- 12 Mart 2010
- 416
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.901
yine biz ikimiz kaldık başbaşa :))
iki acemi
kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine biz ikimiz kaldık başbaşa :))
iki acemi
kaydirigubbakcemile3[/Q
bende birazdan çıkıcam işten eve gitmem 1 saat sürüyor çocukta var açabilirmiyim evde bilgisayarı bilmiyorum size iyi akşamlar
kaydirigubbakcemile3[/Q
bende birazdan çıkıcam işten eve gitmem 1 saat sürüyor çocukta var açabilirmiyim evde bilgisayarı bilmiyorum size iyi akşamlar
Sağol sana da iyi akşamlar. Belki yine de görüşürüz akşam zemuszemus
Sağol sana da iyi akşamlar. Belki yine de görüşürüz akşam zemuszemus
inş.görüşürüz interneti açıp söyledikleri siteye girip bakmak istiyorum büyük ihtimalle girerim :)
T.Ö. bitti kaydirigubbakcemile2 ama hemen duşa girmedim ilerleyen saatlerdede yürüyüş de yapmayı düşünüyorum. Yürüyüşten sonra yaparım. Bu arada titreşim aletinin kilo vermeye etkisi ile ilgili bir bilen yok mu CADIARZU
hıı bu arada cezalarla ilgili görüşümü söylemek istiyorum, eğer kaçamak yapıldıysa ve bu kaçamağın sporu yapılmadıysa bu kaçamağın cezası çok ağır olmalı, sporu yapıldıysa hafifletilmiş ceza verebiliriz....çünkü cezalar ve ödüllerin anında verildiğinde daha çok etki ettiğini hepimiz biliyoruz, zaten bu uzmanların görüşü...çünkü bizim burdaki amacımız zaten nefsimize sahip olmak değil mi, nefsine hakim olamayan cezaya da katlanır ki bir daha yerken 2 kez düşünür aklinialirimsmile ve cuma günü en az kilo verene de ayrıca bir ceza veririz, ben böyle düşünüyorum kızlar...çünkü kendimden biliyorum ceza almamak için bir daha tatlıyı ağzıma koymadım, insanın kendiyle savaşması daha kolay oluyor...
Akşam mamamı da yedim zemuszemus Menüm de 2 ya da 2,5 çorba kaşığı kadar pırasa ve haşlanmış karnabahar vardı. Artık günün kalanında bol su içerek geçirmeye çalışacağım.yerimseniben
Meyva da yiyebilirsin canım. kaç ara öğün yapıyorsun?
Bugün hiç aralarda bişi yemedim. Aslında bol su içen biri de değilimdir ama toksin atmak için şifa niyetine zorlıcam boshayallersmile Meyve de pek yemem ama artık birşeylerin değişmesi gerekiyor sağlıklı kilo verebilmem için. Zaten bugün başlamış biri olaraktan bir iki gün içinde her şey yerine oturur sanıyorum. yerimseniben
2.görüş de geldi. Ben cezayı günlük yedim çok da memnunum herkes yesin diyorsun yaniisırnaşık şey
Diğer arkadaşlar da görüşlerini söylesinler.boshayallersmile
canım haklısın da bir de Zambak her zaman burda olamaz. Gözden kaçan olabiliyor. Sayfalar çabuk değişiyor o bakımdan da haftalık iyi olur demiştim.a.s
sanada günaydın oyelken zemuszemus
arkadaşlar sabah kahvaltıda cornflaks (mısır gevreği) yedim sadece sizce hatamı yaptım daha güzel bi kahvaltımı yapmam lazım dı yoksa bu yeterli mi
önemli değil canım sen kaç kiloydun kaç kilo olmak istiyordun