- 18 Mart 2009
- 1.242
- 2
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
selam canım benimki evet uzak yol afrika ile amarika arası çalıştı kontratı 2defa inmeden yeniledi biraz çok oldu bu sefer karadeniz rusya çalışıyor okadar uzun olmaz herhalde öpüyorum.18 yıl vaybe hep aynı oluyo yani hiç bişey değişmiyo evet en güzel yanı ama çok uzun değilmi 1 yıl o zaman çook uzaklara gidiyo seninki
denizci eşi olmak her şeyi kısacık zamanlara sığdırmak demek benim için.. başkasının fark etmediği dakikaların kıymetini herkesten çok bilmek.. bazen isyan etmek gözyaşları içinde bazen karşında tekrar onu görünce mutluluktan ağlamak bu seferde.. her aşk emek ister ama bir denizciye aşıksanız emek az gelir yaşananlar yanında.. tlf ne zaman çeker ne zaman sesini duyarım.. gözlerimi kapatırım çoğu kez kokusunu hatırlamak isteyince.. gelir ama geldiğine bile sevinemezsin yine gidecek endişesi öylesine kaplamıştır ki benliğini.. 40. gün bugün seni çok özledim aşkım..
denizci eşi olmak her şeyi kısacık zamanlara sığdırmak demek benim için.. başkasının fark etmediği dakikaların kıymetini herkesten çok bilmek.. bazen isyan etmek gözyaşları içinde bazen karşında tekrar onu görünce mutluluktan ağlamak bu seferde.. her aşk emek ister ama bir denizciye aşıksanız emek az gelir yaşananlar yanında.. tlf ne zaman çeker ne zaman sesini duyarım.. gözlerimi kapatırım çoğu kez kokusunu hatırlamak isteyince.. gelir ama geldiğine bile sevinemezsin yine gidecek endişesi öylesine kaplamıştır ki benliğini.. 40. gün bugün seni çok özledim aşkım..
selam canım benimki evet uzak yol afrika ile amarika arası çalıştı kontratı 2defa inmeden yeniledi biraz çok oldu bu sefer karadeniz rusya çalışıyor okadar uzun olmaz herhalde öpüyorum.
nan denız aşalarda nörüyon seni yukarlara alalım ne dersin ? bak çıkıcam birazdan.. annem tutturdu sıra bendee kalkk demeyeklava: pufff..
abba şimdi okudumda msjını askerlerde o kadar uzun kalıyolarmı seferde ben daha kısa diye düşünüyodum yanılmışım :Saruboceq: rabbim yardımcımız olsun bizim kontratta ağustos sonu bitiyo :lepi: aynı zamanlarda kavuşacağız canlarımıza:1hug:
ahh canım sorma bize birde kamp çıktı sanırım onada gidicez tabi gitmeden evi toplamak istiyorum acelem ondan bakalımm annemde geliyor arada onun yardımıyla bitecek insallahh...
ennee senin bebişin yokmuu ben sanki senin avatarda bir kız resmi görmüştüm o kızın sandım:))) eheueheu sazan oldum bak şimcikkk eee..o zaman yapp bi danee kıss:))
çoook saol teyzesii okyanus göslümde senii öpüomuşş:))
iyi pazarlar kısslarrr,pıknıgemı gıttınız bakem havada guzel ohh ne ala ;-)
öpüyorumm hepinizi.. a.s.