Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selam kızlar bu gün eşimi uğurladım şafak 1
Allah kavustursun ablacıgım :1hug: :1hug:
çoook saol bidanecimm,falla benimde moralim bosuk biliyosun bebişim ateşli hastaydı kaç günndür dün ateşi geçti ama bu sefer vücudunun her yerinde kırmızı kabarıklıklar çıktı vr acaip huzursuz,mutsuz olmasa bu gece yine acile götüreceğiz:KK43:( ayyyhhh şikercimm nazarr deydi bize kesinnnnnn :çok üzgünüm:
ayyyy keşkee gölcük olsaydı isterdim fallaa ne hoş olurdu dadlumm..şaşkınkıza da hayırlı olsun ama marmaris çook güsel benimde arkadaşlarım bir önceki tayinlerde marmaris lojmanlarına yerleştiler çoookta memnunlar ....ahhh kaderimiss artık bu tayinlerr kaçışş yook:eek:
haklısın cankuşum tayin olunca kacıs yok yawss...
ayy bebısın kızamık filanmı oldukine ayy kıyamamm ben onaa yaaa :KK43:((
nazar olmus olabılır bitanem :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: .. Maşallah oğluşumaaa Alahım kem gozlerden korusun :KK43:(
kızz bende yolladm lubnana :KK43:( safak saysam bi turlu saymasam bi turlu yawss.. agustosun basında gelcek iştee daa çok var anlcan ..
hayırlısıyla gelsın yeter :Saruboceq: opuyorum tatlımm kendine ve oğluşuna çok iyi bak

sağol hosbulduk denız. :1hug: ben eskısehırlıyım
eşin için Allah kavustursun ne zaman gelıcek peki ?

sağol hosbulduk denız. :1hug: ben eskısehırlıyım
eşin için Allah kavustursun ne zaman gelıcek peki ?

ağustosta kontrat bitiyo ama o zamana kadar ben görmeye giderim mutlaka :1rolleyes: evet samsunluyum senin eşinde gemide çalışıyo değilmi

eşin özel sektorde olmalı senın canım 6642 ablam gibi yanı sizin işler daha zor bızımkılerden :teselli: :teselli:
Allah size sabırlar versın ..bunu 6642 ablama herzaman soylerım :1hug:

benim eşimde gemide askeriye yalnız bızımkısı o acıdan sızınkıler gibi çok uzun olmuyor seyrleri neysekı :Saruboceq:

evet abba özel sektörde çok zor getirisi olduğu kadar götürüsüde olan bir iş ama yapacak bişey yok kader mirmirmirmir

site çok yavaş ve bu bölümde kimse yok abbacım ben daha hareketli tahmin etmiştim yeni üye oldum ve kesinlikle biraraya gelip konuşmak gibisi yok çünkü az çok aynı şeyleri yaşıyoruz dertlerimizde bir keyiflerimizde
:içelim:

hmm baska topıklerde gezınıyordum canım, ben 2007 kayıtlı olduma az çok ogrendım sıteyı forumları filan..
ortaya karısık bolumunden ,bızım ellere girersen samsumu bulabılırsın canım orda hemsolarınla tanısırsın hem ;-)
evet özel sektor veya değil aynı kaderı paylaşıyoruz ekmek parası napıcas mecburen bu ayrılık fedakarlıgınada katlanacgız artık :kahve:

ben daha çok benim kaderimi paylaşanlarla konuşmak istedim birbirimizi daha kolay anlarız sanıyorum öğrenci yazıyo ne okuyosun abba

sen, canım sıkıldı deyınce bende ara sıra gelıyorum topişimize yalnız kalma die soyledım a.s
maliye okuyorum deniz..biticek insallah ite kaka :roflol: :roflol:
tabiki baska meslekte olan birisi kocası yanında olan sureklı nerden bılıcekkı bızım delii gibi özlem çektıgımızı ve kavusma anımızın mükemmel olabilegini..
daha hareketlılık zamanlarıda oldu buranın ama malum kocalar seyırlerı gidince genelde eşlerd e memlekete gidiyorlar birde tayın haftası filan oyuzdne pek kımse yok bu aralar ..
neyse benım çıkmam gerek görüşürüz sonra iyi geceler dilerim.. a.s.

çook teşekkür ederim eşlik ettiğin için inşallah yine denk gelirde güzel sohpetler yaparız iy geceler:a015:

bende hepinizi cok ozledım ıs degstırıdm 6 ay falan oldu sureklı dısardayım ( tv çalsyorum artık ) çekimler yurt dışı seyh.derken yeni grbilyorum bızım topiğe :))walla bizimkı artık sende yurt dısına gdyorsun sende seferı sayılrsın dyiyoo gülüşüyoruz kımler gelmiş topiğmizi yeni gelenleri çoook öpyorum eskiler sizlerde baş tacısınz a.s. çokkk öptümm abba ecem özledim sizi yaww:teselli:

bende hepinizi cok ozledım ıs degstırıdm 6 ay falan oldu sureklı dısardayım ( tv çalsyorum artık ) çekimler yurt dışı seyh.derken yeni grbilyorum bızım topiğe :))walla bizimkı artık sende yurt dısına gdyorsun sende seferı sayılrsın dyiyoo gülüşüyoruz kımler gelmiş topiğmizi yeni gelenleri çoook öpyorum eskiler sizlerde baş tacısınz a.s. çokkk öptümm abba ecem özledim sizi yaww:teselli:

teşekkürler ama çok bekledim sizleri senağlama kimse gimiyomu başka nerde konuşuyonuz :1no2:benim kocada gitti :a015:

selam canım seninkide özel sektördemi sanada allah kavuştursun diyorum ben fatsadayım samsundasın galiba

evet samsundayım teşekkür ederim sanada allah kavuştursun okuduğum kadarıyla senin eşinde özel sektörde :çok üzgünüm: allah yardımcımız olsun ilk 1 ay ve son 1 ay der eşim hep ama bana farketmiyo herzaman için çok zor :a015: yanlız kalıp dönüşünü beklemek :1hug:

kuzummm hosgeldınnnnn a.s. anaaammm daha sık ugra lutfeenn ozletıon yaws kendını :1hug: :1hug: :1hug:
sevgılının dedigi gibi sende artık bi sefrci olmussun canıımmmm..
yenı işin hayırlı olsun tatlım a.s.
eskıler olduk hemencık suna bak ıhh :p :KK70::KK70: evet topimizze yenı gelenler oldu baya.. arada dalganıyoruz arada duruluyoss ;-) opuyorumm tatlımmm en kısa zamanda yıne beklerımmm Şeniz Şeniz

kısslarrrr nasılsınız gorusmeyeliiii ??
özletmeyın bakem kendınızı gelın topişee sizi gidiler sizi ;-)

evet samsundayım teşekkür ederim sanada allah kavuştursun okuduğum kadarıyla senin eşinde özel sektörde :çok üzgünüm: allah yardımcımız olsun ilk 1 ay ve son 1 ay der eşim hep ama bana farketmiyo herzaman için çok zor :a015: yanlız kalıp dönüşünü beklemek :1hug:

aynen öğle kontratları bitince sevinemiyoz bile tekrar yeni bi kontrat yeni bi ayrılık alışamıyo insan ama alışmış gibi davranıyoz kader..

X