Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hırlıommm fallaa yeterr gariiiiiiiiiiiiii:))))) kaynım 22 yaşında ciddi bir kız arki var ama biz sevmiosssss hıhhhÇok üzgünüm çoook

anaaaaaa yuhhhh kaynanana öyle mi denirmişşş ama der bunlarr ,valla benimki ben oğlumla yatayim sen oğlunla dioo ...bende diom falla geçmiş olsun nikahıma aldım kocada benim oğulda dienaniknanik

falla benim kayınvalide zevkli kadında fizik boyda var bir giyiniyor gençlere taş çıkarır birde açık giyinor hatun kocam kıyafetime karıştığında hemen diom anana söle die:)) saolsun bana alıo edio ama kendine 100ytlilik bişey aldıysa bana gidiyor indirim bölümünden alıyor birde herkeze söylüyor bak gelinime bunu aldım die:mymeka::mymeka: :mymeka:
ayyy güselim 10 senelik gelinde olsan 1 aylık gelinde olsan aynı walla doğruya doğru napalım..bende tatlı cadılık yapıyorum biz hiç tartışmayıs çünkü tatlı tatlı laf sokarım zaten pek fena bu diolar:))
bende yemeklerimi yaptım yawrumu uyuttum keyif yapıom accıkk zaten dışarıda çıkamıyorum çoook sıkıldım evde

hoşbuldumm şaşkınkızcımoyyyy 5 ay sonra düğün mü varrr ne güzell vaalla Allahım mutlu mesut etsinnnnnn..falla bende yazlıkların bir kısmını çıkarmıştım dün gece üşüdük gerii kışlıkları devirdimm ,hawalar insanlar gibi oldu falla çok dengesizz

abbacımm günmü yapıosun hani bizi çağırmak yok mu falla bende dün gece ıslak kek yaptım geceden beri tepsi yarıya indi:))

ayy canım sorma habire hamur işi yemekten koca göbişli bişi oldum çıktım :roflol: hatta tatılde bana patavatsızın biri havuzda ''sen hamılemısın'' demıstı :mymeka: kıskandı tabee benım kuğu gibi yuzmemii -tatlicadiarzu- şimdiden alıştırmak iyidir kendını hemsom.. bende senın tam aksıne ne bılım hiç gitmeyecekmıs gibi hıssedıom kendımı kaydirigubbakcemile3 bu aralar evımı daha çok sahıplendım..sanırım esyaları tasırken kendı odamdakılerıde alıp goturceem ..gözüm aç gözümmm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok gemsom bu paralı altın aldı basını gıttı babama yazık olur :))) apartman gunu altınlı tek diğerleri para toplanıyor belli bi mıktar..

fenaa gelınnn senııı -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
yaa ne die sevmıyosunuz bı yanlısını mı gordunuz yoksa ,tabıkı vardır bi bıldıgınız canım ayy bende hemen atlıyorum dimi kaydirigubbakcemile
kıss bızım kaynanalar kardesmıkı yawws.. :)) benımkıde kıpkırmızı yapar saclarını ,mavıs gozleri ortaya çksın diee.. gozlerıne rımeller farlar kıss benden sussluu valaa...
hatta benı ilk istemeye geldıklerınde kıpkırmızı bi gomlek..lacivert etek ceket takımları çekmıs gelmıs.. bana alır nerde ucuzzz yaşlı işi.. kendıde şıkır şıkır giyinir.. hatta nıkahlık için carsıda bana , ayakkabın vardır alamya gerek yok tekrar.. gidiyoruzz bıyere AAA çok pahalı bu buna verılmes hadi çıkalım..
içimde okadar cok sey ukte kaldıkı anlatamam.. benneyaptımki :1no2: off allahım sabırr sabırrrr
tabıkı beklerım gune gelın amaaaa önce pamuk eller cebe -tatlicadiarzu- yerimseniben delikafadulden şaka biyanada beklerım herzaman a.s.

