Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bugün yediklerim:
1dilim ekmek
2kk kadar peynir
5zeytin
1domates ve salatalık

ara yokk
öglen yeşil mercimek salatasıı çok yedigim için çorba sebze yemegi v.s. canım istemedi

arada
1kase cacık

akşamada allah kerim şimdi mutfaga yemek yapmaya gidiyorum
sonra bende 1mil yürüyüş ve bölgesel egzersiz yaparımm
görüşmek üzere:a015:

tıkladım ama başka bşr sayfa açıldı hiç bir şey yazmayan beyaz bir sayfa :)))
allahtan geri geldim de bu sayfaya ulaştım

canım sag üstte seçenekler kısmı var
ona tıkla ve bu konuya abone ol kısmını işaretleyince
kullanıcı panelinden burayı rahatlıkla bulabilirsinn
dene bekliyorumm

ya haticecimm patisinn döndügü gün söyleyecegi sözler sankii kulaklarımda çınlıyorrrsırnaşık şey

canım lütfen önceki msjlarımda bişey demştim
kaçamak yaptıgınızda kendi kendinize cezada verseniz artı birde benim cezam olacak demiştimm şakkıdı
dua etki eylüll 25 demiş insaflı davranmışşbuyrunnnnnnnnn

ya msjlardaki çelişkiye bakınnn:roflol:
hem zayıflayarak dönecek izmirden hemde kaçamaklara karşı degillllaelaelaelaelae
güveninizz boşa gidecek üzülüyorum sizlereee:teselli:

süpersinn binbirrenkkkkaydirigubbakcemile5

inşallah utanan biz oluruzz
ama izmirden döndügünde
sen utancından siteye girmemezlik yapma tamammıı:gitme:

:dance::dance:grup site çökertenlerr:dance:
ohhhh ohhhh

canımcım ben geldim opuyorumnanaktan patis öyle bir çıkıştı ki verdiğim cezayı bile geri alacaktım nerdeyse, iyi ki ceza vermişim ohh ohh iyi oldu aklinialirimsmile kaçamaklar yaaaasssaaaaaaaaakkkkkkk :eek:lmaz:

kızlar merhaba
formunuzu okudum bayağı da olmuş siz bu yola başkoyalı :))
bende kısaca kendimden bahsedeyim
gençlik yıllarımda 55 kg falandım :))
birden 70 oluverdim tam diyetisyene gitmeye karar verdim kiii
hamile kaldım ve 90-95 arası oldum
şu anda 79 kg yum
bir sürü haplar denedim ama hiç faydasını göremedim
bugün diyete başlayıp yarın sıkılanlardanım
bugün tekrar diyete başladım bu sefer kararlı gözüküyorum :)
sabah şekersiz çay bile içtim hayatımda ilk defa
çalışıyorum bu yüzden hiç spor da yapamıyorum acayip hareketsizim
bende aranıza katılmak istiyorummmmm :)

aramıza hoş geldin, bizde bir gün yapıp 2 gün bırakanlardandık ama artık kararlı bir şekilde, emin adımlarla ilerliyoruz yolumuzda :lepi:

bugün yediklerim:
1dilim ekmek
2kk kadar peynir
5zeytin
1domates ve salatalık

ara yokk
öglen yeşil mercimek salatasıı çok yedigim için çorba sebze yemegi v.s. canım istemedi

arada
1kase cacık

akşamada allah kerim şimdi mutfaga yemek yapmaya gidiyorum
sonra bende 1mil yürüyüş ve bölgesel egzersiz yaparımm
görüşmek üzere:a015:

canım çok güzel çok az yemişsin olumunekankayizsmile yarına hazırlık mı yapıyorsun yoksa :sm_cool:

T.Ö. bitti kaydirigubbakcemile2 ama hemen duşa girmedim ilerleyen saatlerdede yürüyüş de yapmayı düşünüyorum. Yürüyüşten sonra yaparım. Bu arada titreşim aletinin kilo vermeye etkisi ile ilgili bir bilen yok mu CADIARZU

T.Ö. bitti kaydirigubbakcemile2 ama hemen duşa girmedim ilerleyen saatlerdede yürüyüş de yapmayı düşünüyorum. Yürüyüşten sonra yaparım. Bu arada titreşim aletinin kilo vermeye etkisi ile ilgili bir bilen yok mu CADIARZU

cd simi var sende ne yaptırıyor ki

merhaba kızlar, bugün yediklerimi yazayım size guclubacismile

sabah:bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
bir tane domates, şekersiz çay

ara yapmadım.
öğle: 3 kaşık yağsız peynirli makarna

ara: bir yeşil elma

akşam daha ne yiycem bilmiyorum annem var bugün inşallah ipin ucunu kaçırmam eyvahedigeldismile

bugün spor yapamadım ama çok ayakta kaldım...spor yapıcak halim kalmadı kızlar mafoldumben

canım hem yakmak daha zor hemde kan şekerini ani yükselttigi gibi anide indirecek ve buda senin çok çabuk acıkmana sebep olacakk
çöpe atma günahyaa..evden birisi yesin yada kkomşunuz falan yokmu
çocuklara falan verinn bu sizi daha çok mutlu eder yemektensezemuszemus

Evden birisi yer mutlaka da hepsini bitirebileceğini sanmıyorum. Apartmanımızın yaş ortalaması biraz yüksek olduğu içim komşularımız ya kilolu ya şeker hastası o yüzden komşu seçeneğini de eliyorum yerimseniben Muhtemelen ablam yer o kadar kilosuna aldırış etmeden a.s

hıı bu arada cezalarla ilgili görüşümü söylemek istiyorum, eğer kaçamak yapıldıysa ve bu kaçamağın sporu yapılmadıysa bu kaçamağın cezası çok ağır olmalı, sporu yapıldıysa hafifletilmiş ceza verebiliriz....çünkü cezalar ve ödüllerin anında verildiğinde daha çok etki ettiğini hepimiz biliyoruz, zaten bu uzmanların görüşü...çünkü bizim burdaki amacımız zaten nefsimize sahip olmak değil mi, nefsine hakim olamayan cezaya da katlanır ki bir daha yerken 2 kez düşünür aklinialirimsmile ve cuma günü en az kilo verene de ayrıca bir ceza veririz, ben böyle düşünüyorum kızlar...çünkü kendimden biliyorum ceza almamak için bir daha tatlıyı ağzıma koymadım, insanın kendiyle savaşması daha kolay oluyor...

X