Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kuzummm ben geyıkte takılıyorum sende gel okişş ;-)
ortaya karısıktan geyık forumunu bulabılrsın .. opuyorummm

iyi geceler ben geldim abba kocamla konuştum çok mutluyum çooookkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaçtım geldim şekerlerr (buı laf sana abbacım kaydirigubbakcemile3 )

abbacım denizkcım 6642cim nasılsınız bakalım? ben anca evime geldim eee kocacımla hasret giderdim bir bakim bizimkiler napıyormuş dedim...
bugün 1.kolimi yapmış bulunmaktayım ve kara kara düşünerek bu ev nasıl toplanırrrr diyorummmmmkafamçokkarıştı

canım teşekkür ederim ben dün akşamdan sonra daha iyiyim:asigim: sana kolay gelsin inşallah kendini yormadan toparlanabilirsin:1hug:

iyi geceler ben geldim abba kocamla konuştum çok mutluyum çooookkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy hadi gözün aydın şekerimmm :1hug: :1hug:
insan sesini bile duyunca nasıl mutlu oluyr değilmi ? zemuszemus zemuszemus

delikafadulden delikafadulden delüü kısss yok buseferkı jeton yuvarlak ne eksık ne fazla sırnaşık şey sırnaşık şey
oyy oyyy evı ve kocişini oslemıss :teselli:...
bak anacım kocanın kıymetını bıl yat kalk dua et hep yanında ,
bızden ibret al bakem

aylıncımm unutmusum demeyi, ev işindede Allah kolaylık versın :teselli:
1.kolinde hayırlı ugurlu olsun ;-) :)))
optumm kocamannn

canım teşekkür ederim ben dün akşamdan sonra daha iyiyim:asigim: sana kolay gelsin inşallah kendini yormadan toparlanabilirsin:1hug:

kıyamam sana yaaaa:teselli: amaa çoook sevindim mutlu olmana hasret zordur ama bak çook dadlu bir meleğin var yanında iyiki yalnız değilsin

çoook saol cnmm bebiişle toparlanmak zor oluyor ama artık yawaş yawaş yapıcm hayırlısıyla

jeton devride bitti artık şikerim kontür yükle sen en iyisi:sm_cool: evet canımcım kocacımla hasret giderdik hatta bugünde nöbetçi gene ayrı gayrı kaldık...
valla ben böyle diyorum yaa yakında beni denizci eşleri bir olup döfecek:))))

yaparsın acele değil inşallah yavaş yavaş olur hepsi meleğin derken:asigim:bebekse henüz yok canım:asigim: ama seninkine maşallah yerim onu ben

yaparsın acele değil inşallah yavaş yavaş olur hepsi meleğin derken:asigim:bebekse henüz yok canım:asigim: ama seninkine maşallah yerim onu ben

ahh canım sorma bize birde kamp çıktı sanırım onada gidicez tabi gitmeden evi toplamak istiyorum acelem ondan bakalımm annemde geliyor arada onun yardımıyla bitecek insallahh...

ennee senin bebişin yokmuu ben sanki senin avatarda bir kız resmi görmüştüm o kızın sandım:))) eheueheu sazan oldum bak şimcikkk eee..o zaman yapp bi danee kıss:))

çoook saol teyzesii okyanus göslümde senii öpüomuşş:))

ah ah canım benim nasıl özlemişim ağlamaktan konuşamadımki oda ne yapsın canım artık bi yol buldu açtı msnyi gördük birbirimizi biraz daha rahatladımŞeniz ne olacaz biz böyle bilmem valla :uhm:
senınkı nerde kıss sımdı? oyy kıyamam :teselli: kuzum ağlama yaa :1hug:
neyseı msnden gorusmussunuz zemuszemus
biz daha sefte yapamadık acıkcasıı.. ancak telden tele fırsat buldukca en son 3gun once gorustuk oda ben kapatma ascık dıe yalvarırken aşkumda bana kızıyodu kapatmalıyım çok bencilsin die o azardan sonra 10daha kazanmıs oldum emme benımkısı komutandan azar yedımı bılmem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok anamm ben eskı kafalıyım -tatlicadiarzu- yenılıklere acık diilim korkarım ben -tatlicadiarzu-
ayy ne anlatıceeem bılıyomusun sımdı aklıma geldi;ablamın oğlu var senın oğlusun gibi çakır gozlu suan 4yasında ama yenı oyuncak olsun korkuyomus alice harıkalar dıyarı gibi kucuklere yonelık oyuncaklar varya.. işte katıyyen bınmıyomus bınıncede aglıyomus.. enıstemde dahil ablam neymıs bu huyu bana çekmıs aynı teyzesıymısssmısste.. anammm çocugu yılda 15gun goruyorum (almanyadalar) kotu huylar teyseye iyi huylar ana yada babaya ohh ne ala :mymeka: :mymeka:
neysemmm nan yenıye gecmek için kontüre yane pere pere pere gerekli yaa delikafadulden sengözlerimebaksanab -tatlicadiarzu-

son olarakk senı bi doferissssss goooruunnnnn gununuuu,nan kocen yanında daaa ne istinnnn... kötükedihüso kötükedihüso
öslemıssmışş gocasını yaa biss napemmm yasıkkk diilmi biseee
oyyy canumsunnn çoook saol şikercimm ....bende kutayımda seni kocamanından öpüvirdikkkŞeniz

ayy bi opucuk geldi sankı ;-) oyy kujuuuucummm benden size kocaman kocaman muah muah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…