Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Kuzum seninki ne zaman geliyor?
Saglikla kavuşmak nasip olsun insallah :)
Deniz anaları olarak kutlama yapariz artik :)

Canımmm benim cimcime geleli 11 ay oldu teyzesi 15 Nisan'da yaşına girecek :)

Artık denizci eşi değilde artık Deniz anası olduk öncelikli olarak :))
Ayy masallah kuzuya tatlim... nice yaşlarını görmek nasip olsun saglikla mutlulukla huzurla hepiniz birarada....
Bu arada deniz ismi elbette super ama bu deniz anası olayı çok fena ya :)

Merhabalar... Yeni uye oldum sirf bu basliga yazabilmek icin.. Ben de junior sayilirim.. 3.5 aylik tazecik bir iliskim var. Bana hissettirdikleri ise degil 3.5 ay, 35yil yeter.. Hepsini okuyamasam da cogunu okudum yazilanlarin.. Henuz ufukta benim evlilik gorunmese de sevgiliyken bile benzer duygular yasiyorum.. Takvime bagli bir hayatim, telefon bugun ceker olmadi yarin ceker diye gecirdigim gunlerim var.. Benim ki su an denizde ama aslinda karada.. Pek kafam basmiyor islerine anlamaya calisiyorum ama pek bi karisik geliyor su an :) Benim aslinda merak ettigim denizciler neden bosanir eslerinden.. Benim sevgilim esinden bosanmis kendi hayatini kendine gore yasamak isteyen birisi. Sanirsiniz ki hic evlenip ayrilmis degil.. Bazen bu beni korkutuyor.. Cocuklari var fakat yeteri kadar dialogu var, fazlasi yok.. Bizim yas farkimiz cok ama inanilmaz bir ask var.. Ben tum kurallarimi yiktim.. Sonu nereye varacak dusunmeden yasiyorum.. Iyi mi yapiyorum bilmiyorum...

Merhaba, burayı yeni keşfettim. Ben sanırım hepinizden küçüğüm, denizci sevgilisiyim, buna sevgililik deniyor mu bilmiyorum. Aralıkta tesadüfen tanıştık ve hiç kopmadık. Benim yaşadığım şehir farklı onun görev yeri farklı, seyire çıkmadan son gün uçağa atlayıp yanıma geldi, 3aydır seyirde ve her fırsatta iletişimdeydik, yazın bende yanına gidicem peki ya sonrası.. Öğrenciyim o ise denizci..

Merhaba benim 6 aylık bir ilişkim var ve süvari kendisi 37 gün oldu gideli döndüğünde evlenmeyi düşünüyoruz ama bu ne zor bir şeymiş tlf çekti çekicek diye beklemek çok fena uydu tlfnundan arayınca ellerim titriyor yanlış bir yere basarım da kapanır diye devlet memuruyum ben öyle gemilerde onunla da gidemem burda gidenleri okuyunca çok özendim açıkçası ama benim öyle bir imkanım yok malesef..hamilelik vs yalnız nasıl geçer bunları düşünüyoorum sürekli umarım bende sizler gibi bu anlamda psikolojimi

BENDE DENİZCİ NİŞANLISIYIM ŞİMDİDEN OLUMSUZ DÜŞÜNCELERE KAPILDIM ÖGRENCİ ŞUANDA 1 AYLIK STAJA CIKACAK O BİLE BENİ OLUMSUZLUGA İTİYOR EWLENİNCE HEP GİDECEK OFFF OFFF =( BİR SENE SONRA EWLENECEĞİZ... EVLİLİKTEN SOĞUDUM VALLA YA....

Ben geçen hafta buraya yazmıştım. Sevgilimle 4 aydır beraberdik 3 aylık seyirdeydi ilişkimiz sorunsuz mükemmel ilerledi her fırsatta konuştuk 4 güne bir watsap skype falan iyi gidiyor, seyir geçen hafta bitti ama biz farklı şehirlerde yaşıyoruz, ailesinin yanına gitti. Ortada hiç bir sebep yokken ve beni bu kadar kendisine bağlamışken yoruldum dedi ve ayrıldık, önceden mesafe onun için hiç birşeydi ona olan sevgimden bende mesafeyi kırdım attım, denedim çok zor olsa da seviyorsanız ve aynı şehirdeyseniz çok daha iyi bir şekilde ilerler

Hanımlar ne değişik hikayeleriniz var.. Ben kendi halime şükretsem iyi olur denizci eşi olmak daha bir zormuş.. Peki seferlerinde peşlerine takılma şansınız olmuyor mu ?

