birbirimizi biraz daha rahatladımŞeniz ne olacaz biz böyle bilmem valla :uhm:
yok anamm ben eskı kafalıyım -tatlicadiarzu- yenılıklere acık diilim korkarım ben -tatlicadiarzu-jeton devride bitti artık şikerim kontür yükle sen en iyisi:sm_cool: evet canımcım kocacımla hasret giderdik hatta bugünde nöbetçi gene ayrı gayrı kaldık...
valla ben böyle diyorum yaa yakında beni denizci eşleri bir olup döfecek:))))
oyyy canumsunnn çoook saol şikercimm ....bende kutayımda seni kocamanından öpüvirdikkkŞeniz