Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Hoşbulduk :1hug: Benim diyet bıkkınlığım olduğundan artık koyvermiştim ve baya kilo aldım. senağlama Şimdi ise bugün burada başlamış olan azmim sayesinde yavaş yavaş bir şeylere başladım bakalım. Mesela buzdolabında pasta var ve ben yemiyorum
Elveda pasta ve türevleri :a015:

elinin altında tatlı v.s. şeyler bulundurma bence çünkü aklından çıkmazz canın yemek isterrr
:eek:lmaz:

ögle yemegin gayet iyii bence marul salatasını sınırsız yiyebilirsinn
yogurdunu unutma
sebze yemeklerini7_8kaşıga kadar çıkarabilirsin

t.özayla fıtnessı bende biara yaptım zevkli ama zooor bencee

Evet bir zorluğu var ama bende nedense daha da hırs yapıyor çünkü taş gibi hatun deniz kenarında mayolu fitness yapıyor :çok üzgünüm: Öyle olabilmek için dayanacağım boshayallersmile

kaçamaklar kraliçesiiiŞeniz
nasılsınn bugünn bakalımmm
kızımm ne işşş topigi ikiye bölüyosunn patiskacılarr ve digerlerii diyeeekaydirigubbakcemile3
ayyy herkes seni destekliyorr bakalımm görücezzz:roflol::roflol:

bugün yemişsinn bişeylerrr afiyet bal şeker olsunn
Şeniz

yok be kuşummmmm ikiye böler miyim, bizimki gırgır işte. ayrıca ikiye bölünüyorsa ben senin tarafındanım bilmiş ol Şeniz hiç bişe olmaz bu patiskadan :jeyyar:

ayrıca nutella yemediiiim :1no2: senağlama

Hoşbulduk :1hug: Benim diyet bıkkınlığım olduğundan artık koyvermiştim ve baya kilo aldım. senağlama Şimdi ise bugün burada başlamış olan azmim sayesinde yavaş yavaş bir şeylere başladım bakalım. Mesela buzdolabında pasta var ve ben yemiyorum
Elveda pasta ve türevleri :a015:

O kadar değil canım çok istediğinde bir kaşık, bir çatal veya bir kare çikolata yiyebilirsin.
Ama ben kendi isteğimle vazgeçtim diyorsan başka.
Ben de istediğim kiloya gelene kadar tatlı yerine kuru meyveler yedim.
Çünkü bir lokma ile yetinemem en iyisi yememek dedim. Şimdi yiyorum da sporumu da 1,5 saat yapıyorum yediğim günlerde.

elinin altında tatlı v.s. şeyler bulundurma bence çünkü aklından çıkmazz canın yemek isterrr
:eek:lmaz:

Şöyle diyim :"Gerekirse ellerimle çöpe atabilirim." Tabi bu pek kolay olmaz. naniknanik
2 kaşık makarnayı eritirsin ama pastanın kalorisini yakmak kat kat daha zor. Neyse ben artık Tuğbayla buluşayım.kaydirigubbakcemile2

Ha bu arada titreşim aleti var, beli saran. Bu aletin kilo vermeye etkisini biliyor musunuz? Başta yağları yaktığını saıyordum ama sonradan sadece yağları hareketlendiriyormuş yani yakmıyormuş diye duydum. Birde fazla kullanmak iç organları tahrip edebilir diye.
Bu konudaki Bilgilerinizi Tuğbadan sonra okumak ümidiyle Hoşçakalın zemuszemus

Zambakcım benim bir önerim var. Sen bu ceza işini günlük değil de haftalık yapsan daha iyi olur diyorum.
Bizim yöntemimiz diyet olmadığı için ve hayat boyu sağlıklı beslenme ve spor sistemini oturtma amaçlı olduğu için bir lokma olmak şartıyla kalorili yiyeceklere izin var. Yani yasak diye bir şey yok.zemuszemus
Ama arkadaş, yarım tepsi börek yemiştir 5 saat koşmuş harcamıştır bir şey diyemeyiz
Sonuçta kilo verdi mi vermedi mi, az mı verdi ona bakalım. Demek ki hafta içi yeterli özeni göstermemiş.gamyoncuiremsu
Gelen bildirimlere göre en az verene ve vermeyene hafta içi her gün yapacağı bir spor cezası verilsin.:kahve: Zaten yapacağı spordan hariç. Her gün yaptıklarının yanında onu da yaptığını yazsın.aklinialirimsmile
Zambak dedim ama ceza veren olduğu için söyledim. Diğer arkadaşlara da soruyorum.
Ne dersiniz?bilmiyorumkismile.

