Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

denizci eşi olmak her şeyi kısacık zamanlara sığdırmak demek benim için.. başkasının fark etmediği dakikaların kıymetini herkesten çok bilmek.. bazen isyan etmek gözyaşları içinde bazen karşında tekrar onu görünce mutluluktan ağlamak bu seferde.. her aşk emek ister ama bir denizciye aşıksanız emek az gelir yaşananlar yanında.. tlf ne zaman çeker ne zaman sesini duyarım.. gözlerimi kapatırım çoğu kez kokusunu hatırlamak isteyince.. gelir ama geldiğine bile sevinemezsin yine gidecek endişesi öylesine kaplamıştır ki benliğini.. 40. gün bugün seni çok özledim aşkım..

18 yıl vaybe hep aynı oluyo yani hiç bişey değişmiyo evet en güzel yanı ama çok uzun değilmi 1 yıl o zaman çook uzaklara gidiyo seninki:eek:
selam canım benimki evet uzak yol afrika ile amarika arası çalıştı kontratı 2defa inmeden yeniledi biraz çok oldu bu sefer karadeniz rusya çalışıyor okadar uzun olmaz herhalde öpüyorum.

denizci eşi olmak her şeyi kısacık zamanlara sığdırmak demek benim için.. başkasının fark etmediği dakikaların kıymetini herkesten çok bilmek.. bazen isyan etmek gözyaşları içinde bazen karşında tekrar onu görünce mutluluktan ağlamak bu seferde.. her aşk emek ister ama bir denizciye aşıksanız emek az gelir yaşananlar yanında.. tlf ne zaman çeker ne zaman sesini duyarım.. gözlerimi kapatırım çoğu kez kokusunu hatırlamak isteyince.. gelir ama geldiğine bile sevinemezsin yine gidecek endişesi öylesine kaplamıştır ki benliğini.. 40. gün bugün seni çok özledim aşkım..

hoşgeldın aramıza canım :1hug: :1hug:
duyguların kelimelere dökülmesi ancak bukadar olabılırdı a.s. a.s.
Allah kavustursun canım :Saruboceq:

benim eşim suan lübnanda göreve gittiler , agustosun basınd agelecek kısmetse ..
10dakkada olsa konusabılıyoruz telden hafta bir ... hiç yotan iyidir diyorum ..

o kadar güzel dile getirmişsinki üstüne söylenecek laf yok a.s. benim eşimde gideli birbuçuk ay oldu ama allahıma çok şükür sefer samsun şimdi mısır yolundalar sonra burda :nazar: zaman kısa gibi ama şimdi geçmez o bir hafta :asigim: vee yine doyamadan o kenndi yoluna ben evimize :1hug: kader

nan denız aşalarda nörüyon seni yukarlara alalım ne dersin ? bak çıkıcam birazdan.. annem tutturdu sıra bendee kalkk demeye :eek:klava: pufff..

selam canım benimki evet uzak yol afrika ile amarika arası çalıştı kontratı 2defa inmeden yeniledi biraz çok oldu bu sefer karadeniz rusya çalışıyor okadar uzun olmaz herhalde öpüyorum.

evet bencede çünkü eşim bisüre öyle çalıştı haftada 2 gün evdeydi yada o çıkamayacaksa ben gemi gelince gidiyodum karkarkende dönüyodum eve :eek:

nan denız aşalarda nörüyon seni yukarlara alalım ne dersin ? bak çıkıcam birazdan.. annem tutturdu sıra bendee kalkk demeye :eek:klava: pufff..

canım benim slm annene söyle bu akşam kalabalığız izin versin hasret çeken hatunlara opuyorumnanaktan nasılsın dünden beri

abba şimdi okudumda msjını askerlerde o kadar uzun kalıyolarmı seferde ben daha kısa diye düşünüyodum yanılmışım :Saruboceq: rabbim yardımcımız olsun bizim kontratta ağustos sonu bitiyo :lepi: aynı zamanlarda kavuşacağız canlarımıza:1hug:

bas ustune canım benım a.s.
valla yaa... tam toparlanıyosss kalkk dıo bana ..
aha geldıı iyiym tatlım sen nasılsın?
çıkmak zorundayım optumm kocaman iyi gecelerr... opuyorumnanaktan

abba şimdi okudumda msjını askerlerde o kadar uzun kalıyolarmı seferde ben daha kısa diye düşünüyodum yanılmışım :Saruboceq: rabbim yardımcımız olsun bizim kontratta ağustos sonu bitiyo :lepi: aynı zamanlarda kavuşacağız canlarımıza:1hug:

canım yaa benımkısının gemısı kucuk buyuk olsa hapı yutmustum yani..
eskı gemısı somaliye gitti bile..
benımkısı hucumbot anlıcan lübnana gittiler ama mersınde liman yapacaklar o bakımdan sanslıyım ben :))) haden goruszz annemın sınır katsayıları arttı....

ahh canım sorma bize birde kamp çıktı sanırım onada gidicez tabi gitmeden evi toplamak istiyorum acelem ondan bakalımm annemde geliyor arada onun yardımıyla bitecek insallahh...

ennee senin bebişin yokmuu ben sanki senin avatarda bir kız resmi görmüştüm o kızın sandım:))) eheueheu sazan oldum bak şimcikkk eee..o zaman yapp bi danee kıss:))

çoook saol teyzesii okyanus göslümde senii öpüomuşş:))

evet yanlış görmemişsin bebek yeğenimdi canım asyam o benim halası yer onu çoookk seviyorum teyzesi:1hug: inşallah allah banada nasip eder :Saruboceq:

iyi pazarlar kısslarrr,pıknıgemı gıttınız bakem havada guzel ohh ne ala ;-)
öpüyorumm hepinizi.. a.s.

iyi pazarlar kısslarrr,pıknıgemı gıttınız bakem havada guzel ohh ne ala ;-)
öpüyorumm hepinizi.. a.s.

iyi pazarlar canım bugün çok yoğun misafirlerimi yolladım şimdi bahçeye çay içmeye çıkıyorum komşular bekliyo akşama konuşuruz inşallah a.s.a.s.

kızlar kimse yok aa yaz geliyo siz artık hiç oturmazsınız pc nin başına bende yanlız kalırmışım senağlama

kızlar eşim ilk defa avrupa dışında bi yere gidiyor. Nijerya.. neden bilmem canım sıkıldı 14 gün sürüyormuş yol şimdiye en fazla 1 hafta gitmişlerdi var mı eşi o taraflara giden?

merhaba,
off benımde canım sıkkın yaa off.. bugun benımkısı lıman yapacaktııııı yok hala daha yokkk teli kapalı.. merak edıyorummm yaaaa pfff...

6642 ablam burda olsa bılırdı sanırı ona yaz istersen kullancı paneline?

ahh canım ne bileyim nijerya dedi kaldım ben de öyle.. hayır haritadan yerini tahmin ettiğim yerler neyse de sadece adını duyduğum yerler sıkıyor canımı işte.. senin eşinin görevi canım?

benim eşim askeri personel,suan lubnanda gorevli ,agustosun bası ancak gelcek ufff daa çok varrr..dusundukce delii oluyorumm yaaaa...
nijerya ,afrikanın ust tarafı bıldıgım kadarıyla,yanı akdenız bolgesınde biyerlerde gemısı.. mısırın yan tarafı oluyor sanırım..
harıtadan aklımda kalan yerlere gore işte..
denız ne durumda bılmıyoruz sonucta belkıde fırtına var dalgalardan anca olmustur ıcını ferah tut tmm tatlım

X