Size nacizane bir öneri, burda tartışmaya girmeyin hiç. Çevreniz vardır iyi kötü bu işleri bilenler daha çoktur bize göre. Yarın ilk işiniz iyi bir avukat bulmak olsun. Sonrasında ben olsam koruma kararı aldırırdım.(eşinizin hastalıklı ilişkisi olduğundan bahsettiğiniz icin). Eve 6ay gelmeyen es otomatik olarak daha suçlu konumda oluyormuş bu da bilginiz olsun.
Malım,mülküm , neyim varsa iyi hesabımı yaparım. Kaybettiklerinize çok takılmadan daha fazla kaybetmeyi göze almayın derim. Ama mutlaka arsa ya da evi bir şekilde kanıtlayın derim.
Hakkında hayirlisi, kac gündür takip ediyorum.
Bu işlerin egitimli olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum.
9 yıl boyunca siddet gören ,bu süreçte parmağı bile kopan aldatilan kadın gördüm ben, cok iyi egitimli , aşırı sosyal,ailesi mukemmeldi. Ama sanırım hastalıklı iliski dedikleri bu olsa gerek.
Eşim zamaninda ida... oynamıştı paramızı ona yatirmisti ve cok zor duruma düştük ustelik cogu kişiye gore basit bir para. Yeni evliydim 6 ay boyunca konusmadim güvenmedim, inanmadim. Ve ben de eşimi dünyadaki herseyden cok severim. Bir hatası ona artık kosulsuz guvenmemi, eskisi gibi bakmamı engelledi. Bu süreçte herseyi toparladi. Sözümden hic çıkmadı. Ama hala o durumu hatirlayip kendimi ona tam birakmiyorum
Kisilik meselesi sizin yasadiklarinizi herkes kaldiramaz, artik bosanmalar kolay olmus herkes boşan diyor en ufak birseyde.
Ama sizin olayınızda siddet var, yalan var, maddiyat var, ve kavgalar ilerledikce aldatma da olacak kacinilmaz son.
Lütfen kendinizi ezdirmeyin. Burdaki insanlarda su mantik var kadinlar egitimli kocaya boyun egmemeli haklilar da.