- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.681
Ozooo nasil alamaz gemiye ya yok oyle bisey benimki 3. Oldugu halde izmite geldiklerinde giricektim ablalari disarda beklemesin diye girmedim. ben simdi esime sordum süvariyse istedigi kisiyi alir kimsede bisey diyemez dedi.
Bilmiyorum ozgem seni gorrmez miyim dedim limanin guvenliginden gecemezsin ki dedi.zaten fazla durmadilar gebzede gidiyolar simdi.bende cok ustelemedim acikcasi
Bilmiyorum ozgem seni gorrmez miyim dedim limanin guvenliginden gecemezsin ki dedi.zaten fazla durmadilar gebzede gidiyolar simdi.bende cok ustelemedim acikcasi
Neyse hayırlısı böyleymiş. Artık geldiginde iner insallah sende kavusursun....
herkese iyi günler;
benim erkek arkadaşımda denizci bu sene staja çıktı ilk defa ve 4 ay oldu gideli.. beni üzen şeyse şu farkettim ki o yokken mutsuzum hiç bir şeyden zevk almıyorum hep onu bekliyorum ve bu o yokken hep böyle olacak hep bekleyeceğim hep mutsuz olacağım kafam çok karıştı ya da uzun zaman oldu gideli mi dıye bu kadar olumsuz düşünmeye başladım bilmiyorum çok üzülüyorum sizlerle paylaşmak istedim işte sizce bu geçer mi
cidden 3 aydan sonrası çok zor her gün ağlıyorum birde şimdi ukranyaya gidiyorlar kıskanıyorum ama bir şey de demiyorum sonuçta karaya çok az çıkıyorlar iyice kendimi mahvediyorum:/
selam bende eşimle evlendigim dönemde ukrayna calışıyordu :) ilk zamanlar zor geldi ama sonra alıştım...korkulacak bir şey yokiçinde varsa ukraynada da yapar okyanus ortasında da denizdekilere allah selamet, bekleyene de sabır versin..
evet haklısın yapacak olan her yerde yaparama insan kıskanıyor genede
slm kızlar
eşim hala yanımda gidemedi bir türlü sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum ama sanırım keyfim yerinde hamileliğimin ilk döneminde yanımda olması çok güzel ilkinde yanlızdım ama son 3 ay beraberdik ve prensesim doğduktan sonra 2 ay
şimdiki plansa gidecek çalışabildiği kadar çalışıp gelecek zaten doğumda yaklaşmış olacak sonra seneye tüm yazı birlikte geçireceğiz inşallah aksilik olmazda planlar istediğimiz gibi olur
Sizleri cok ozledim kizlar acip okuyorum hepinizin mutlulugu bede bir tebessum olusturuyor uzuntulerinizi icimde hissediyorum yeni arkadaslar gelmis hosgelmisler iyiki varsiniz birbrinize destek olun hep :) sizleri seviyorum artik bu topikte olamadiim icin uzgunum ama sizleri tanidigim icin mutluyum sizleri seviyorum hayirli ramazanlar canlarim insallah kavusursunuz sevdiklerinize :)
selam 2007 senesinden beri suvarı eşiyim :)
o yıllarda eşim kısa sefer oldugu için beni hiç yanına almadı, ayrıca çalıştıgı firmada (lpg tankeriydi ) izin vermiyordu. Turkiye limanlarına geldiklerinde gumruk girişi yapıldıktan sonra gemiye surekli giderdim. kalkış vakti gelene kadar gemide kalırdım. hiç sorun yaşamadık. aradan zaman geçti karaya geçiş yaptı. anladım ki denizci karada kuruyup gidiyor.ara ara denize gitmesi her iki bunyeye de iyi geliyor 3 sene olacak herhalde karada calışıyordu. bu sene sefere cıkma kararı aldı ve kimyasal tankere suvari olarak gitti. gidişinin zorlugunu unutmuşum, o da özlem çekmenin nasıl birşey oldugunu unutmuş. sanırım bize iyi gelecek bu gidiş...
pruvaları neta, keyifleri, saglıkları yerinde olsun. Allah tum denizde olanlara selamet versin...
Mavidelisi mahvettin beni, bu kadar guzel yazilir mi, her satirina imzami atiyorum. Ne cevherler varmis sende :) sen yaz, yaz da hep okuyalim biz de :)
N'aptiniz araniz duzeldi mi. Ben kontrati tamamlayamadan dun geldim evime onemli bi is cikinca; 15 gun sonra da esim iniyor zaten. Kisacik ayri kalcaz ama yine de geldim eve of yani; yalniz basina 3 aydan beri uzak oldugun evi acmak zor, evle ugras arabanin bilmemnesi bitmis onla ugras, birikmis isler, bi yandan is bi yandan ramazan zaten, bayrami yalniz gecir vs vs yazdiklarin ilac geldi. Oyle bi burukluk bi donukluk.. ben ucaktan inmeden 2 saat once sefere ciktilar 3 gun surecek, vardim diye bile konusamadik tabii ki, konussak sasardim :) Neyimiz normal ki biz denizcilerin :)
Allah kavustursun champagne -- cok dogru yazdiklarin ayrica, ara sira ozlem olmasi iyi, normal surdurdugumuz hayatta bir duzen, istikrar yakaladiktan sonra, siz onu basarmissiniz en azindan karaya gecince --karaya gecmek isteyen ne cok denizci var inanamassin, gemilerde de konu basliklarindan biri bu oluyor hep. Ben de hep muhalefet olurum, karada olmaz yapamassiniz, insan iliskileri daha farkli, ucretler cok dusuk vs derim. Turk gemileriyle yabanci gemiler arasindaki fark gibi derim vs. Hakikaten de karaya gecip de surduren cok az. Esin karada nasil kurudu --
Sağol canım epeydir yazmıyordum ben de moral oldu sözlerin :)
Allah kavuştursun o zaman seni de.. İnsanın o işleri ayrı bir yapası gelmiyor malesef...
Aramız da nasıl bilmiyorum canım ya.. Şaşıyorum.. Birbirini seven özleyen, birbirine değer veren insanlar nasıl bu kadar analaşamaz diye..Biraz iyiyiz desek, sonra kötüyüz.. Endişeliyim.. Biraz umutsuzum... Biraz yorgun... Biraz kırgın vs vs vs