Ayy çook kıskandımm. Roman okur gibi okudum ve yaşadım. Lütfen anlatın anılarınızı seve seve okurum . İmrendim sizlere

kızlaar merhaba iki yıl önce bu topikte öyle çok vakit geçiriyordukki mavidelisi vuslat ozo sayamayacağım biçok tatlı güzel insan :) benim hikayem mutlu bitmedi izleri hala silinmedi ama hala ara ara gelip burda neler yaptığınıza bakıyorum güzel haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum :) sizleri seviyorum kendinize çok iyi bakın umarım en yakın zamanda sevdikleriniz yanınızda olur ...

Kızlar mrb ben bişey sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim beni sizlerden başka kimse anlayamaz. Benim çocukluk aşkım var kendisi kaptan adayı şimdi stajda aramızda bir sürü iyi kötü şey oldu ne birlikte olabildik ne kopabildik. Ben onu her şeye ragmen çok seviyorum. şuanda stajda çok yoruluyor uykusuz kalıyor vs. Ama neredeyse iki güne bir whatsapptan yazıyor bana. Pazar günü d.günüydü çok güzel bir şekilde kutladim mutlu oldu. Sanirım oda artk benden hoslanmaya basladi. Şimdi onu dahada mutlu etmek şasırtmak istiyorum. ama inanın ne yapacagmı bilmiyorum. Ona ara ara sarkı soylerim duygularımı yazarım bunlardan etkileniyormus zaten. Ama daha farklı bisey yapmak istiyorum. mesela ona bir mektup göndermek peki bu mümkün mü saçma oldu belki ama yinede sormak istedim yada buna benzer bisey onun hic aklina gelmeyecegi bir sekilde ona süpriz ne yapabilirim ??? Lütfen kızlar yardmcı olun. Onu cok ama cok seviyorum ondan vazgecemiyorum aramızdaki uzaklıga ragmen beni sevmedigini bilmeme ragmen...

ONUN HOŞLANDIGI SEYLERİ KENDİ ELLERİNLE EMEK VERDİĞİN BİR HEDİYE YAPABLİRSİN ARTI OLARAK YANINDA ELLERİNLE SEVDİĞİ YEMEKLERİ YAPABİLİRSİN. ONU ÇOK SEVDİĞİ BİR YERE SÜPRİZ OLARAK GÖTÜRÜP GÜZEL BİR GÜN GEÇİRTE BİLİRSİN. SENİ SEVİYOR OLSA İŞTE HERŞEYİNDEN MUTLU OLURDU ÇOK BASİTTİR SEVEN İNSANI MUTLU ETMEK UFAK BİR ŞEYE BİLE MUTLU OLUR... AMA ÇOK EMEK VERİPTE HAYAL KIRIKLIGINA UĞRAYIP İNŞAALLAH ÜZÜLMEZSİN... KADINLARIN ÜZÜLMESİNE HİÇ DAYANAMIYORUM İNŞAALLAH ÇOK SEVER SENİ MUTLU OLURSUN NEHİR...

Hiç bişey umrumda değil canım ben elimden geleni yapmak istiyorum. Yapsamda yapmasamda üzülüyorum zaten alıştım ben artık. Yanlız bu dediğin şeyleri yapamam. Ben şuanda onu uzaktan şaşırtacak bişey yapmak istiyorum

Merhaba. bende yeniyim burada. erkek arkadaşım vardiya zabiti bir seneye yakın bir ilişkimiz var ama zaten ortaokuldan arkadaştık. çok iyi anlaşıyoruz.

Bir ay önce gemiden indi şimdi çok uzaklaşmadan neler yapabilir diye bakıyoruz ama ne yazık ki pekte alternatif yok. kağıdını uzakyola çevirebilmesi için 15 ay daha çalışması gerekiyor. Ben kamarot kağıdını o uzak yolu alınca birlikte gidicez gemiye planımız bu yönde. indiği gemiye yanına gitme fırsatım oldu 2-3 kere ve benim çok hoşuma gitti.

Fakat her şirket eş kabul etmiyormuş eş kabul eden şirketleri bildiğiniz kadar yazarsanız çok sevinirim.

Mevkiisini bildir ona gore ne yapabilirsin düşünelim :)

Siz hele bir evleninde firma bulunur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…