- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.981
banada iki kişilik ye diyorlar daa ben ayarlıyorum düzeniiAynen canım buradaki dostluklar uğramasak bile unutulmuyorAslında eski arkadaşlar devam ettiği sürece ben de bırakmazdım ama gelirsem yazmadan duramam bir yerde bitireyim artık dedim ama kader yine yollarımızı birleştirdi
Bulantıların geçtiği iyi olmuş rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah
Eskiden hamilelere iki kişisin çok yemen lazım derlerdiNeyse onun yanlış olduğu anlaşıldı. Sen dikkatlisindir fazla almazsın.
Askere gidenler hep kilo verirler aslında senin eşinin işi çok rahar herhaldeNeyse geldiğinde sen ayarlarsın düzenini
selam ne güzel topik canlanmış
kahvaltım
yarım simit
yumurta
peynir
salatalık,domates
1 çay k. bal
kızlar bi kaç gün aranızda olmayabilirim.
bu cuma bildirim yapamazsam haftaya yapaarım mutlaka
Tamam canım biz buralardayız. Umarım bir sorun yoktur kendine iyi bak
Biz diyorum da ufukta benden başka görünen kimse yok şimdilik
Slm kızlarr
nasılsınızzzz
amannınnn binbirrenkkk topigine dönmüşşşş
sevindim desemm olmazzz heraldee sonuçta kilocukları vermek için geldinnnn
nasılsınn canımm topik hareketlenmişşş gelmenleee
haticede hamile kalınnca vanilya ve kestaneşekerimizde yazan kimse yok diye az ugrar olduu
hayırsızz patiste ugramıyor galibaaa
kızlarr azkaldııı bende yazarım artıkkkk
e malum sezeryan olursam 1haftam var doguma
haticemmm 12.haftaya girdin demekkiiii
cinsiyeti sormadıgın iyi olmuş zaten çünkü yanılma payıı fazla oluyor buhaftada
güzel dileklerin için sagoll canımmVayyyy kimleri görüyorum. Topiğin enn vefalı dostlarından biri daha gelmiş:13:
Çok az günün kalmış hayırlısı ile bebeğini alırsın kucağına inşalah
Evet ben de döndüm maalesef ama eski arkadaşları da görünce ben de senin gibi sevindim mi desem dedim ama sonuçta hepimizin kilo sorunu olduğundan sevindim demek daha doğru olur sanırım
Kendini hazır hissettiğinde sen de minik kızınla gelirsin topiğimiz daha da şenlenir bekliyoruz
kuzumm benden çok dr.um sezeryan dedikızz sen sezeryan mı düşünüyorsunn
bennde öyle düşünüyorumm hayırlısı olsun inşallah
heyecan var mııı doğum içinnn
bende korku var daha çokkk:18::18:
canım aşkkolsunn hiç unuturmuyummmaman bende bizi unuttun zannettim
nasılsın canım,doğumada az kaldı sanırsam
hadi bakalım doğumdan sonra bekleriz artık
topikte herkes hamile olunca biz yalnız kaldık
hoşgeldin canım
ayyyy çok az kalmış doğuma ve bu arada son uykuların
tadını çıkar haftaya prensesin istediğinde yatıp istediğinde kalkacaksın
canımm benimmm hoşbuldukkk
evet son uykularımmmama bian önce çıksa diye bakıyorummm
çok merak ediyoruzz çünküüü
Kestane şekerim bu cuma sadece ikimiz kaldık bildirim yapacak hadi bakalım birimiz 1. diğerimiz 2. olacak
Burada gördüğüm kadarıyla çoğunluk diyetlerle vermeye çalışıyor başka gelen de olmaz artık. Her sene ayrı bir diyet moda oluyor. Hepsini internetten inceledim de ben hayatta yapamam.
Bir sürü yasaklar var. Ancak deseler ki tek 1 hafta yapacaksın 5 kilo garanti ve ömür boyu almamak da garanti sadece öyle yapabilirim
Yavaş olsun yasaksız olsun diyorum
tahminen sen 1. olacaksın canım ben malum dönemdeyim ve şişlik var az olsada
bugün çarşılarda işlerim vardı okul için kızıma alışverişe gittim ve
ne yazıkki öğlen yemeği yemedim 2 öğün oldu sporda yapamadım yorğunluktan
kesinlikle haklısınyasaksız hayat oh ne rahat
merhaba arkadaslar,bende kilo vermek istiyorum ama sorunum, ne zaman diyet yapmak istesem tam tersine her seyi yemek geliyor icimden,durduramiyorum kendimi simdiki kilom 69,5 kg benim 3 yasinda kizim var onu dogum yaptigimda 64 kiloydum ve herkes sasiriyordu ne cabuk kilolari verdin diye boyumda1,65cm yinede kilom fazlaydi ama boyum uzun oldugu icin kilolu durmuyordum benim istegim 58-60 kiloya düsmekti fakat ben vermek yerine dahada aldim gecen kis cok sinirleniyorum,sizin msjlari okudum kendimi motive ettim biraz lütfen destek olalim birbirimize su kilolardan kurtulalim
Canım gelmeyince okulla ilgili işleri vardır dedim.
Yarın sen de bildirim yapmayacak mısın?
Şişkinliğin devam ediyorsa yapma istersen
Benim de hafta içi kilo gidişatı iyi idi ama bakalım yarın nasıl olacak sonuç
Bir ara bir yerde okumuştum sanırım araştırma İngilterede yapılmıştı.
Kilolu insanlardan gönüllüleri 3 gruba ayırmışlar.1.grup sadece beslenmesine dikkat etmiş %10 u başarı sağlamış.
2.gruptakiler her istediklerini yemişler ama yoğun spor yapmışlar, başarı oranı %1
3. grupta hem beslenmelerine dikkat etmişler hem de spor yapmışlar, başarı oranı %89 olmuş.
İkisini birden yürütmek gerçekten önemli ve deneyerek de kanıtlanmış
Bir diyetisyenden yeni öğrendiğim bir bilgiyi daha aktarmak istiyorum aklımızda bulunsun diye
Kilo verirken bir zaman sonra durdu diyoruz ya öyle bir şey yokmuş
Bunun 2 nedeni varmış. 1.si nasıl ki kilo vermeye niyet ettiğimizde veremiyeceğim dediğimizde veremiyorsak, duracak dediğimizde de duruyormuş
Burada da beyin gücü devreye giriyor yani.
2.si başta çok düşük kalori ile başlarsak sonradan vücut alışıyormuş ve vermiyormuş.
Kalorilerimizi yavaş yavaş düşürmeliyiz ve beslenme şeklimizi tekdüze hale getirmemekte, değişiklikler yapmakta yarar var
canım ben tartıldım değişiklik yok kiloda önümüzdeki hafta uyku düzenide oturur
daha iyi sonuçlar alırım haftaya inş.
çok güzel bilgiler bunlarsağol