Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kızlar hepimiz ayrı şehirlerdeniz ama dertlerimiz aynı imkan olsada böyle bir çaybah çesinde oturup tanışssak birbirimizi tanımak için yakamıza biirer kırmızı karanfil taksak ay ne komik olur ya ama imkansız gibi neyse buda bir olmıyacak bir dua hepimizi allah tez günde kocalarımıza kavuştursun bari böyle dua edlimde teselli olsun denizci eşlerine herkese selsmlar...çok canım sıkıldı yazıyom böyle arkadaşlar

bizzz geldikk:) çook saol cnm bizde bebişimle seni öpüyoruz ,yeni işinde hayırlı uğurlu olsun insallahh
sengözlerimebaksanab

:roflol:

bilmiyorum geminin buraya gelmesine bağlı bazen aylarca gelmiyor benimki özel sektörde en az 3ay bazende 12ay hayırlısı bakalım

oyyy beni döfmek gerek o zaman ,inan bana 1 hafta seyir koyuyor sizinki çook zor Allah yardımcınız olsun kuzum :teselli:

:bbo:

sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun ha 1hafa ha1ay sonuçta günlerimiz yol gözlemekle geçiyor .

evet hiç farketmez sonuçta aynı bekliyoruz bekliyoruz inşallah bu günlerde geçecek hep beraber olacağız ben hep böyle dua ediyorum:teselli: aslında iyi tarafından bakmak gerek belkide hep birlikte olsak yıllar ilerledikçe artık bıkardık ve heyecan olmazdı herşey sıradan olurdu ama şimdi öylemi hep heyecanlı hep tutkulu buda bence harika:asigim:

slm, iyiyim sağol senı sormalı ?
forumlarda gezınıyordum bende,samsunlular bulusuyor belkı katılmka istersen reel olarak ;-) bulusma haberınde detaylı bilgi yazıyor.
bende eskısehırımle buluscam insallah.. herkes gelır bi aksaklık çıkmasın yeter ;-)

muhahah abla sen dalga gecıon ama kkda mıllet sahıden bulusuyor,fotolar çekılip guzel saatler gecırıyorlar :))
keske bızde aynı sehırde olsakta bulussak gercekten :asigim: :1hug:

bende bulusacam benım hemsolarla 21 hazıranda bakalım bi aksaklık çıkmaz insallah :Saruboceq:
ana sayfada duyduk duymadık demeyın foroumunda bulusma & aktivitelerinde var bakmak istersen ;-)

teşekkür ederim abba bende bakındım şimdi yazdım bakalım nerde buluşuyolar uygun olursam giderim tabikaydirigubbakcemile5 yine sakin buralar hiç denk gelemiyorum ben muhabbetlere :çok üzgünüm:

oyy oyyyyyyyyy kimler buluşuomuşş ayy keşke bizlerde buluşabilsekk hadee toplanın bana gelin kızlar hem bizim apartmanın çadırı var biz orda hatunlar toplanıp çaylar börekler yapıyoruz yazda geldii taşınmadan sizi ağarlıyayim çadırımızda:))

6642 doğruı diyorsun hasret çekildimi ne zamanı ne yeri önemli ,sonuçta hep yollarını gözlediklerimiz var...

nabersınızz çıtırrlarrr a.s. :1hug:
denizk hakket bi denk gelemedik yawss (
nan aylin sen bana yer aç been geloomm hemencık ;-) termosta çayımnan gelirim gerisi senden
baktım aşkım arıo elim-ayagım birbirne dolandı :asigim: :asigim:
bende bugun sesini duydum aşkımın seyre çıktıgından bu güne , heycandan boş msj gondermısım.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gecede konuşcaz msj cekti az önce..
sabırsızlanıyorum sesini duymak için.. :asigim:

canım ya bu hisettiklerini hep hisssedecek olman güzel yani hiç heyecan bitmeyecek bu mesleği sevmemin neredeyse tek sebebi:asigim:

arada aşkımda bana boş msj gonderıyor garıbım yaa :))) :asigim:
amaaan kendımızı avutuyoss iştee heyecan bitmeyecek diyerek ;-)
ben hep yanıbasımda olsun istiyorummm hiç ayrılmamak uzereee acıkcası buda ancak emeklıklıktee yaws..
slm buarada a.s.

bende aynını düşünüyorum ama farklı düşünürsem kötü hissederim abba heyecansızda olmaz ama keşke hep beraber olsak diyorum ama öyle olan arkadaşlarımda diyoki bırak hep böyle tatlı kalsın

hımm basımıza gelmedigi için bılmıyoruz ozaman adam sureklı burnumuzun dibinde olsa nolurdu kımbılır kaydirigubbakcemile3
kavusmanın kıymeti ayrılıkta bılınır,bılıyor işte.. birebir tadıyoruz hepimiz bu duyguyu

Son düzenleme:
evet bende onu diyorum canım ya hep birlikte olupta birbirimizi görmemek için tvye baksaydık nasıl olurdu

galiba öyle olurdu abba ama şimdi öylemi birbirimizi gördüğümüzde elimiz ayağımıza dolanıyo aslında çok keyifli:lepi: sadece bazen öyle yanlız hissediyosunki kendini o olsa herşey süper olacakmış gibi geliyo

yalnız zor elbet helekı boslugunu birsey doldurmayınca o daha zor işte..
gideli 2hafta oldu daha alışamadım yokluğuna çok ama çok özlüyorum ( ekmek paramız kaderımız bızımde bu ne yapalım , saglığı yerınde olsun yeter,yetıo en azından

abbacım evet zaten ilk gitttiğinde dünya bomboş geliyo yaşamak bile anlamsız oluyo ama bişekilde alışılıyo sonra geliyo ve tekrar gideceği aklına geldiğinde keyif almıyosun varlığından yani bana öyle oluyo Çok üzgünüm çoook neredeyse biz 1 yıldır hep birlikteydik kustu sınavdı yok ingilizceydi hadi iş bulmaktı derken sonuçta ehliyeti yükseltti ve gitti:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…