- 18 Mart 2009
- 1.242
- 2
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
benim eşim çalıştı niryadan brezilyaya geçtiler okyanusta 1ay yolgittikleri oluyomuş 1yıl hiç gelmedi eve çok sıcakmış birde çok yoksulmuşlar şehir dedikleri yer çok pismiş sinekler fala allah yardımcın olsun.kızlar eşim ilk defa avrupa dışında bi yere gidiyor. Nijerya.. neden bilmem canım sıkıldı 14 gün sürüyormuş yol şimdiye en fazla 1 hafta gitmişlerdi var mı eşi o taraflara giden?
ayy kıyamam canım hem denizci hem asker senin işin daha zor be.. ama Allah sabrını veriyor be canım . başka kadınlar bakıyorum kocası akşam bi yere gidince bile söyleniyorlar çok yalnız bırakıyor beni filan diye. valla ağlasam mı gülsem mi şaşırıyorum ben de onların öyle şikayetlerine.. sonra fark ediyorlar biz de kime dert anlatıyoruz deyip gülüyorlar :)
evt canım çok zor bir ortam orası ben eşimle 2 ay gittim kaldım gemide. fırtınası ayrı özgürlüğün olmaması ayrı özlem ayru. çok zor işleri. gidince daha ii anladım onu. yani o duygusallıklar nazlanmalar filan haklarıdır. anlattığın şeyler sadece askeri gemilerde yok. eşimin gemisinde de öle inanılmaz bir hiyerarşi var. ama böyle olmaz zorunda diyorlar denizin ortasında biri işini aksatırsa kaç candan sorumluyuz diye düşünüyorlar. ben hatta eşimi tanıyamamıştım gemide. normalde çok sıcaktır ama orada yeri geliyor o kadar resmi oluyorki ben bile çekiniyordum bazen :)
sela kıslarrr bugun aşkım yola çıkacak 3gun sonra gerı liman yapcaklar.. off bu ayrılıklar adamı öldürür yani..
bugun hiç keyfım yok.. canım hıc bısey ıstemıo..
opuyorum sizlere fıstıklar..
sağol bitanemmm a.s. 3gun denız 3gun liman sanrıım vala tamda bılmıyorum yaa hep karıstırıyorum acıkcası.. neysekı tlf die bişey icat etmıslerde heran haberımız olabiliyor tatlım :))slm canım allah kolaylık versin :çok üzgünüm: yakınken telde konuşmak güzel tabiolsun her gidişin bir dönüşü var elbet bekle yarin gelecek :asigim::asigim:
hoşgeldın papato a.s. :1hug:benimki de astsubay ama gemi de değil dkkde çalışıyo, onun ben beyaz üniformasını yirim yav, zor cidden denize gitmesi de Allah tüm denizci eşlerine sabır versin...
ayy özel sektorunde boyle bir avantajı var işte... keske bizde gidebılsek yaa...evt canım çok zor bir ortam orası ben eşimle 2 ay gittim kaldım gemide. fırtınası ayrı özgürlüğün olmaması ayrı özlem ayru. çok zor işleri. gidince daha ii anladım onu. yani o duygusallıklar nazlanmalar filan haklarıdır. anlattığın şeyler sadece askeri gemilerde yok. eşimin gemisinde de öle inanılmaz bir hiyerarşi var. ama böyle olmaz zorunda diyorlar denizin ortasında biri işini aksatırsa kaç candan sorumluyuz diye düşünüyorlar. ben hatta eşimi tanıyamamıştım gemide. normalde çok sıcaktır ama orada yeri geliyor o kadar resmi oluyorki ben bile çekiniyordum bazen :)
:)) deliii ... kıss kocenın yanındasın ascık zorlukta olsun dimieveett çok zor işleri eşlerimizin bizden çok ilgiye ihtiyaçları oluyo elimizden geleni yapıyoruz işte mesleğin başka bir zorluğu :1no2: ama gemide eşinin yanında olmak her bakımdan yani iki taraf içinde iyi hem zorluklarını yaşadıkları sıkıntıları bizde görüyoruz-tatlicadiarzu- vee her istediğimizde yanımızdalar ben gemiyi çok seviyoruminip binene kadar aklım çıksada :bbo:
benimki de astsubay ama gemi de değil dkkde çalışıyo, onun ben beyaz üniformasını yirim yav, zor cidden denize gitmesi de Allah tüm denizci eşlerine sabır versin...
benim için önce kendısı gelr 2.planda uniforma ve meslek gelir..
tabiki herkesın dusuncesı farklıdır ,saygı duyarım.
slm kızlar nerelerdesiniz hihoyyyt abba yok canım gelmedi daha ama son 1 gün :sm_cool::sm_cool: çoookkk az kaldı :dance:
aminnn :Saruboceq: :Saruboceq:
denızaşırı gidenlerede selamet versin ,hem bizlere hem eşlerimize :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar nasılsınız bakalım.biz de bebeğimi büyütüyoruz babamız nöbetçi.( .