- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
Allah kavustursun ablacıgım :1hug: :1hug:selam kızlar bu gün eşimi uğurladım şafak 1
haklısın cankuşum tayin olunca kacıs yok yawss...çoook saol bidanecimm,falla benimde moralim bosuk biliyosun bebişim ateşli hastaydı kaç günndür dün ateşi geçti ama bu sefer vücudunun her yerinde kırmızı kabarıklıklar çıktı vr acaip huzursuz,mutsuz olmasa bu gece yine acile götüreceğiz( ayyyhhh şikercimm nazarr deydi bize kesinnnnnn :çok üzgünüm:
ayyyy keşkee gölcük olsaydı isterdim fallaa ne hoş olurdu dadlumm..şaşkınkıza da hayırlı olsun ama marmaris çook güsel benimde arkadaşlarım bir önceki tayinlerde marmaris lojmanlarına yerleştiler çoookta memnunlar ....ahhh kaderimiss artık bu tayinlerr kaçışş yook
sağol hosbulduk denız. :1hug: ben eskısehırlıyım
eşin için Allah kavustursun ne zaman gelıcek peki ?
bende hepinizi cok ozledım ıs degstırıdm 6 ay falan oldu sureklı dısardayım ( tv çalsyorum artık ) çekimler yurt dışı seyh.derken yeni grbilyorum bızım topiğe :))walla bizimkı artık sende yurt dısına gdyorsun sende seferı sayılrsın dyiyoo gülüşüyoruz kımler gelmiş topiğmizi yeni gelenleri çoook öpyorum eskiler sizlerde baş tacısınz a.s. çokkk öptümm abba ecem özledim sizi yaww:teselli:
Allahhh kavuştursun walla sizin işiniz benimkinden daha zor:çok üzgünüm: kaç gün gelmeyecek eşin ?
selam canım seninkide özel sektördemi sanada allah kavuştursun diyorum ben fatsadayım samsundasın galibasenağlama allah kavuştursun canım benimkide gideli 23 gün oldu kader yapacak bişey yok
selam canım seninkide özel sektördemi sanada allah kavuştursun diyorum ben fatsadayım samsundasın galiba
bende hepinizi cok ozledım ıs degstırıdm 6 ay falan oldu sureklı dısardayım ( tv çalsyorum artık ) çekimler yurt dışı seyh.derken yeni grbilyorum bızım topiğe :))walla bizimkı artık sende yurt dısına gdyorsun sende seferı sayılrsın dyiyoo gülüşüyoruz kımler gelmiş topiğmizi yeni gelenleri çoook öpyorum eskiler sizlerde baş tacısınz a.s. çokkk öptümm abba ecem özledim sizi yaww:teselli:
evet samsundayım teşekkür ederim sanada allah kavuştursun okuduğum kadarıyla senin eşinde özel sektörde :çok üzgünüm: allah yardımcımız olsun ilk 1 ay ve son 1 ay der eşim hep ama bana farketmiyo herzaman için çok zor :a015: yanlız kalıp dönüşünü beklemek :1hug: