Dengesiz kocamın mal kaçırması

Şu ayakları üstünde durma muhabbetinden çıkılsa artık. Günümüz şartlarında isteyen herkes iyi kötü bir işte çalışıp ayakları üstünde durabiliyor değilim. Ev temizliğine gidende kazanıyor öğretmende.
Ha çok merak konusu ise Google amcaya öğretim görevlisi maaşlarını sorarsınız öyle büyüttüğünüz gibi rakamlar çıkmayınca şaşırırsınız. Konunun maddiyatla alakası Yok ayakta durmanın okumakla alakası olmadığı gibi. Çalışmayan kadın keyfinden çalışmıyordur mesleği olmadığından değil. Heryerde çaycı temizlikçi bakıcı aranıyor. Etiketten ölecek insanlar var burda. Ben bu kadar büyütmemiştim işimi mesleğimi sayenizde dev aynasında görecem kendimi.

Tövbe tövbe... yukarıyı okuyun lütfen sinirlerim geriliyor hala etiket hala ev kadını

Mide bulandirici isler bunlar gercekten eski asklari dusunuyorum bi de simdi bizlerden para kaciran tiplere bakiyorum yazik cidden yazik... Babam anneme maas kartini verirdi naptin diye sormazdi cunku guven vardi simdi yok cunku guvenilcek adam da yok... Isiniz var kariyeri olan bi bayansiniz cocugunuz olmasi bisey degistirmez... 10 yil cok gec degil bu adamla lutfen bi 10 yil daha gecirmeyin... Cocuklarini dusunse mal kacirmazdi zaten...

Kusura bakma ama sana uzulemeyecegim cunku insan bu kadar saf olmaz ne bir de ustune seviyorum diyorsun esin resmen ailesiyle bir olup arkandan kumpas kurmuslar senden cocuhunu kacirmis ustune araba surmus yok sen ogt gorevlisk degilsindir

Bunun benzerini bana soylediler ortaligi yiktim hele benden habersiz ailesine bin lira verdiginde...Lutfen bu kadar pasif olmayin ve kendinizi kullandirmayin

Bu adam ne seni ne cocugunu düşünüyor. Ayrica onca hengame arasinda nasil tekrar birlikte olabiliyorsunuz da yeniden hamile kaliyorsunuz? Ben iki kelime tartışsam soguyorum heriften. En kisa zamanda acin bosanma davasini. Haber de vermeyin. Hayir isiniz gucunuz de var. Sizi engelleyen ney? Hala nasil sevebilirsiniz boyle bir insani? Cocuklarinizin gelecegini düşünün. Babasini cocugunun gelecegine tercih eden adamdan hayir gelmez. Ne sana ne cocuklarina.

Ben baktim en dusuk 4.500 lira aileniz destek mi ayri eve ciksaniz gene gecinirsiniz kirayida cok rahat oderdiniz haaa belki belli luksleriniz olmaz ama gecinir gidersiniz. Huzur en onenli sey

Kusura bakma ama sana uzulemeyecegim cunku insan bu kadar saf olmaz ne bir de ustune seviyorum diyorsun esin resmen ailesiyle bir olup arkandan kumpas kurmuslar senden cocuhunu kacirmis ustune araba surmus yok sen ogt gorevlisk degilsindir
Öyle diyorsan değilimdir

Neden söyleyemiyor çok komik bi durum bu. Elini kolunu bağlayan yolunu kesen mi varmış yada boşanmaya yanaşmayan. Mantıksız
Dürüst değil çünkü. Hala anlamakta neden zorlanıyorsun. Karşında sana değer wermeyen ezmeye çalışan güwenlikle çıkartmak isteyen şeref yoksunu bir adam war. Gördüğüm şu ki sen akıllanmaz we daha çok kandırılsın o zat tarafından. At gözlüğü değil sendeki kör ebe resmen hayatın. Sana hayatında mutsuxluklar. Çünkü o adamla hep mutsuz olucaksın

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz. Herkes eleştirmiş haklı olarak.
Hani derler ya lal oldum konusamadim, sağır oldum duyamadım, kör oldum göremedim diye, bunu yaşıyor insan, herzaman akla mantığa uygun davranamıyor.
Siz bundan sonra ne yapacağınıza karar vermelisiniz bana göre.

