- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
anlamammı abbacım bilmemmi nişanlıysan biraz daha zor olsa gerek çünkü evlenince daha farklı görevi ne nişanlının sende onunla gidebilirsin diye dedim ben uygun olunca gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nabersınızz çıtırrlarrr a.s. :1hug:
denizk hakket bi denk gelemedik yawss (
nan aylin sen bana yer aç been geloomm hemencık ;-) termosta çayımnan gelirim gerisi senden
baktım aşkım arıo elim-ayagım birbirne dolandı :asigim: :asigim:
bende bugun sesini duydum aşkımın seyre çıktıgından bu güne , heycandan boş msj gondermısım.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gecede konuşcaz msj cekti az önce..
sabırsızlanıyorum sesini duymak için.. :asigim:
hemşo olsak kolayda ayrı şehirlerdeniz öylesine giçirdim aklımdan güzel arkadaşlık kurardık denizci eşleriyle öpüyrum...muhahah abla sen dalga gecıon ama kkda mıllet sahıden bulusuyor,fotolar çekılip guzel saatler gecırıyorlar :))
keske bızde aynı sehırde olsakta bulussak gercekten :asigim: :1hug:
bende bulusacam benım hemsolarla 21 hazıranda bakalım bi aksaklık çıkmaz insallah :Saruboceq:
ana sayfada duyduk duymadık demeyın foroumunda bulusma & aktivitelerinde var bakmak istersen ;-)
aynen dediğin gibi biarada olunca insan bıkıyo bazende kırıcı oluyor bizde böyle birşeye zaman olmuyor 18yıllık evliyim hala balayındayım 1yıl yoktu geldi 4ay kaldı gitti gelince özlem hasret derken tekrar gidiyor hayatımızdan heyacan tutku eksik olmuyo güzel yanıda bu selamlar..evet hiç farketmez sonuçta aynı bekliyoruz bekliyoruz inşallah bu günlerde geçecek hep beraber olacağız ben hep böyle dua ediyorum:teselli: aslında iyi tarafından bakmak gerek belkide hep birlikte olsak yıllar ilerledikçe artık bıkardık ve heyecan olmazdı herşey sıradan olurdu ama şimdi öylemi hep heyecanlı hep tutkulu buda bence harika:asigim:
hemşo olsak kolayda ayrı şehirlerdeniz öylesine giçirdim aklımdan güzel arkadaşlık kurardık denizci eşleriyle öpüyrum...
gelmiş kaaa oldum sağol cicim :1hug: :1hug: :içelim:şekercim balımm benim ösledim kız seni alışkanlık yaptın:))) ayyy giremiyorum akşamları yorgunluktan kayıyorum evimede gidemedim daha kocacımı çook ösledim
ayyy gelsene kızzz hade çayda benden olsun sen yeterki gel şikerimmm:)
kıyamam sevdiğine hasretmi kaldın yahu telefonlada mı görüşemiyorsunuz çook zormuş ama niye o kadar sıkıki anlamadım ..girmesinler sevenlerin arasına uçarım buradannnn:mymeka:
nan dıom nere kaçıp gelıor bu kıss yawss.. jeton kareli olunca anca sarj ettı kafam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3iyi geceler canlarr bende kaçtım geldim :)
keske oyle bi imkanımız olsa bee ablam ,,ay ne guzell olurduu :1rolleyes: :1hug:hemşo olsak kolayda ayrı şehirlerdeniz öylesine giçirdim aklımdan güzel arkadaşlık kurardık denizci eşleriyle öpüyrum...
masallah masallah :hooray:aynen dediğin gibi biarada olunca insan bıkıyo bazende kırıcı oluyor bizde böyle birşeye zaman olmuyor 18yıllık evliyim hala balayındayım 1yıl yoktu geldi 4ay kaldı gitti gelince özlem hasret derken tekrar gidiyor hayatımızdan heyacan tutku eksik olmuyo güzel yanıda bu selamlar..
ancak şu kazen abinin acık hava toplantsında denk gelebılırız , oda yakın ileerde oldugumuzda :jeyyar: :lepi:gün gelir oda olur biyer belirleriz herkese yakın toplanırız dimi hepimiz aynı dertten konuşup dururuz :1hug::1hug::1hug:
iyi geceler kızlar ben yatıyorum a.s.a.s.a.s.
iyi geceler denizk Allah rahatlık virsinnnnnnnnnn