- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.301
Canim allah kolaylık versin insallah su gibi gecsin günler... allah saglikla mutlulukla kavuştursun...bu gece sevgilimi yolcu ettim, hazirana kadar yok.. ahh ahh yine başladı hasret
Amin hepimizde sağ sağlim kavuşalım inşallah canım.. akşama bulunduğum şehirden geçecek ne kötü bişey önümden geçip gidiyor ama göremiyorum, yanında olamıyorumCanim allah kolaylık versin insallah su gibi gecsin günler... allah saglikla mutlulukla kavuştursun...
Valla haklısın cok sinir bozucu.. resmen görünmez bir duvar gibi geliyor insana... saglikla aşk ile avunuyoruz yine de çok şükür...Amin hepimizde sağ sağlim kavuşalım inşallah canım.. akşama bulunduğum şehirden geçecek ne kötü bişey önümden geçip gidiyor ama göremiyorum, yanında olamıyorum
evet çok şükür yinede tabiki.. evlenince nasıl olcak asıl merakım o? çevremdeki herkes "ne yani evlenincede mi gidecek, napıcaksın tek başına çok zor yapamazsın" dedikçe bir şekilde güzel yanlarını anlatıyorum ve benim şikayetçi olmadığım bir şeyi insanlara ispat etmeye çalışmak bir süre sonra yoruyorValla haklısın cok sinir bozucu.. resmen görünmez bir duvar gibi geliyor insana... saglikla aşk ile avunuyoruz yine de çok şükür...
Ye yapacağız bizimki de böyle bir yaşam...
Maalesef aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun tatlim... ne acı ki, akrabalar yakınlar bile saçma sapan konuşabiliyor.. Ama sen de o yokken iki kişilik güçlü olmayi öğreniyorsun... evinizin tadı hiçbir yerde olmuyorevet çok şükür yinede tabiki.. evlenince nasıl olcak asıl merakım o? çevremdeki herkes "ne yani evlenincede mi gidecek, napıcaksın tek başına çok zor yapamazsın" dedikçe bir şekilde güzel yanlarını anlatıyorum ve benim şikayetçi olmadığım bir şeyi insanlara ispat etmeye çalışmak bir süre sonra yoruyor
Merhaba, ben hocaya teslim ettim yazdığım metni fakat bana daha bir yorumda bulunmadı. Zannediyorum haftaya bunu öğreneceğim. Ben de çok meraklıyım bu konuda, heyecanlıyım ama duyumlarıma göre beğenmiş gibi geldi bana. Benden bahsetmiş bir arkadaşa anlamış konuyu gibisinden.Pentsinbad merhaba
nasil gecti dersiniz. Hoca nasil karsiladi. Paylasmadiniz merak ettim.
Merhaba, ben hocaya teslim ettim yazdığım metni fakat bana daha bir yorumda bulunmadı. Zannediyorum haftaya bunu öğreneceğim. Ben de çok meraklıyım bu konuda, heyecanlıyım ama duyumlarıma göre beğenmiş gibi geldi bana. Benden bahsetmiş bir arkadaşa anlamış konuyu gibisinden.
İnşallah. Teşekkür ederim.Hayırlısı insallah olumlu sonuclar alirsiniz.
''eslerimizin meslekleri basliginin alaltinda "deniz adamlarinin esleri" konusu var canim, mutlaka orayi oku, orada hepimizin esi denizci. Uzakyol.
Kendin karar verirsin, yuksek rutbeli olunca (kaptan, 2.kaptan, basmuhendis ve 2. Muhendis) sen de esinle gidebiliyosun, ayrica maddi olarak turkiye sartlarinin en az 10 kati maaslari var. Tabi dezavantajlari da cok, hamhamileliğimde esimle ancak 2 kez birlikte doktora gittik mesela :) yine de karadaki evliliklere nazaran dendenizcilerin evlilikler hep taze kaliyor ve maddi konforu cok oluyor.'' dedim
''okudum hepsini hatta gemi adamı eşleri sohbete vira diyelim topiğine de yazdım özellikle denizci eşleri cvp werir die ama aktif değil galiba sizinle özelden görüşme imkanım olursa çok sewinirim :)'' dedi
''732 sayfada anlatilacak hersey anlatilmis, sanirim ondan, ben de esimle tanistigimda ayni tepkilerle karsilasmistim, cocugu cikar bile diyen olmustu dusun. Oturdum en bastan forumu okudum, kalin bir kitap okur gibi. Cok faydasini gordum, katkida bulunanlardan Allah razi olsun. Sonra ne mi oldu. Nikahimiz Singapur Turk Konsoloslugunda oldu, ardindan Endonezya'dan gemiye katildim, 3 yil esimle hep Uzakdogu'da, Avrupa'daydik, tankerde yasadik. :)'' dedim
:) herkes bebisleriyle mesgul, kafamizi kaldiramiyoruz diyeyim bi de :)
çok iyi geldi bana bu yazdıklarınız inanın :) çok tşkr ederim özelden msj attım size bi kaç bişey sorcam bakabilirseniz çok sevinirim lütfen
çok sağolun ilginiz ve önerileriniz için :) ben de öyle yapıyorum şimdilik bakalım hayırlısıTatlim çok doğru söylemiş arkadaşım...
Değil evlenene kadar, evlendikten sonra bile benzer laflar söylenip duruyor... kendi ailemi geçtim eşimin aile dostları bile saçma sapan konuşabiliyor...
Benim önerim, gercekten doğru kisi olduğuna inanıyorsan, güçlü ol ve sevginizin arkasında dur.. inan başka seçenek yok.. ailen de senin bu duruşunu görünce ikna olacaktır..
Evlenince bile çok zor zamanlar olacaktır... Ama buradakilerin evliliğindeki zor zamanlar gerçek sınavlardan oluşur ve bunları asmak için tek yol da o sevgi ve sevgiye olan inancın...
Bu süre içinde yapabileceğin tanıştırmak olabilir, yavaştan ara ara işinin zorluklarını anlatıp düşündükleri gibi olmadığını göstermek olabilir.. alttan alttan odun vermek yani