- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.961
kızlar şimdi metabolizmanız durmuş olabilir belki de bu daha iyidir sonra daha hızlı kg verirsiniz belki de moral bozmak yok yola devam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................yok...........................68 ......verememiş
zambak3......................86.3.........................80.2...........................80............................70 ..... 200 gr vermiş
patiska.........................85............................82.8...........................yok..........................70........verememiş
hatic22.........................65.8.........................61.1............................yok.........................57........verememiş
bonib10.........................81............................81..............................................................64...
bendisay
inci0781........................67...........................67................................................................60...
arkadaşlar tablooo berbat
bu haftayı hiç olmamış kabul ediyorum haftaya inşallah daha güzel olur umarım
bu arada herkes cezalı galibaaaa:uhm::uhm::uhm:
ceza uzmanımız Şeniz sen bilirsin canım
bence bu hafta kimse kimseye ceza vermesin herkes kendini cezalandırsın :))
bonibon nerelerde bakalım belkide kupa onun rekor kırdı bu tabloda
bence bu hafta kimse kimseye ceza vermesin herkes kendini cezalandırsın :))
BENCE VERİLMELİİİİ...:jeyyar:
BUNA BENDE DAHİLİM HATİCE KİLO ALMIŞ BENDE ENAZ VERENİMM BUNUN İÇİN CEZA ALMALIYIZZZ
bayanlar ben size bişey sormak istiyorum
bende p.tesi diyete sizin yöntemle başladım ne eksik ne fazla sadece artı olarak
sabahları aç karnına bilye büyüklüğünde sandaloz sakızı(aktardan aldım)çiğneyip
üzerine bi bardak elma sirkeli su içiyorum sabah ve akşam yemekten önce+mate çayı
öğlen ve akşam aç karnına ve spor...sandaloz elma sirkesi yada mate çayı inanılmaz bağırsak çalıştırıyo
neyse sadede gelim p.tesi başladım 75 bu sabah tartıldım 73.5
giden su olamaz çünkü 2 lt geçiyodur
sizce normalmi
canım bende kullandım bi ara sandalos+sirke ilk haftansa çok normal banada verdirmişti ilk haftalar
su değildir canım merak etme onunla kaydirigubbakcemile verdiğim kiloları almamıştım ben ama ben devam edememiştim :içelim:
ben daha önce elma sandaloz hapı kullanmıştım bağırsakları çalıştırıyor evet ama ben hiç kg veremedim o hapla
bizimki hap değil canım sandalos sakızının kendisi yanındada elma sirkeli su
bizimki doğal yani
CADIARZU
ben daha önce elma sandaloz hapı kullanmıştım bağırsakları çalıştırıyor evet ama ben hiç kg veremedim o hapla
anladım cnm siz şu tabloları nasıl yapıyorsunuz ?
arkadaşlar hap bi işe yaramıyo bunu aktardan alıyoruz pahalı bişeyde değil 100gr.aldım ben 8tl 1ay yetiyomuş bence diyetlerinize ek olarak deneyin..
2gündürde bi detoks var hiç zorlayıcı değil isteyen varsa nasıl yapılacağını anlatabilirim..
bu detoks dr.tarafından önerilmiş ve garantili bende bu sitede buldum bunu 1 - 2 kg garanti
zaten 2 günlük bi detoks :1rolleyes:
arkadaşlar hap bi işe yaramıyo bunu aktardan alıyoruz pahalı bişeyde değil 100gr.aldım ben 8tl 1ay yetiyomuş bence diyetlerinize ek olarak deneyin..
2gündürde bi detoks var hiç zorlayıcı değil isteyen varsa nasıl yapılacağını anlatabilirim..
bu detoks dr.tarafından önerilmiş ve garantili bende bu sitede buldum bunu 1 - 2 kg garanti
zaten 2 günlük bi detoks :1rolleyes: