- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.441
uyardığın için sağol tatlım.
:13::13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyardığın için sağol tatlım.
selam kızlar nerdesiniz
sm kızlarr naslısınız bakalımmm
kızlaaaaaaar 60.5 ya!!!!maşallah bana haftasonu yürüdüm ve fazla yemedim.gerekli olduğu kadar işte!veeee bugün bu kilodayım.hepimize kolay gelsin!
iyiyimm canım sagollcanım nasılsın ne yaptın tartılmışmıydın kilo almışmısın
kızlar beni de ekleyin 61.7!!! şimdi tartıldım.eğer yeni yemek yemişsem 62.0 falan çıkıyor zaten. vallahi uzun zamandır kendimi 61 kiloda görmemiştim.hedefim haftada 1 kilo ama şimdiden neredeyse iki kilo gitti!!bir de kızlar ip atlıyorum.yemeklerden sonra.yemeği yiyorum yarım saat sonra evde ip atlıyorum.4 gündür yapıyorum.ilk iki gün zorlandım ama iki gündür iyi atlıyorum.
neler yediğime gelirsek:
kahvaltı: sadece parmaklarımın boyu kadar kepekli ekmek( fırından yuvarlak ekmek aldığımız için böyle tarif ediyorum:)) ) yumurta 2-3 küçük küp az yağlı beyaz peynir( yani tabağa keseriz ya beyaz peyniri o küplerden ) 1 2 tane siyah zeytin.çayı ilk iki gün içtim ama sonra şekersiz içemediğimi ister istemez de şeker attığımı fark edip en iyisinin içmemek olduğuna karar verdim.ve inanın bu kahvaltıyla o kadar çok doyuyorum ki!!
öğle: okulda olduğumdan öğle yemeği bulursam yiyorum.bulamazsam da meyve yiyorum.
akşam: biz akşam yemeğini 4 gibi falan yiyoruz eşimle.inanın etli tava bile pilav cacık hepsini yedik.ama nasıl? eskiden bir tabak tavayı ekmekle yerdim.yanına koca tabak pilav..ama bu sefer pasta tabağına bir yemek kaşığı tava iki yemek kaşığı pilav bir dolu kase cacık.zaten cacık şişirdi bile beni.önceden nasıl yiyormuşum o kadar şeyi hayret ettim.başka akşam etli sebze yemeği, başka akşam patates salatası , başka akşam balık falan yedik.dediğim gibi bizimkisi ikindi yemeği oluyor aslında. 4 gibi yiyoruz.ama öğlen meyve ve su ile karnımı doyuruyorum.napim!!!akşam her zaman salatamız pilavımız yoğurdumuz tam oluyor önümüzde.inanın yemekleri ekmeksiz yiyemediğim için mecburen kepekli ekmek yiyorum.bu kadar erken yiyince akşama acıkıp acıkmadığımı soracak olursanız.acıkmaya fırsat vermiyorum mideme.çikolatasızlığımı gidermek için puding yapmıştım, meyveli yoğurt yiyorum.marul, salatalık yiyorum.ama bunların hepsini saat 21.00 dan önce yiyorum.sonra sadece su var.portakal suyunu çok severim.2 gün önce ve bugün portakal suyu içtim.ama puding ve meyveli yoğurt yoktu bugün.
ay çok uzun oldu.ama hem çok sevinçliyim şu ana hem de size belki bir fikir olabilir diye yazdım.belki de yanlış yaptıklarım vardır.orada da beni uyarın lütfen.ama çok zevkli diyet yemeği yapmak için kendimi paralamıyorum.sadece yemekleri yaparken az yağ koyuyorum, az yiyorum ve benim için en zoru abur cubur yemiyorum, gereksiz şeyler yemiyorum içmiyorum.ip atlıyorum dans ediyorum o kadar! vereceğim bu kiloları yağlarım eriyin bakim diyorum ip atlarken
bende zayflmk isdyrm lutfen yardm edinn
bende zayflmk isdyrm lutfen yardm edinn
selam herkese nasılsınız kızlar
ben yarın sabah evde olamayacağım
geldiğimde yazarım kaç kilo olduğumu inş. (sabah tartılmayı unutmasaydım şimdi yazardım ama tartılmadım)
sizde unutmayın diyeceğim ama zaten bildirim yapan bi zambak bide orkide kaldı amore ve barro gelmez oldu (patis yok )
mrb canım.bişe sorcam canım sen spor olarak ne yapıyosun.yukarıda yazdım ben ancak 300 ip atlıyorum.bebeğim 4 aylık dıyette yapamıyorum pek.gunde 300 ip spor sayılmaz dımı?
canım hiç yoktan iyidir devamlı yaptığında mutlaka faydasını görürsün
ben leslie yapıyorum adım aletim var arada ondan yapıyorum
yağmurlu olmadığında dışarda yürüyorum
bölgesel hareketler yapıyorum
kimse neler yaptığından bahsetmiyor
ben biraz bahsedeyim
bu ara karbonhitratı azaltıp proteini arttırdım
günlük leslie yapıyorum
hergün olmasada göbek bölgesi hareketleri yapıyorum az az
bugün yediklerim
sabah
1 haşlanmış yumurta