- 14 Mart 2012
- 89
- 30
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.721
Burcu cum iyi olmanıza sevindim..tekrar başınız saolsun..
Ben hiç iyi değilim..Hala bekliyorum..Zavallı sevgilimi hala bırakmadılar..ne sabır varmış bende..bu ay içinde de gelmeyecek gibi hissediyorummoralim çok bozuk..
çok sık giremiyorum malesef ama girdiğimdede yazmadan çıkmıyorum
ee malum çok daha yorgun ve halsizim genel olarak geriye kalan zamandada prensesimle vakit geçiriyoruz
eşimde istanbula gitti iş görüşmesi için inşallah hayırlı haberler alırız
kalp atışlarını duyalı epey oldu verda geçen hafta gittiğimizde eller havada slm verdi bize o minicik haliyle muhteşemdi
tabiki cinsiyet belli olduğunda paylaşacağım
senin beklentin boşa çıkmamıştır inşallah varmı güzel haberin
Nedense gelmeler uzuyor, demirde olmalar vs. Allah sabir versin Ozo, moralini bozma, bilirim bi donuk donuk haller coker insanin ustune, ruh gibi yasarsin. Ne zaman gelecegi belli mi kaba taslak --
merhaba kızlar, bende 3 yıl sonra kaptan olacak bi adamın sevgilisiyim ve ilişkimiz çok ciddi ilerliyor, bana hep eğlenceli geldi o fikir, hele bide onun yanında sefere çıkabilmek fikri okadar heyecanlandırıyor ki beni..
tabi kaptan olmadan önce gideceği bi 6 ay uzun sefer birde 6 ayı tamamlaması gereken kısa seferleri olacak.. kısalar neyse de.. o 6 ay nasıl geçer hiç bilmiyorum..
Sorum şu, evlenip eşiyle seferlere gidenler var mı aranızda ? şuan kontratlar 4 aya düşürülmüş şahsen ben şuan onunla her sefer gitmeyi düşünüyorum :) çılgınlık gibi ama ayrı kalmayı gözüm yemiyor. Birde dünyayı gezmek muhteşem bişey olmalı :)
Yanitlarini ben de keyifle okuyorum Champagne :)
Esin denize ciktigi zamanlarda izinlerde nasillardi esinin ailesi? Sana nasil davranirlardi? Nasil dengeledin? ''dedi'' kismini anlatsan yeter ''kodu'' kismini sormuyorum bak valla
ewet ya zmn cabuk gecıo ...amın cnm ...eşim haliyle dahada iiye gidio....Burcu 17 gun oldu mu, ne cabuk gecmis zaman. Allah isiklar icinde yatirsin. Sen varsin esine destek, zamanla daha da iyi olur umuyorum.
Var var :) cok yeni -- mutluyuz, yalniz olmak zormus ilk gunler amaKalp atisini duymadim henuz, babayi bekliyoruz gelecekti Agustos'un 15inde simdi sonunu bulur diyor.
Eller havada selam verdigine gore erkek mi olacak ne:) Esin niye is gorusmesine gidiyor, firmasindan mutlu degil mi. Karaya mi gececek, ins gecer denizcim, basmuhendis olarak tersanelerde iyi maas aliyorlarmis diye biliyorum.
ewet ya zmn cabuk gecıo ...amın cnm ...eşim haliyle dahada iiye gidio....
allah sabır versin canım çok zor bir durum sık giremediğim için farkedemedim msjnı görüncede geçmişi aradım ve anladım
bende hep düşünürüm birine bişey olsa nasıl haber verilir diye söylesen bir türlü söylemesen ayrı sanırım o anda kararı nerede olduklarına göre vermek daha doğru olur allahtan zaten eşinin inme vakti gelmişte çok büyük sıkıntı olmamış
Var var :) cok yeni -- mutluyuz, yalniz olmak zormus ilk gunler amaKalp atisini duymadim henuz, babayi bekliyoruz gelecekti Agustos'un 15inde simdi sonunu bulur diyor.
Eller havada selam verdigine gore erkek mi olacak ne:) Esin niye is gorusmesine gidiyor, firmasindan mutlu degil mi. Karaya mi gececek, ins gecer denizcim, basmuhendis olarak tersanelerde iyi maas aliyorlarmis diye biliyorum.
