- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.341
Kuzum seninki ne zaman geliyor?mavidelisi doğuma çok az kalmışşşşş :)))
Nasılsın bebiş nasıl?
Cinsiyet erkek ve ismide Deniz olacakmış yaa ne güzel :)
Benim kızıma adaş geliyor sağlıkla gelsin inşallah minik prensin :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Kuzum seninki ne zaman geliyor?
Saglikla kavuşmak nasip olsun insallah :)
Deniz anaları olarak kutlama yapariz artik :)
Ayy masallah kuzuya tatlim... nice yaşlarını görmek nasip olsun saglikla mutlulukla huzurla hepiniz birarada....Canımmm benim cimcime geleli 11 ay oldu teyzesi 15 Nisan'da yaşına girecek :)
Artık denizci eşi değilde artık Deniz anası olduk öncelikli olarak :))
Kadin kaptanlar in yaşadığı zorluklar için birsey diyemeyecim yani karsilasmadigim icin . Ama söyle soyleyebilirim. Gemide bayan olmasindan bayanlarin islerini ellerinden almasindan korktugunu ifade eden bir kaptanin gemide bayan kaptan olmasini istemediğini onlar varken rahat küfür edemedigini belirtmisti.
Sadece bayan kaptan degil muhendisler carkcibaslarida var ki agir metallerle yakin temas kurarak makinayla hasir nesir olarak beden gücü kullanarak o mertebeye kadar gelmiştir. Alkislanacak birsey olduğunu düşünüyorum. Bayanlarin da herseyde oldugu gibi bu meslektede basarili olmalari mutluluk verici.
Evde bu meslekle ilgili kose bizdede yok. Yani köşe olarak degil ama evin degisik yerlerinde gemide cekilmis cerceveli resimler ,gittigimiz her ulkeden en az bir tane ani olarak aldigimiz şeyler, magnetler, ve esimin gemide ,gemi sartlari icerisinde yaptigi bir gemi maketi var mutfak esyalarimda bile vardir denizci desenleri. Hatta kapi paspasimiz bir gemicinin hediyesi olan gemici baglariyla yapilmistir. Ayrilmis bir köşe olmasada bizim evimizde mevcut böyle seyler.
Ayy çook kıskandımm. Roman okur gibi okudum ve yaşadım. Lütfen anlatın anılarınızı seve seve okurum . İmrendim sizlereSailor001 düşüncelerimi söylemişanma köşesi kayıplarda yapılır çok şükür bizimkiler sağ. Ama evin heryerinde denizcilikle ilgili dekorlar var tabiki zaten alırkende insan hep o tür şeylere bakıyor eşimin yurtdışından aldıklarıda var geçen günde afrikadan tahta oyma filler aldı kamerada ben beyendim o aldı heryer zaten fotoğraf. Eşimin gemide komidini beni anma köşesi gibi yapmış alyansı resimlerim ona yazdığım notlar şalım falan var...
Mevkiisini bildir ona gore ne yapabilirsin düşünelim :)Hiç bişey köylümüz değil canım ben elimden geleni yapmak istiyorum. Yapsamda yapmasamda üzülüyorum zaten alıştım ben artık. Yanlız bu dediğin şeyleri yapamam. Ben şuanda onu uzaktan şaşırtacak bişey yapmak istiyorum
Merhaba. bende yeniyim burada. erkek arkadaşım vardiya zabiti bir seneye yakın bir ilişkimiz var ama zaten ortaokuldan arkadaştık. çok iyi anlaşıyoruz.
Bir ay önce gemiden indi şimdi çok uzaklaşmadan neler yapabilir diye bakıyoruz ama ne yazık ki pekte alternatif yok. kağıdını uzakyola çevirebilmesi için 15 ay daha çalışması gerekiyor. Ben kamarot kağıdını o uzak yolu alınca birlikte gidicez gemiye planımız bu yönde. indiği gemiye yanına gitme fırsatım oldu 2-3 kere ve benim çok hoşuma gitti.
Fakat her şirket eş kabul etmiyormuş eş kabul eden şirketleri bildiğiniz kadar yazarsanız çok sevinirim.
Hollanda,danimarka,norveç taraflarındalar hepMevkiisini bildir ona gore ne yapabilirsin düşünelim :)