ben iki ay kadar diyetisyene gittim 74 le başladım en son 70.5e düştüm sporsuz ama yazın platese başladım evde yapıyodum okul başlayınca aksadı da aksadı üşeniyorum da aslında ev de müsait değil pek o topa falan salonda yapıyorum ondada her sefer annem ya da kardeşim televizyon izlemek istiyolar bölünüyo falan rahat olmuyo yani
koşu bandım falan yok evde benim zaten leslie nedir onu da bilemedim aslında
diyet yapıyorum ama hala doktora gitmesem de düzen oturdu çünkü artık zorlanmıyorum gerçi bu hafta tatlıya saldırdım hep aylık krizler yüzünden kaç aydır yemediğim kadar yedim bu hafta çok pişmanlık duyuyorum zaten yedikten sonra
b-fit le görüştüm geçen hafta kilo kaybının diyetle desteklenirse olacağını söylediler ki yapıyorum zaten sıkılaşma yönelik bi programları varmış
bugünde bi arkadaşımla yürüyüşe başlıyoruz ama bilmiyorum okulla nasıl olacak kocaeli ünverstesindeyim ben ve servisle gidip geliyorum hafta içi her günümde dolu gidiş 6.40 dönüş 19.30 oluyo bi tek pazartesileri 15.30 gibi dönüyorum.
kalıcı vermek tabiki önemli olan ama çabuk etki etsin istiyorum ben kısa zamanda görebileyim değişimi herkes incecik sinir oluyorum resmen kadın sapığı oldum herkesin vücudunu inceleyip bi de kendi haline bak diyorum sürekli