ayy bilemiyorumki aslında gönlüm bize bir prenses daha yakışır diyo çeteyi 3 lemek için ama sağlıkla hayırlısıyla gelsinde gerisinin önemi yok artıkşirket her defasında söylediği zamandan 1 ay sonra gönderiyor ve bu defa 3 ay boyunca maaş yatmadı sıkıntılıydı bizim için en son kalan parasınıda daha geçen ödediler bunca sıkıntıya katlan üzerine bide maaşını alama kötü tabiki ama çok şükür içerde kalmadı en azından hem kendi şirketine hemde başka şirketlerle konuşmak için gitti ama yine eski şirketle gidecek sanırım 15 ine kadar kesinleşir gidiş tarihin demişler karaya geçse süper olur ama tersanede daha önce çalışmıştı hiç memnun kalmadı ne maaşlardan ne ortamdan 4-5 yıl önceydi tabi şimdi ne durumda hiç bilmiyorum ama eşime hatırlatırım
Verdacım çok haklısınaslında haziran sonu gelecekti fakat sorun oldu..sonra temmuzda inecekti bu sefer diğer kaptanın annesi ameliyat olacağı için inemedi şimdi ingiltereye gidiyolar..o da bilmiyor ne zaman geleceğini 6 ay oldu o kadar bunalmış ki o da..Ağustos sonu gibi inşallah iner öyle diyoruz bakalım ama belli değil..dua edin gelsin nolur
ewet ya zmn cabuk gecıo ...amın cnm ...eşim haliyle dahada iiye gidio....
Mavidelisi, aynen ben de oyle hissediyorum cnm, zaten bu yazdiklarimizi birbirimizden baska kime anlaticaz ki, kim anlayacak,kim bilecek ki, gunluk hayatta benim tanidigim denizci esi yok, zaten ilk kontratta ogrendim ki her kontratta farkli insanlarla birlikte olunuyor, karaya inince de zaten kendine, ailelere vakit zor yetiyor, arkadaslarla ne kadar istesen de cok gorusemiyorsun. Hos gorussen anlatsan anliyorlar mi tabii ki hayir, hatrin icin dinliyorlar ama bos bos bakarak:) cunku ortak bir his duyulmuyor anlatilanlardan.
Denizk arkadasimiz ornegin, esinin yolunu gun gun hasretle gozlerken evliligi ilk hamile kalmasi, evi tasinmalari, baska ev almalari, ikinciye hamile kalmasi vs vs hepsi de kac yildir bu forumda sagolsun bizi de ortak ettigi guzelliklerdi. Ben cok mutlu oluyordum okudukca, keske daha once yazsaymisim. Senin yazdiklarini okuyunca dayanamadim yazasim geldi bi baktim tikkiri tikkiri yaziyorum
Kulagina kupe olsun olsun:) sen kendine ne deger verirsen karsindakiler de o degeri verecek, dudak bukseler mukseler de ya alisacaklar ya da seni kaybedeceklerini bilecekler, fazla alistirma:) esinin nazlari konusunda ne diyecegimi bilemiyorum:) la bu yasta ve bu kadar yil evlilikten sonra pek alisik olunan bi durum degil:)ama icin icin esini hic suclama, onu boyle yetistiren annesi, sirf kendi tatmini icin boyle yetistirmis yazik etmis kendi cocuguna.
Bebek kitabi okuyorum, kitapta diyor 5 aydan sonra bebek anneden yavas yavas ayrilmaya etrafa bakmaya baslar, ancak bi taraftan da hep annesine bakar, annesinin yuzu asik mi guluyor mu, onun disari bakmasina ne diyor diye. Cogu anne kendi bagimliligindan ve mutsuzluklarindan dolayi bebege tavir koyarlar, suratlarini gucenmis gibi yaparlar dolayisiyla bebek hic bagimsizlik kazanamaz; bu donemde mutlaka bebeginize kendinizden ayrildigi zaman da mutlu oldugunuzu mutlaka belli edin diyor.
Bir de zor insanlarla ve davranislarla ugrasma sanati kitabi okumustum, aklimda kalan en en carpici tavsiye, zor insanlarin zor davranislarinin aynisini siz de istikrarli bir sekilde onlara yapin ancak oyle anlarlar diyordu. O 2 naz yapiyorsa sen 3 yap bakalim n'olacak:)) (bu arada bu gulucuk gibi simgeleri hala sen de benim gibi kullanmiyorsun, nerden yap'caz ogrenseydik bi :)
selammmm aramızda çok tecrübeli arkadaşlar var.benim o arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.denizciler karada çalışmak istediklerin de denizi bırakmaya karar verdiklerinde kolay iş bulabilirler mi.
bir arkadas yazmış canım yapılabilecek işleri, ama önce kendilerinin karaya gecmeyi istemesi gerekiyor. benim eşim de bi gün planlar yapıyor bi gün diyor ki o parayı karada bi senede bile kazanamam..parası güzel ama zor tabi.
karada öğretmenlik yapılabilir, üniversitede kalınabilir, kılavuz kaptan olunabilir (eger 1 kaptan ehliyeti ile 1 sene calışmış ise), kıyı emniyetine girilebilir, şirketlerde enspektör, acenta vs olunabilir. limanlarda şef, denetci gibi işler olabilir ya da ticaret yapabilirler bagımsız olarak..deediğim gibi önemli olan adamın buradaki işte mutlu olması ve işin maddi yönden tatmin edici olması önemli. sevgilier..