Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydınn kızlarr
nasılsınız bakalımmm kilo bildirimleri daha yapılmamışş
ben yapıyım barii:eek::eek:
200 gr vermişim sadeceohaoldumsmile
80 kiloyum şuan yanii
inanın kaçamak yapmadımm
sporumu yapsamda bu kadar verebildim ama kabızım ve bundan çok geldigimi düşünüyorum enaz 500gr veririm diyordum
neyse cezam neyse çekerimmmeyvahedigeldismile
biliyorumkii bana ceza vermek isteyenler sıraya girer şimdiikaydirigubbakcemile3

haticem listeyi yavaş yavaş hazırlaa
kızlar tek tek gelirr
ama aranıza katıldım diyen sonra gelmeyen arkadaşlar var bu arada

günaydınn kızlarr
80 kiloyum şuan yanii
inanın kaçamak yapmadımm
sporumu yapsamda bu kadar verebildim ama kabızım ve bundan çok geldigimi düşünüyorum enaz 500gr veririm diyordum
biliyorumkii bana ceza vermek isteyenler sıraya girer şimdiikaydirigubbakcemile3

olsun canım azda olsa vermişsin :teselli:
kabızlık problemin için bişey yapıyomusun (bu ara benimde düzenim çok bozukdu )

ya bi tek ben bu kg dayım diye düşünüyordum demekki yalnız değilim :)))
arkadaşlar hani demiştim ya ben bi ilaç kullanmaya başladım diye
inanmayacaksınız ama 1 günde 500 gr vermişim

günaydınn kızlarr
80 kiloyum şuan yanii
inanın kaçamak yapmadımm

üzülme bence 200 gr da çok kötü sayılmaz hiç verememekten iyi bence

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................yok...........................68 ......verememiş
zambak3......................86.3.........................80.2...........................80............................70 ..... 200 gr vermiş
patiska.........................85............................82.8...........................yok..........................70........verememiş
hatic22.........................65.8.........................61.1............................yok.........................57........verememiş
bonib10.........................81............................81..............................................................64...
bendisay

eyllull............................51.6........................51.6...........................50.1...........................48......1.5 kg vermiş
cgdm85........................77............................75..............................73.5..........................60.... 1.5 kg vermiş
inci0781........................67...........................67...............................65.9..........................60...1.1 kg vermiş

Son düzenleme:
-----------başladığı kilo-------------geçen haftaki kilo-----------şuanki kilo----------hedef kilo
hatice1..............84....................78....................yok.....................68
zambak3......................86..................80.2..................80......................70
patiska
hatic22
bonip10
bendisay

hatice1 ve zambak3 bir haftada mı 6 kg verdiniz

günaydınn kızlarr
80 kiloyum şuan yanii
inanın kaçamak yapmadımm
rahat ol Zambakım bu haftanın cezalısı belli oldusenağlama
83,5 kilo olmuşum , alem gidiyor aya -tatlicadiarzu- :)... reglim ama umuyorum onla ilgilidir...
bu arada başımı bile tutamıyorum kızlar yaa. nasıl hastayım anlatamam... ama bi sürü işim var, malum yarın yolculuk var...

83,5 kilo olmuşum , alem gidiyor aya -tatlicadiarzu- :)... reglim ama umuyorum onla ilgilidir...
bu arada başımı bile tutamıyorum kızlar yaa. nasıl hastayım anlatamam... ama bi sürü işim var, malum yarın yolculuk var...

geçmiş olsun

ya bi tek ben bu kg dayım diye düşünüyordum demekki yalnız değilim :)))
arkadaşlar hani demiştim ya ben bi ilaç kullanmaya başladım diye
inanmayacaksınız ama 1 günde 500 gr vermişim

eminolki o vucudundaki kastan yada sudaan gidiyor kilo sandıgın şeyy
bence kilo vermek için kolaya kaçma
bende hızlı diyetler yapıyorduma ama bakıyorumki 1kilom gitmiş ama arkasından az fazla yiyeyim hemen üzerine eklemişş
yanlış yapıyorsun bence :eek:lmaz:

eminolki o vucudundaki kastan yada sudaan gidiyor kilo sandıgın şeyy
bence kilo vermek için kolaya kaçma
bende hızlı diyetler yapıyorduma ama bakıyorumki 1kilom gitmiş ama arkasından az fazla yiyeyim hemen üzerine eklemişş
yanlış yapıyorsun bence :eek:lmaz:

haklısın ama bu kutuyu bi bitireyim de bakayım işe yarayacak mı daha önce de kullandım hiç biri işe yaramadı

merhaba kızlar. benim böyle bir sorunum henüz yok ama ne malum yarın olmayacağı. sadece birşeyler söylemek istiyorum...
herşeyin başı sağılık derler ya hayır aslında herşeyin başı psikoloji...
kocasının karısına gelirken şunu al demesi üzerine "ayağın yok mu git kendin al" lafıyla birlikte felç kalan ayakları tutmayan kadın biliyorum... bilinç altı o kadar önemli ki...

öncelikle zaıflayacağınıza inanın. bunu düşünün. eğer ki umutsuz yaklaşacak olursanız gerçekten sonuç sizi üzebilir.

yukardaki sonuçlar çok güzel. başarılarınızın devamını dilerim harika gidiyorsunuz.... tebrikler :-)

canımm benimm geçmiş olsunn
kızarım sana:mymeka: amaa biliyosunkii hiçç kıyamamm:teselli:
canım regl olanlar eger cumaya denk gelirse kilo bildirimi yapmasınlarr
malum kilo artışı oluyorr...
canımm ilaç falan all toparlarsın kendiniii..Şeniz

X