Alanım matematik dönem içinde çokça özel ders veriyorum maddiyat ile ilgili problemim yok aileminde yok problemi bi kaç gündür hep paran varmı diye yokluyorlar. En kötü dönemim şu hamilelik dönemim maddi olarak. Ailem destek olur çok sıkışırsam ki gerek kalmayacaktır. Biz maddi olarak çok problem yaşamadığımız için tuhaf geliyor bunlar annem babam emekliler birikimleri var. Dün eş kişisinin amcası aradı konuştuk kayınvalidemin dillere destan bir maddi hırsı var hep onu anlattı. Benim aileme ne kadar itibar ettiklerini ailenin bütün gelinleri ve gelin aileleri içinde en saygıdeğer bizleri gördüklerini bu aileninde bundan dolayı iyice hırslandıpını filan konuştu. Olmak isteyip olamadıkları bu yüzden bukadar kördüğüm olduğunu filan anlatıp durdu. Aklınca eşimi savundu uymayıp dinlemeseydi dedim. Zorla yapamazlar yaptıramazlar.
Ben şuan farklı beyinlerden farklı yollar bekliyorum. Akıl akıldan üstündür ve insan kendi sorunu olunca doğru düşünemez diyip konuyu açtım. Ama anca öğretim görevlisi boşa al hakkını ver hakkını tepkileri. Bunları zaten yapabildiğim kadar yapacağım.
Beklediğim ne bileyim arabanı sat babanın adına bir araba al veya bir müddet araçsız kal veya uygun miktar nafaka alabilmek için bankaya paranı şu yolla yatır veya işte bilemiyorum böyle şeyler. Veya şu yolla ikinci arsayı ispatlarsın.
İki çocukla zor bir hayat beni bekliyor. Bakıcısı ev kirası okul taksiti servis parası bakım giderleri derken zor olacak. Ama olacak korkmuyorum ve hala umutla parlak yorumlar bekliyorum