Hazır adam eşşek bulmuş gidiceği yere kadar seni kullanıcak. Üstüne mal da yapmıyor kapının önüne koyduğunda sana wermemek için. Hangi dünyada yaşıyorsun bu kadar aptal olunmaz. Bedewa kadın bedewa hizmetci gözüyle bakıyor sana. Geçici. Hepsi. Yeni çıtır bir sewgilisi yapSında haftada 3 5 gün onda kalsınDa sonra sana tekmeyi koysun da o zaman anlarsın anyayı konyayı. Sana değer weren adam sana bunları yaşatmaz. Çok iyi sahtekar bir adam. Sende kandırılmaya müsaitsin. Akıllanır bir gün ama iş işten geçer Söylediklerimi kazı beynine bu yaşadıkların bahar. Kocaaa bir kış tipi boran seni bekliyor
Neden söyleyemiyor çok komik bi durum bu. Elini kolunu bağlayan yolunu kesen mi varmış yada boşanmaya yanaşmayan. Mantıksız

Ondan bir cacık olmaz bacım. Hala karşısındaki sahtekarın farkında değil. Adam değer wermiyor köpek muamelesi yapmış daha ne olsun. Birde bu saf adamı ödüllendirmiş 2 ci çocuk yapıyor. Bu kadın akıllanmazz
ca

Ben baktim en dusuk 4.500 lira aileniz destek mi ayri eve ciksaniz gene gecinirsiniz kirayida cok rahat oderdiniz haaa belki belli luksleriniz olmaz ama gecinir gidersiniz. Huzur en onenli sey
Alanım matematik dönem içinde çokça özel ders veriyorum maddiyat ile ilgili problemim yok aileminde yok problemi bi kaç gündür hep paran varmı diye yokluyorlar. En kötü dönemim şu hamilelik dönemim maddi olarak. Ailem destek olur çok sıkışırsam ki gerek kalmayacaktır. Biz maddi olarak çok problem yaşamadığımız için tuhaf geliyor bunlar annem babam emekliler birikimleri var. Dün eş kişisinin amcası aradı konuştuk kayınvalidemin dillere destan bir maddi hırsı var hep onu anlattı. Benim aileme ne kadar itibar ettiklerini ailenin bütün gelinleri ve gelin aileleri içinde en saygıdeğer bizleri gördüklerini bu aileninde bundan dolayı iyice hırslandıpını filan konuştu. Olmak isteyip olamadıkları bu yüzden bukadar kördüğüm olduğunu filan anlatıp durdu. Aklınca eşimi savundu uymayıp dinlemeseydi dedim. Zorla yapamazlar yaptıramazlar.
Ben şuan farklı beyinlerden farklı yollar bekliyorum. Akıl akıldan üstündür ve insan kendi sorunu olunca doğru düşünemez diyip konuyu açtım. Ama anca öğretim görevlisi boşa al hakkını ver hakkını tepkileri. Bunları zaten yapabildiğim kadar yapacağım.
Beklediğim ne bileyim arabanı sat babanın adına bir araba al veya bir müddet araçsız kal veya uygun miktar nafaka alabilmek için bankaya paranı şu yolla yatır veya işte bilemiyorum böyle şeyler. Veya şu yolla ikinci arsayı ispatlarsın.
İki çocukla zor bir hayat beni bekliyor. Bakıcısı ev kirası okul taksiti servis parası bakım giderleri derken zor olacak. Ama olacak korkmuyorum ve hala umutla parlak yorumlar bekliyorum

Kendini bir toparlasın öz güweni bir yerine gelsin hayatına bir hatun alsın bak nasıl bal gibi yapıyormu yapmıyor mu ? Sen hangi akla hizmet o herife 2 ci çocuk yaparsın sinirlenmemek elde değil

ay okurken sinir oldum kastım kendimi....bence kendi akıl sağlığınız ve en önemlisi evlatlarınızın psikolojisi hayat kalitesi için boşanın!

