Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba herkese. Benim göğüslerim aynı büyüklükte değil. Yani biri aşağıda. Bunu düzeltmek için doğal bir yöntem var mı ypksa operasyon şart mı? Eşim operasyona sıcak bakmıyor ama ben rahatsız oluyorum
Merhaba herkese. Benim göğüslerim aynı büyüklükte değil. Yani biri aşağıda. Bunu düzeltmek için doğal bir yöntem var mı ypksa operasyon şart mı? Eşim operasyona sıcak bakmıyor ama ben rahatsız oluyorum
Yaa benim de öyle biri hafif biraz daha büyük hiö doktora da gitmedim ama ne yapılabilir acaba en çok da çocuğum olunca emdikçe daha da farklılaşır mı acaba