Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

anlamammı abbacım bilmemmi nişanlıysan biraz daha zor olsa gerek çünkü evlenince daha farklı görevi ne nişanlının sende onunla gidebilirsin diye dedim ben uygun olunca gidiyorum

evet canım henuz tam evlı sayılmam ;-)
maalesef biz asker eslerı gıdermıyoruz tatlım ((
hoş sıvıl olsada ıstemezdı benımkısı kıskancın önde gidenidir kendısı..
ev beklemek kalıyor bana ama ben duramam evde garantı işe baslarım suan kendı memleketım sıkılmıyorum ama yarın bılmedigim bi şehırde tek basıma napıcamı bılmıyorum işte.
biz sadece mesela mersıne 45gun gıttıklerınde ben mersındekı ordu evınde kalabılıyorum ve lıman yaptıklarında gorusebılıyoruz yanı o bakımdan iyiymiş bakalım ..
diyor aşkım sende gelcen benımle uzun seyırlerde (gelcen demek ,ben orduevınde kalcam aşkımda liman yapınca yanıma gelcek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )
samsun bulusmasına katılcakmısın peki?

yaa askerse olabilir konuşmuştuk bu konuyu ama unuttum sanırım kusura bakma abba a.s. keşke birlikte seyir yapabilsen aslında o kadar zevkliki:1hug: eşinin memleketindemi yaşayacaksın evlendikten sonra

çookk teklif ettım bırlıkte gıdelım nolurr gibilerine bana dedigi laf
- askeriyede yasak sansına küs ama zaten sivilde olsa istemem.
sen bunu aşk gemısımı sanıyosun onca 205 erkegın içinde tek sen hayatta olmaz.. hiç biri bakmasa bile ben kafayı yerım acabalarla ,acaba eşimi dusunuyomu kas goz olsa huylanırım cinayet çıkar dedi.
hayır kocaelinde durcaz ,keşeke ordu olsaydıda canım sıkılmasaydı,eşimin tum akrabaları orduda bırı gelmezse bırı gelırdı yada ben gıderdım eşim yokken gunlerımı oyle gecırırdım dıyordum :teselli:

bence ailenin yanında olman daha iyi ne olursa olsun eşinin ailesi olmazdı yaa boşver nasılsa kendine oyalanacak bişey bulursun bişekilde vakit geçiyo yazışırık kocaları beklerken sırnaşık şey aa tabi çok kalabalık ben gidiyorum ama en fazla 20 kişi. ilk zamanlar eşim çok rahatsız oluyodu ama hasret özlem ağır basınca gitmem onada iyi geliyo artık alıştı galiba e nerdeyse 5 yıldır evliyiz abbacım inşallah sende istediğin zaman kendi düzenini kurarsın

abbacım iyi geceler artık yatıyorum inşallah yarında denk gelirizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

günaydın :):) nasılsınız denız? vala koca topıkte bizden baskası yok :):)
nan nerdesınız sizi gidilerr ;-)

şekercim balımm benim ösledim kız seni alışkanlık yaptın:))) ayyy giremiyorum akşamları yorgunluktan kayıyorum evimede gidemedim daha kocacımı çook ösledim

ayyy gelsene kızzz hade çayda benden olsun sen yeterki gel şikerimmm:)

kıyamam sevdiğine hasretmi kaldın yahu telefonlada mı görüşemiyorsunuz çook zormuş ama niye o kadar sıkıki anlamadım ..girmesinler sevenlerin arasına uçarım buradannnn:mymeka:

hemşo olsak kolayda ayrı şehirlerdeniz öylesine giçirdim aklımdan güzel arkadaşlık kurardık denizci eşleriyle öpüyrum...

aynen dediğin gibi biarada olunca insan bıkıyo bazende kırıcı oluyor bizde böyle birşeye zaman olmuyor 18yıllık evliyim hala balayındayım 1yıl yoktu geldi 4ay kaldı gitti gelince özlem hasret derken tekrar gidiyor hayatımızdan heyacan tutku eksik olmuyo güzel yanıda bu selamlar..

hemşo olsak kolayda ayrı şehirlerdeniz öylesine giçirdim aklımdan güzel arkadaşlık kurardık denizci eşleriyle öpüyrum...

gün gelir oda olur biyer belirleriz herkese yakın toplanırız dimi hepimiz aynı dertten konuşup dururuz :1hug::1hug::1hug:

18 yıl vaybe hep aynı oluyo yani hiç bişey değişmiyo evet en güzel yanı ama çok uzun değilmi 1 yıl o zaman çook uzaklara gidiyo seninki

gelmiş kaaa oldum sağol cicim :1hug: :1hug: :içelim:
haddi haddi kocişini özledin seenn,evini hiç öslemedin delikafadulden
iyi geceler canlarr bende kaçtım geldim :)
nan dıom nere kaçıp gelıor bu kıss yawss.. jeton kareli olunca anca sarj ettı kafam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keske oyle bi imkanımız olsa bee ablam ,,ay ne guzell olurduu :1rolleyes: :1hug:
masallah masallah :hooray:
gün gelir oda olur biyer belirleriz herkese yakın toplanırız dimi hepimiz aynı dertten konuşup dururuz :1hug::1hug::1hug:
ancak şu kazen abinin acık hava toplantsında denk gelebılırız , oda yakın ileerde oldugumuzda :jeyyar: :lepi:
iyi geceler kızlar ben yatıyorum a.s.a.s.a.s.

iyi geceler denizk Allah rahatlık virsinnnnnnnnnn

hade siiiz yatınn bakem, gunaydın diyiverem size alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar nerelerdesiniz hava güzel bahar geldi diye dışarımı çıktı herkes ben evdeyim ama sizleri bekliyorum :1hug:

yazz geldıde evler buzz gibi yaa ( dısarısı 30 evler 12gibi ,donuyoruss vallahi :):)
ben burdayım gibi gibi ...
sen nerdesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…