İşte senin gibi edep yoksunlarına kadın muamelesi benim gibilere de eşşek muamelesi yapılıyor haklısın. Senin gibi edepsizlerle elbette yapar o dediklerini. Öyle edepsiz olmaktansa böyle eşşek olmayı tercih ederim

Adam babasının üzerine mal yapmasını nasıl açıklıyor
Neden yani
Borcu var hacizden mi korkuyor ya da kardeşlerine vefa borcumu var ki mirasa girecek gizli malla ödeşiyor
İllaki bir açıklama yapmıştır mantıklı ya da mantıksız

Arsayı evi aldığı para esinizin ya da sizin banka hesabınızda miydi? Eğer öyleyse hesap özetinden paranın çekildiğini ispatlayın.
Şuan hiçbir alım satım yapmayın. Ayrıca düğünde takılan tüm takılar yeni yasada kadına ait. Bunları alabilirsiniz.
Uzerinize araba sürdüğüne dair davanız var zaten.
Birkac şahit bulun.
Zaten yaptıklarından dolayı nafaka vs alırsınız.
Hem bir avukat tutup danışın daha iyi fikir alirsiniz.
Bir arkadas evlendiği esiyle tokiden ev almıştı, bosanma olayları oldugunda evi kocasinin baskasinin ustune yaptigini ogreniyor ama mahkemede ikisi bir aradayken alinan bir ev olduğunu avukat kanitlamisti

Çok saçma bi şekilde açıklıyor. Diyor ki asla senden mal kaçırmak niyet değil.Ben yap sat işindeyim batmakta var çıkmakta kendi üzerimize mal varlığımız olursa batarsak o mallarda gider. Saçmalık herşeyi gibi.
Öyle olsa bile hani olmaz ya babanın üstüne yaparken alırken bana söylemen gerekirdi açıklamasıyla beraber kabul ederdim veya etmezdim diyorum. Yok sen kabul etmezdin ondan söylemedim diyor

Size nacizane bir öneri, burda tartışmaya girmeyin hiç. Çevreniz vardır iyi kötü bu işleri bilenler daha çoktur bize göre. Yarın ilk işiniz iyi bir avukat bulmak olsun. Sonrasında ben olsam koruma kararı aldırırdım.(eşinizin hastalıklı ilişkisi olduğundan bahsettiğiniz icin). Eve 6ay gelmeyen es otomatik olarak daha suçlu konumda oluyormuş bu da bilginiz olsun.
Malım,mülküm , neyim varsa iyi hesabımı yaparım. Kaybettiklerinize çok takılmadan daha fazla kaybetmeyi göze almayın derim. Ama mutlaka arsa ya da evi bir şekilde kanıtlayın derim.
Hakkında hayirlisi, kac gündür takip ediyorum.
Bu işlerin egitimli olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum.
9 yıl boyunca siddet gören ,bu süreçte parmağı bile kopan aldatilan kadın gördüm ben, cok iyi egitimli , aşırı sosyal,ailesi mukemmeldi. Ama sanırım hastalıklı iliski dedikleri bu olsa gerek.
Eşim zamaninda ida... oynamıştı paramızı ona yatirmisti ve cok zor duruma düştük ustelik cogu kişiye gore basit bir para. Yeni evliydim 6 ay boyunca konusmadim güvenmedim, inanmadim. Ve ben de eşimi dünyadaki herseyden cok severim. Bir hatası ona artık kosulsuz guvenmemi, eskisi gibi bakmamı engelledi. Bu süreçte herseyi toparladi. Sözümden hic çıkmadı. Ama hala o durumu hatirlayip kendimi ona tam birakmiyorum
Kisilik meselesi sizin yasadiklarinizi herkes kaldiramaz, artik bosanmalar kolay olmus herkes boşan diyor en ufak birseyde.
Ama sizin olayınızda siddet var, yalan var, maddiyat var, ve kavgalar ilerledikce aldatma da olacak kacinilmaz son.
Lütfen kendinizi ezdirmeyin. Burdaki insanlarda su mantik var kadinlar egitimli kocaya boyun egmemeli haklilar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…