evet canım olabilirr..
tamam sadece kilo bildirimi yapıcagımız günn ceza varr ...hemde cezayı haftaboyunca cumadan cumaya hergün yapsın olurmuu...hergüne farklı spor veririzz...
nedersinizz kızlarrrolumunekankayizsmile
buu en çokk patisiminn hoşuna gidecekkkkaydirigubbakcemile3

evet sana sodum cnm ya bir şey sölicem kendimi çok cahil hissettim burda senin yazdığına mesela nasıl cevap verebilirim bir de sayfayı nasıl yenileyebilirim gelen yazıları göremiyorum

evet canım olabilirr..
tamam sadece kilo bildirimi yapıcagımız günn ceza varr ...hemde cezayı haftaboyunca cumadan cumaya hergün yapsın olurmuu...hergüne farklı spor veririzz...
nedersinizz kızlarrrolumunekankayizsmile
buu en çokk patisiminn hoşuna gidecekkkkaydirigubbakcemile3

Tamam canım. Arkadaşlar da evet derse yarın hemen başlanabilir.a.s

Şöyle diyim :"Gerekirse ellerimle çöpe atabilirim." Tabi bu pek kolay olmaz. naniknanik
2 kaşık makarnayı eritirsin ama pastanın kalorisini yakmak kat kat daha zor. Neyse ben artık Tuğbayla buluşayım.kaydirigubbakcemile2

canım hem yakmak daha zor hemde kan şekerini ani yükselttigi gibi anide indirecek ve buda senin çok çabuk acıkmana sebep olacakk
çöpe atma günahyaa..evden birisi yesin yada kkomşunuz falan yokmu
çocuklara falan verinn bu sizi daha çok mutlu eder yemektensezemuszemus

evet sana sodum cnm ya bir şey sölicem kendimi çok cahil hissettim burda senin yazdığına mesela nasıl cevap verebilirim bir de sayfayı nasıl yenileyebilirim gelen yazıları göremiyorum

Kimin yazısına cevap vermek istersen yazdığının sağ tarafında alıntı yap var. Orayı tıkladığında zaten hazır geliyor.
Arka sayfaları okumak için altta ve üstte sayfa numaraları var canım. Bilmediklerinde yardımcı oluruz cahilim deme lütfen. her şeyin bir ilki vardır.

birde arkadaşlar bir şey itiraf edeyim mi
ben bir tane hap aldım bugün

sakınnn sakınn:eek:lmaz: kullanma çok zararlı ve onunla verilen kilolar geri alınıyor emin ol
ee hayatın boyunca onu kullanamayacagına göre hiç kullanma
benden tavsiyee eminim buradaki tüm arkadaşlarımızda böyle diyecek

yok be kuşummmmm ikiye böler miyim, bizimki gırgır işte. ayrıca ikiye bölünüyorsa ben senin tarafındanım bilmiş ol Şeniz hiç bişe olmaz bu patiskadan :jeyyar:

ayrıca nutella yemediiiim :1no2: senağlama

canıımm benimmm bak binbirrenk ne güzell bifikir verdi...
ee gözünn aydınn bakalımm
umarımm 1lokmayla yetinirsin:jeyyar:
afferinn sana nutella yemedinn haaa
ama sankii aklında kalmışşş:roflol:

Kimin yazısına cevap vermek istersen yazdığının sağ tarafında alıntı yap var. Orayı tıkladığında zaten hazır geliyor.
Arka sayfaları okumak için altta ve üstte sayfa numaraları var canım. Bilmediklerinde yardımcı oluruz cahilim deme lütfen. her şeyin bir ilki vardır.

evet öğreniyorum yavaş yavaş :))opuyorumnanaktan

X