- 23 Mart 2009
- 30
- 0
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
bende hepinizi cok ozledım ıs degstırıdm 6 ay falan oldu sureklı dısardayım ( tv çalsyorum artık ) çekimler yurt dışı seyh.derken yeni grbilyorum bızım topiğe :))walla bizimkı artık sende yurt dısına gdyorsun sende seferı sayılrsın dyiyoo gülüşüyoruz kımler gelmiş topiğmizi yeni gelenleri çoook öpyorum eskiler sizlerde baş tacısınz a.s. çokkk öptümm abba ecem özledim sizi yaww:teselli:
:roflol:
bilmiyorum geminin buraya gelmesine bağlı bazen aylarca gelmiyor benimki özel sektörde en az 3ay bazende 12ay hayırlısı bakalım
oyyy beni döfmek gerek o zaman ,inan bana 1 hafta seyir koyuyor sizinki çook zor Allah yardımcınız olsun kuzum :teselli:
:bbo:
sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun ha 1hafa ha1ay sonuçta günlerimiz yol gözlemekle geçiyor .
kızlar hepimiz ayrı şehirlerdeniz ama dertlerimiz aynı imkan olsada böyle bir çaybah çesinde oturup tanışssak birbirimizi tanımak için yakamıza biirer kırmızı karanfil taksak ay ne komik olur ya ama imkansız gibi neyse buda bir olmıyacak bir dua hepimizi allah tez günde kocalarımıza kavuştursun bari böyle dua edlimde teselli olsun denizci eşlerine herkese selsmlar...çok canım sıkıldı yazıyom böyle arkadaşlar
teşekkür ederim abba bende bakındım şimdi yazdım bakalım nerde buluşuyolar uygun olursam giderim tabikaydirigubbakcemile5 yine sakin buralar hiç denk gelemiyorum ben muhabbetlere :çok üzgünüm:muhahah abla sen dalga gecıon ama kkda mıllet sahıden bulusuyor,fotolar çekılip guzel saatler gecırıyorlar :))
keske bızde aynı sehırde olsakta bulussak gercekten :asigim: :1hug:
bende bulusacam benım hemsolarla 21 hazıranda bakalım bi aksaklık çıkmaz insallah :Saruboceq:
ana sayfada duyduk duymadık demeyın foroumunda bulusma & aktivitelerinde var bakmak istersen ;-)
nabersınızz çıtırrlarrr a.s. :1hug:
denizk hakket bi denk gelemedik yawss(
nan aylin sen bana yer aç been geloomm hemencık ;-) termosta çayımnan gelirim gerisi senden
baktım aşkım arıo elim-ayagım birbirne dolandı :asigim: :asigim:
bende bugun sesini duydum aşkımın seyre çıktıgından bu güne , heycandan boş msj gondermısım.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gecede konuşcaz msj cekti az önce..
sabırsızlanıyorum sesini duymak için.. :asigim: