valla kızlar size ne desem ne kadar teşekkür etsem az... yeniyim buralarda belki ama sizleri de yıllardır tanıyor gibiyim cidden.. iyi ki de varsınız.. Yazdıklarınızın hepsini ciddiye alacağım söz.. hepsini hem fiili hem de kulağıma küpe yapacağım
bu kadar düşünmekle de kendimi yemekten öte bir yere varabildiğim yok zaten..
Mavidelisi, aynen ben de oyle hissediyorum cnm, zaten bu yazdiklarimizi birbirimizden baska kime anlaticaz ki, kim anlayacak,kim bilecek ki, gunluk hayatta benim tanidigim denizci esi yok, zaten ilk kontratta ogrendim ki her kontratta farkli insanlarla birlikte olunuyor, karaya inince de zaten kendine, ailelere vakit zor yetiyor, arkadaslarla ne kadar istesen de cok gorusemiyorsun. Hos gorussen anlatsan anliyorlar mi tabii ki hayir, hatrin icin dinliyorlar ama bos bos bakarak:) cunku ortak bir his duyulmuyor anlatilanlardan.
Denizk arkadasimiz ornegin, esinin yolunu gun gun hasretle gozlerken evliligi ilk hamile kalmasi, evi tasinmalari, baska ev almalari, ikinciye hamile kalmasi vs vs hepsi de kac yildir bu forumda sagolsun bizi de ortak ettigi guzelliklerdi. Ben cok mutlu oluyordum okudukca, keske daha once yazsaymisim. Senin yazdiklarini okuyunca dayanamadim yazasim geldi bi baktim tikkiri tikkiri yaziyorum
Kulagina kupe olsun olsun:) sen kendine ne deger verirsen karsindakiler de o degeri verecek, dudak bukseler mukseler de ya alisacaklar ya da seni kaybedeceklerini bilecekler, fazla alistirma:) esinin nazlari konusunda ne diyecegimi bilemiyorum:) la bu yasta ve bu kadar yil evlilikten sonra pek alisik olunan bi durum degil:)ama icin icin esini hic suclama, onu boyle yetistiren annesi, sirf kendi tatmini icin boyle yetistirmis yazik etmis kendi cocuguna.
Bebek kitabi okuyorum, kitapta diyor 5 aydan sonra bebek anneden yavas yavas ayrilmaya etrafa bakmaya baslar, ancak bi taraftan da hep annesine bakar, annesinin yuzu asik mi guluyor mu, onun disari bakmasina ne diyor diye. Cogu anne kendi bagimliligindan ve mutsuzluklarindan dolayi bebege tavir koyarlar, suratlarini gucenmis gibi yaparlar dolayisiyla bebek hic bagimsizlik kazanamaz; bu donemde mutlaka bebeginize kendinizden ayrildigi zaman da mutlu oldugunuzu mutlaka belli edin diyor.
Bir de zor insanlarla ve davranislarla ugrasma sanati kitabi okumustum, aklimda kalan en en carpici tavsiye, zor insanlarin zor davranislarinin aynisini siz de istikrarli bir sekilde onlara yapin ancak oyle anlarlar diyordu. O 2 naz yapiyorsa sen 3 yap bakalim n'olacak:)) (bu arada bu gulucuk gibi simgeleri hala sen de benim gibi kullanmiyorsun, nerden yap'caz ogrenseydik bi :)