Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

akşam yediklerim :lepi:
bir kase mercimek çorbası
bir parça haşlanmış tavuk eti ve kara lahana salatası, bir dilimde kepek ekmeği yedim.

T.Ö. bitti kaydirigubbakcemile2 ama hemen duşa girmedim ilerleyen saatlerdede yürüyüş de yapmayı düşünüyorum. Yürüyüşten sonra yaparım. Bu arada titreşim aletinin kilo vermeye etkisi ile ilgili bir bilen yok mu CADIARZU

Ben kullanmadım ama kullananlardan duyduğum kadarıyla bir etkisi olmamış.

hıı bu arada cezalarla ilgili görüşümü söylemek istiyorum, eğer kaçamak yapıldıysa ve bu kaçamağın sporu yapılmadıysa bu kaçamağın cezası çok ağır olmalı, sporu yapıldıysa hafifletilmiş ceza verebiliriz....çünkü cezalar ve ödüllerin anında verildiğinde daha çok etki ettiğini hepimiz biliyoruz, zaten bu uzmanların görüşü...çünkü bizim burdaki amacımız zaten nefsimize sahip olmak değil mi, nefsine hakim olamayan cezaya da katlanır ki bir daha yerken 2 kez düşünür aklinialirimsmile ve cuma günü en az kilo verene de ayrıca bir ceza veririz, ben böyle düşünüyorum kızlar...çünkü kendimden biliyorum ceza almamak için bir daha tatlıyı ağzıma koymadım, insanın kendiyle savaşması daha kolay oluyor...

2.görüş de geldi. Ben cezayı günlük yedim çok da memnunum herkes yesin diyorsun yaniisırnaşık şey
Diğer arkadaşlar da görüşlerini söylesinler.boshayallersmile
canım haklısın da bir de Zambak her zaman burda olamaz. Gözden kaçan olabiliyor. Sayfalar çabuk değişiyor o bakımdan da haftalık iyi olur demiştim.a.s

Akşam mamamı da yedim zemuszemus Menüm de 2 ya da 2,5 çorba kaşığı kadar pırasa ve haşlanmış karnabahar vardı. Artık günün kalanında bol su içerek geçirmeye çalışacağım.yerimseniben

Meyva da yiyebilirsin canım. kaç ara öğün yapıyorsun?

Bugün hiç aralarda bişi yemedim. Aslında bol su içen biri de değilimdir ama toksin atmak için şifa niyetine zorlıcam boshayallersmile Meyve de pek yemem ama artık birşeylerin değişmesi gerekiyor sağlıklı kilo verebilmem için. Zaten bugün başlamış biri olaraktan bir iki gün içinde her şey yerine oturur sanıyorum. yerimseniben

Bugün hiç aralarda bişi yemedim. Aslında bol su içen biri de değilimdir ama toksin atmak için şifa niyetine zorlıcam boshayallersmile Meyve de pek yemem ama artık birşeylerin değişmesi gerekiyor sağlıklı kilo verebilmem için. Zaten bugün başlamış biri olaraktan bir iki gün içinde her şey yerine oturur sanıyorum. yerimseniben

2-3 ara öğün yapmalısın canım. Biri akşamdan sonra olsa iyi olur. Meyvayla tabi.
Su 2-3 lt. içmen çok iyi.

2.görüş de geldi. Ben cezayı günlük yedim çok da memnunum herkes yesin diyorsun yaniisırnaşık şey
Diğer arkadaşlar da görüşlerini söylesinler.boshayallersmile
canım haklısın da bir de Zambak her zaman burda olamaz. Gözden kaçan olabiliyor. Sayfalar çabuk değişiyor o bakımdan da haftalık iyi olur demiştim.a.s

anlıyorum canım görüşlere göre harekat ederiz ...ama zambak olmadığında ben olurum sen olursun, diğer arkadaşlar olur biz yeter ki ceza vermek isteyelim ceza veren kesin bulunur hihoyyyt

arkadaşlar sabah kahvaltıda cornflaks (mısır gevreği) yedim sadece sizce hatamı yaptım daha güzel bi kahvaltımı yapmam lazım dı yoksa bu yeterli mi

X