- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.981
kilo çizelgesinden mi bahsediyorsun ?süprizzzzz
evet cnm her gördüğümü de istiyorum bu arada :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo çizelgesinden mi bahsediyorsun ?süprizzzzz
yok canı estağfurullah ben sana adresi yazayımoradan bak yap canım
arkadaşlar tablooo berbat
bu haftayı hiç olmamış kabul ediyorum haftaya inşallah daha güzel olur umarım
bu arada herkes cezalı galibaaaa:uhm::uhm::uhm:
detoks dediğin 2 gün tek bir şey yemek onun dışında hiç birşey yememek oluyor değil mi ?
anlatabilirsin bence :)
katılıyorum canım tablo ağlıyor...
Bu arada Binbirrenkin yazdığını okuyunca aklıma geldi de yazayım dedim. dün yazlıkları çıkarırken, 4 ay önce adığım ama kısa bi süre sonra bana olmamaya başlayan bir kotumu denedim ve gayet iyi oldu...
sen nasıl istersen sende haticede cezalı o zaman ne verelim arkadaşlar ceza olarak patisim uğrarsan yaz alsanaalsanasmile
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
(alıntı)
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
(alıntı)
vala bonibon da gelsin , cezalı listemiz bi tamamlansın ona göre düşünelim bi güzellik haticem :))
vala kilo vermediğim bi haftada ceza vermek çok keyifli olacak çook :jeyyar:
vala iyiymiş canım yaa. ben de izmirden dönünce yapayım bari :) zaten 2 kilo vereceğim üzerine iddaya girmiştik, al sana 2 kilo sengözlerimebaksanab
bu arada şok diyet değil di mi kesin?
katılıyorum canım tablo ağlıyor...
Bu arada Binbirrenkin yazdığını okuyunca aklıma geldi de yazayım dedim. dün yazlıkları çıkarırken, 4 ay önce adığım ama kısa bi süre sonra bana olmamaya başlayan bir kotumu denedim ve gayet iyi oldu...