saol kutaylincim ;evet 5 ay sonra düğün var ollsada kurtulsam şu karışıklıktan bıktım vala :-(
abbacım aynıyız vala bendede var o göbişten aslında zayıfım 47 küloyum ama göbek var anlamadım gitti,benim göbişimle benimki çok dalga geçiyor ıyyy göbeğe bak ,vala eritmezsen yada daha fazla çıkarsa o, koyarım kapının önüne diyo deli ya;sinir ediyo beni,onun yanında mecbur göbeğimi içime cekiyom heheh bazen unutuyom tabii hihihih diyorum çocuk yapmıcam ,benimkide diyoki neden eee göbeğim çıktığında kapıya koycakmışın napcan cocumla bi başıma diyom hemennn dönüyo olurmumuş öle şey şaka yapmış mış falan hiihhi kuğu gibi yüzmeni kıskanmıştır o patavatsız şahsiyette hemşom öle takılıp kalma göbiş falan diye çok öptm

işte geldim burdayımmm kızlarrrr merhabaa hepinizi çok özledi bu kıssss
kuzummm sen nerelerdesınnn yaaa... özlettin kendını iyiceee... karsılıklı özlemısız birbirimizi bak :1rolleyes: hihoyyyt hoşgeldinnn sefalar getırdınnn a.s. a.s. :1hug:

persembeden geldı benımkısı dunyalar benım olduuu :))) pazar gerı gitti ama ( yaa okadar cabuk gectıkı zaman hiç bişey anlamadım valla (
bende dedım eşime kesın kılo verdım bi tartılayım kendımı kılo vermıs hıssedıyorum dedımmm ayy demezzz olaydımmm... kaydirigubbakcemile
69.9 olmusum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 70e ne kalmıskıı :1no2: hee bu arada boyumda 182 benım ama 180 çıktım.. :)) dedım kılo aldım die boyum cekmıss anlasılan delikafadulden agustosta 62idim ne cabuk 8kılo almısım beee.. kafamçokkarıştı
düğüne kadar verırım artık diyet değilde yuruyus yaparak zayıflamayı dusunuyorum.. bide havalar burda hala daha soguk donuyoo insannn.. :1shok:
anaamm benımkıde tam tersi gobişim gobişim die sever.. dedım napıon millet baska seyy anlıcak delii :mymeka: :mymeka:
bebıste annelerımız torun torun tutturmasa heç yapmiceess.. ama onada 2yıl musade belırledık..erken gelmesın yeter.. şutarafagitti sengözlerimebaksanab

merhaba derin deniz bende sen ve senin gibi bir çok kadınla aynı kaderi paylaşiyorum sitede yeniyim ve ilk mesajım sana

mutlu geceler canlar tayinimiz iskenderuna çıktı bakalım napçezzzzzzzz ayyyyyy çoook geriliyorum ayollllaelaelaelaelae şaşkınkız aman canım yaww acele etme bir ömür nasılsa onlasın hayrlısı olsun insallahh..

abbacımm ösledim falla muhabbetlerimizi uzun zamandır yoktum bir numaralı gezenti olarak gezmelere doyamıcam:)))

hoşgelmişsin denizk

kutaylinciimm canımmm hayırlı olsun bakam tayınınız .
bakıom dıom bu kıss nirdee seniii gezentii seniii ...
sakin ol bebişim gerilme bakem hersey olcagına varır.. ;-)
ayy gölcügee çıkaydıı kıss tayının ne vardı sankımm gezip tozardık ;-)
bu arada şaşkınkızında tayını çıkmıs marmarıse , uzuldum kafa dengımdı senın gibi.. :1hug: :1hug:

kıss sen yine tayuin beklıyodun ya şaşkınkızcazım netsın tayın beklemesken taynı çıkmıs..şaşkın uzulsemmı sevınsemmı bılemıom dio haklıda yanı ne bılım hakkınızda hayırlısı olsun canlarımm a.s.

kutaylin,abba ,ecem teşekkür ederimde günlerdir bakiniyorum kimse yoktu:1no2:neden bukadar zamandir kimse yoktu anlamadim

çoook saol bidanecimm,falla benimde moralim bosuk biliyosun bebişim ateşli hastaydı kaç günndür dün ateşi geçti ama bu sefer vücudunun her yerinde kırmızı kabarıklıklar çıktı vr acaip huzursuz,mutsuz olmasa bu gece yine acile götüreceğiz( ayyyhhh şikercimm nazarr deydi bize kesinnnnnn :çok üzgünüm:
ayyyy keşkee gölcük olsaydı isterdim fallaa ne hoş olurdu dadlumm..şaşkınkıza da hayırlı olsun ama marmaris çook güsel benimde arkadaşlarım bir önceki tayinlerde marmaris lojmanlarına yerleştiler çoookta memnunlar ....ahhh kaderimiss artık bu tayinlerr kaçışş yook

kutaylin,abba ,ecem teşekkür ederimde günlerdir bakiniyorum kimse yoktu:1no2:neden bukadar zamandir kimse yoktu anlamadim

evet cnmm bizler gezenti hatunlarız pek takılamıyoruz nettekaydirigubbakcemile3 şaka bir yana az kişiyiz ve sanırım olanlarda her zaman giremiyor nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…