- 13 Ağustos 2014
- 51
- 23
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.261
Şarkının tam olarak ismi ne ben bulamadım bende dinlemek istiyorumVerda0 bende o şarkıdan alıntı yapmıştım. Çok güzel bir şarkı kesinlikle :) nerdeyse erkek arkadaşım seferdeyken hergün dinliyorum
Şarkının tam olarak ismi ne ben bulamadım bende dinlemek istiyorum
Arkadaslar herkese merhabalar. sohbetiniz dikkatimimi cekti, 1.5 yildir guzel giden bir iliskim var. Denizci eslerinin yasadiklarini yavas yavas anlıyorum. Ozlem, korku, bekleyis, sevgi... herseye ragmen beni korkutan arada bir ben sinirlerime hakim olamiyorum.. ben ne kadar sinirliysem erkek arkadasim o kadar alttan aliyor. Alismani istemiyorum diyor herdefasinda.. suvari oldugundan zaten 6 ay yok ve farkli sehirlerdeyiz. Son zamanlarda ayrilalim dedim kabul etmedi. Ve bana daha da bağlandı. ?. Bu ne bicim iliski diye düşünüyorum. Yanlis mi dusunuyorum..Şarkının ismi Gemi, Kayahan söylüyor
öncelikle alışmanı istemiyorum derken sinirlerine hakim olamamaktan mı bahsediyor? kimi zaman bende sanki bu onun işi değilde keyfiyetten gidiyormuş gibi saçma sapan sinirleniyorum ama bu sanırım çok fazla özlemekten ve istediğin an yanında olamamaktan kaynaklanıyor. eğer gerçekten seviyorsan ve inanıyorsan zaten bunu aşarsın ve mesafeleri görmezden gelirsin.Arkadaslar herkese merhabalar. sohbetiniz dikkatimimi cekti, 1.5 yildir guzel giden bir iliskim var. Denizci eslerinin yasadiklarini yavas yavas anlıyorum. Ozlem, korku, bekleyis, sevgi... herseye ragmen beni korkutan arada bir ben sinirlerime hakim olamiyorum.. ben ne kadar sinirliysem erkek arkadasim o kadar alttan aliyor. Alismani istemiyorum diyor herdefasinda.. suvari oldugundan zaten 6 ay yok ve farkli sehirlerdeyiz. Son zamanlarda ayrilalim dedim kabul etmedi. Ve bana daha da bağlandı. ?. Bu ne bicim iliski diye düşünüyorum. Yanlis mi dusunuyorum..
Merhaba esinizin görevi nedir acabaMerhaba arkadaşlar. Esimle birlikte çıkabileceğimiz gemi arıyoruz.yardim ve tecrubelerinize cok ihtiyacim var.simdiden Teşekkürler
2.kaptanMerhaba esinizin görevi nedir acaba
Yakin yol mu uzak yol mu2.kaptan
Sailor walla telefon elimde sizden cvp bekliyorum. Biz uzak yol istiyoruz.siz hala çıkıyor musunuz peki,Yakin yol mu uzak yol mu
Özel den yazdimSailor walla telefon elimde sizden cvp bekliyorum. Biz uzak yol istiyoruz.siz hala çıkıyor musunuz peki,
benim erkek arkadaşımda bikaç haftaya gidiyor şimdiden stresi başladıkizlar