Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Fırsat bulunca bende dinleyeyim kayahanin sarkisini. Denizci eşleri kac yıllık evlisiniz ve eşi denize gitmekte ısrar eden karada calismak istemeyen elleriniz var mi. Neden merak ettim.cunku gemilerdede farkli fikirlerdeinsanlarla karsilastim bakalim sizlerde nasil.firsat bulunca paylasirsaniz sevinirim

Verda0 bende o şarkıdan alıntı yapmıştım. Çok güzel bir şarkı kesinlikle :) nerdeyse erkek arkadaşım seferdeyken hergün dinliyorum

Şarkının ismi Gemi, Kayahan söylüyor
Arkadaslar herkese merhabalar. sohbetiniz dikkatimimi cekti, 1.5 yildir guzel giden bir iliskim var. Denizci eslerinin yasadiklarini yavas yavas anlıyorum. Ozlem, korku, bekleyis, sevgi... herseye ragmen beni korkutan arada bir ben sinirlerime hakim olamiyorum.. ben ne kadar sinirliysem erkek arkadasim o kadar alttan aliyor. Alismani istemiyorum diyor herdefasinda.. suvari oldugundan zaten 6 ay yok ve farkli sehirlerdeyiz. Son zamanlarda ayrilalim dedim kabul etmedi. Ve bana daha da bağlandı. ?. Bu ne bicim iliski diye düşünüyorum. Yanlis mi dusunuyorum..

öncelikle alışmanı istemiyorum derken sinirlerine hakim olamamaktan mı bahsediyor? kimi zaman bende sanki bu onun işi değilde keyfiyetten gidiyormuş gibi saçma sapan sinirleniyorum ama bu sanırım çok fazla özlemekten ve istediğin an yanında olamamaktan kaynaklanıyor. eğer gerçekten seviyorsan ve inanıyorsan zaten bunu aşarsın ve mesafeleri görmezden gelirsin.

Merhabaaa merhabaa merhaba :) cokkkk uzun zaman oldu siteye girmeyeli. Malum kocis gemiye gidince teselliyi burda almak geliyo aklıma. Nasılsıniz kizlar nevar ne yok....

en zoruda o değil mi zaten gitti gidicek derken bi bakıyorsun tek başına kalmışsin Allah hepmize sabır versin ayrı kalmak zor

Buraya girmeyeli baya oldu yine sıkılınca bir bakayım dedim
Herkese merhabalar...
Geçen korsanların salıdırısına uğrayan ve 2kişinin kaçırıldığı yerlerde çalışıyor kocam anlıycağınız canım çok sıkkın ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...

Herkese merhaba,
Benim de erkek arkadaşım denizci...
Benim bu konuya yazma amacım aslında bir araştırma yapmak. Ben öğrenciyim ve bir çalışmam için seçtiğim konu; " denizde çalışanların haklarının yenilmesi " ile ilgili. Bu konuda bana verebileceğiniz örnekler nelerdir acaba anlatabileceğiniz şeyler vardır mutlaka diye düşünüyorum. Bu konuya dikkat çekmeyi, bu konu hakkında farkındalık yaratma isteğini duyan birisiyim. Yardımcı olursanız bana çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…