Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba kızlar. benim böyle bir sorunum henüz yok ama ne malum yarın olmayacağı. sadece birşeyler söylemek istiyorum...
herşeyin başı sağılık derler ya hayır aslında herşeyin başı psikoloji...
kocasının karısına gelirken şunu al demesi üzerine "ayağın yok mu git kendin al" lafıyla birlikte felç kalan ayakları tutmayan kadın biliyorum... bilinç altı o kadar önemli ki...

öncelikle zaıflayacağınıza inanın. bunu düşünün. eğer ki umutsuz yaklaşacak olursanız gerçekten sonuç sizi üzebilir.

yukardaki sonuçlar çok güzel. başarılarınızın devamını dilerim harika gidiyorsunuz.... tebrikler :-)

çok doğru ama işte insan bazen umutsuzluğa kapılıyor

canımm benimm geçmiş olsunn
kızarım sana:mymeka: amaa biliyosunkii hiçç kıyamamm:teselli:
canım regl olanlar eger cumaya denk gelirse kilo bildirimi yapmasınlarr
malum kilo artışı oluyorr...
canımm ilaç falan all toparlarsın kendiniii..Şeniz

zambak haklı son günleri olsa böyle olmayacak ilk günleri olunca fazla çıkıyo sanki
benimde bu hafta fazla geldi onun için bildirim yapmıyorum

Oyelken, Zambak teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için...
Zambakım eşim de al bi ilaç uyu dedi ama dün bi sürü yemeklik aldım, eşime hazırlayıp bırakmak için.yarın sabahta 7de otobüsle havaalanına gidicem, yani yarın da yapamam...
e bi de gömleklerini yıkadım onları ütüleyip hazırlamam gerek, ahh çok işim var yaa. daha valizimi de hazırlamadım...
beni bu hafta katmayın isterseniz listeye madem...

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................yok...........................68 ....verememiş
zambak3......................86.3.........................80.2...........................80............................70 ..... 200 gr vermiş
patiska.........................85............................82.8...........................83.5..........................70........verememiş
hatic22.........................65.8.........................61.1............................................................57.....
bonib10.........................81............................81..............................................................64...
bendisay

inci0781........................67...........................67................................................................60...

tablonun son hali bu kilo bildirimi yapıldıkça düzelteceğim

Haticem seninle benim aynı günlerde oluyordu zaten değil mi :))))
bu arada benim nickimde de sevilmeyen biri varmış sitede... ilk girdiğim zamanlarda sen o eski patiska mısın diye soruluyordu habire. sonra öğrendim ki biraz sıkıntı yaratan bi tipmiş...
ben de değiştirsem mi diye düşünmüştüm o zaman ama vazgeçtim gibi...

:çok üzgünüm: selam kızlaaar ben bu gün moral bozukluğuyla başladım güne senağlama geçen hafta 61 100 olan kilom bu hafta 62 000 a fırlamış.acaba geçen hafta sumu kaybetmiştim yoksa bu hafta ödemmi oldu bilemedim. görünüş olarakta ben 1 kilo falan vermişimdir diyodum.çünkü incelme var Patis yalnız değilsin yani ha bide sporumu hiç ihmal etmedim yediğime dikkat ettim ne oldu anlam veremiyorum kızlar sizin başınıza hiç böyle bişey geldimi yardım edin nooolur kafamçokkarıştı

Herkese Günaydınlar zemuszemus
İyi haberlerim var. 400 gr vermişim ama kabızlık durumu bende de var senağlama
Bu arada sabah 1 dilim ekmek üstü kızarmış peynir ve maydanozlu domatesli salatanın yanında şekersiz çay içtim.
Yalnız öğlen arkadaşlarla buluşucam. Ne yiyeceğimi bilemiyorum :kedi:

:çok üzgünüm: selam kızlaaar ben bu gün moral bozukluğuyla başladım güne senağlama geçen hafta 61 100 olan kilom bu hafta 62 000 a fırlamış.acaba geçen hafta sumu kaybetmiştim yoksa bu hafta ödemmi oldu bilemedim. görünüş olarakta ben 1 kilo falan vermişimdir diyodum.çünkü incelme var Patis yalnız değilsin yani ha bide sporumu hiç ihmal etmedim yediğime dikkat ettim ne oldu anlam veremiyorum kızlar sizin başınıza hiç böyle bişey geldimi yardım edin nooolur kafamçokkarıştı

Bu hafta sindirim sistemin nasıldı ? Bazen stres, sindirim sistemini olumsuz etkileyebilir. Birde tuz tüketimine de bağlı olarak dediğin gibi ödem de olmuş olabilir. Rahat ol. Nasılsa vericez kilolarımızı yerimseniben
Keşke ben de biran önce 60'lara düşsem. :Saruboceq:

canım aynısı bende de oldu bu hafta 2 kilo vermeyi hayal ederken sporumu falan güzel yapmışken 1 kilo almış olarak gördüm dün sabah canım çooook sıkıldı zambakla paylaştım sağolsun destek oldu boşver dedi
bakıyorumda benim gibi sizlerde varmışsınız ama patiska ve ben malum günlerdeyiz ondanmı bilmiyorum bendede çok büyük bi moral bozukluğu oldu mafoldumben

zambak haklı son günleri olsa böyle olmayacak ilk günleri olunca fazla çıkıyo sanki
benimde bu hafta fazla geldi onun için bildirim yapmıyorum

tamam canım haftaya yaparsın

Oyelken, Zambak teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için...
Zambakım eşim de al bi ilaç uyu dedi ama dün bi sürü yemeklik aldım, eşime hazırlayıp bırakmak için.yarın sabahta 7de otobüsle havaalanına gidicem, yani yarın da yapamam...
e bi de gömleklerini yıkadım onları ütüleyip hazırlamam gerek, ahh çok işim var yaa. daha valizimi de hazırlamadım...
beni bu hafta katmayın isterseniz listeye madem...

canım bence yorgun argın yapacagına 1ekadar falan uyu bence
oo daha çok vaktin varr..yemeklerini pişirmeye koyarsın onlar pişerken ütünü yaparsın..
bence dinlenn uyu hadii...

canım aynısı bende de oldu bu hafta 2 kilo vermeyi hayal ederken sporumu falan güzel yapmışken 1 kilo almış olarak gördüm dün sabah canım çooook sıkıldı zambakla paylaştım sağolsun destek oldu boşver dedi
bakıyorumda benim gibi sizlerde varmışsınız ama patiska ve ben malum günlerdeyiz ondanmı bilmiyorum bendede çok büyük bi moral bozukluğu oldu mafoldumben

kızlar buhafta ne oldu böyleeesempatiksalakcinni
neyse haftaya verirrizz artık tamammıı
moralleri bozmak yokk
ödemse vücudumuzdakii boll su içelimm ve atalım böylelikleee..
spora devamm
kilo alındı diye yılmak yokkkkkkhihoyyythihoyyyt

Bu hafta sindirim sistemin nasıldı ? Bazen stres, sindirim sistemini olumsuz etkileyebilir. Birde tuz tüketimine de bağlı olarak dediğin gibi ödem de olmuş olabilir. Rahat ol. Nasılsa vericez kilolarımızı yerimseniben
Keşke ben de biran önce 60'lara düşsem. :Saruboceq:

sindirim düzenim iyiydi kabızlık falan çekmiyorum yani tuzu hiçsevmem zaten az kullanırım temeklerde domates salatalık vs şeylere de eklemeyi sevmem çok teşekkür canım sağol desteğin için

ayyy hatice sende mi aynı oldun nasıl moral bozuyo ama dimi .ama ben regl de değilim herşey boşa gitti gibi hissediyorum yaa

X