- 26 Nisan 2011
- 279
- 1
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.741
ne güzel yapabilecekleri bukar çok iş olması..evet haklısın karada kalmayı çok istemeleri lazım bunu bende anlamıştım.35 yaşından sonra yapılacak iş değildiyo şimdi 34 yaşında bu düşüncesi değişmezse belki bir iki defa daha gider sonra bırakır inşallaah.ama bir gün bırakmak istiyo bazende beliki bırakmam diyo çok kararsız. ama biliyorum hiç sevmiyo gitmeyi gitmek istemiyo ama mecbur buda benim işim diye gidiyo..karada az olsun geliri nolucak ona göre yaşanır ömrü denizde geçmiş yeter artık..
Yaşına aslında iki türlü bakabilirz canım, bi diyorlar ki gencken calışayım 40 gibi bırakayım hem coluk cocuk ele gelir, bi yandan da işte bu yaştan sonra bırakmak zor olabilir cunku karada bir yere baglı calışmak için yasım büyük gelir..
ben kendi adıma sanslıyım cünkü iyi pozisyonda iyi maaşla calışıorum eşim burada az maaşla işe girse de bize yeter ben destek olabilirm, çalıştıgım sürece tabii ki..ama böyle bir lüksü olmayan ve eşinin karaya gecmesini isteyen arkadasların ona göre eşine destek olacak sekilde konusması ve davranması gerekiyor. bu zamanda tek maaşla karada gecinmeyi adamların gözü yemez sonucta erkek yani gecindirmek gibi bir vasfı var..