Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hmmm yok demek bende gidip gitmeme konusunda kararsızım da o zaman siz nasıl spor yapıyosunuz evde mi?
yürüyüş falan mı ya da
benimde acilen vermeye başlamam lazım 154 boyum ve 72 kiloyum :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım ben haftada 3-4 gün yürüyüşe gidiyorum
yürüyüşe çıkamadığım günler leslie yapıyorum
yada koşu bandım var onda yürüyorum

sen neler yapıyosun vermek için
acil değil kalıcı kilo vermek gerekir

katılmak istersen sende bizimle paylaş neler yaptığını

canım ben haftada 3-4 gün yürüyüşe gidiyorum
yürüyüşe çıkamadığım günler leslie yapıyorum
yada koşu bandım var onda yürüyorum

sen neler yapıyosun vermek için
acil değil kalıcı kilo vermek gerekir

katılmak istersen sende bizimle paylaş neler yaptığını

ben iki ay kadar diyetisyene gittim 74 le başladım en son 70.5e düştüm sporsuz ama yazın platese başladım evde yapıyodum okul başlayınca aksadı da aksadı üşeniyorum da aslında ev de müsait değil pek o topa falan salonda yapıyorum ondada her sefer annem ya da kardeşim televizyon izlemek istiyolar bölünüyo falan rahat olmuyo yani
koşu bandım falan yok evde benim zaten leslie nedir onu da bilemedim aslında
diyet yapıyorum ama hala doktora gitmesem de düzen oturdu çünkü artık zorlanmıyorum gerçi bu hafta tatlıya saldırdım hep aylık krizler yüzünden kaç aydır yemediğim kadar yedim bu hafta çok pişmanlık duyuyorum zaten yedikten sonra
b-fit le görüştüm geçen hafta kilo kaybının diyetle desteklenirse olacağını söylediler ki yapıyorum zaten sıkılaşma yönelik bi programları varmış
bugünde bi arkadaşımla yürüyüşe başlıyoruz ama bilmiyorum okulla nasıl olacak kocaeli ünverstesindeyim ben ve servisle gidip geliyorum hafta içi her günümde dolu gidiş 6.40 dönüş 19.30 oluyo bi tek pazartesileri 15.30 gibi dönüyorum.
kalıcı vermek tabiki önemli olan ama çabuk etki etsin istiyorum ben kısa zamanda görebileyim değişimi herkes incecik sinir oluyorum resmen kadın sapığı oldum herkesin vücudunu inceleyip bi de kendi haline bak diyorum sürekli :KK43::KK43:

ben iki ay kadar diyetisyene gittim 74 le başladım en son 70.5e düştüm sporsuz ama yazın platese başladım evde yapıyodum okul başlayınca aksadı da aksadı üşeniyorum da aslında ev de müsait değil pek o topa falan salonda yapıyorum ondada her sefer annem ya da kardeşim televizyon izlemek istiyolar bölünüyo falan rahat olmuyo yani
koşu bandım falan yok evde benim zaten leslie nedir onu da bilemedim aslında
diyet yapıyorum ama hala doktora gitmesem de düzen oturdu çünkü artık zorlanmıyorum gerçi bu hafta tatlıya saldırdım hep aylık krizler yüzünden kaç aydır yemediğim kadar yedim bu hafta çok pişmanlık duyuyorum zaten yedikten sonra
b-fit le görüştüm geçen hafta kilo kaybının diyetle desteklenirse olacağını söylediler ki yapıyorum zaten sıkılaşma yönelik bi programları varmış
bugünde bi arkadaşımla yürüyüşe başlıyoruz ama bilmiyorum okulla nasıl olacak kocaeli ünverstesindeyim ben ve servisle gidip geliyorum hafta içi her günümde dolu gidiş 6.40 dönüş 19.30 oluyo bi tek pazartesileri 15.30 gibi dönüyorum.
kalıcı vermek tabiki önemli olan ama çabuk etki etsin istiyorum ben kısa zamanda görebileyim değişimi herkes incecik sinir oluyorum resmen kadın sapığı oldum herkesin vücudunu inceleyip bi de kendi haline bak diyorum sürekli :KK43::KK43:

canım zaten sağlıklı yeme düzenini oturtuysan işin kolay
hareketlerini biraz arttırırsan kolayca vereceğine inanıyorum

leslie dediğim leslie sansone adında bi bayan
evde yürüyüş walk at home diye arayabilirsin google den

eve dönüş saatlerin biraz geç erken olsa eve yürüyerek git derim
tabi yürüyebileceğin bir mesafeyse
en azından haftada 2-3 böylelikle yürüyüş yapmış olursun

canım zaten sağlıklı yeme düzenini oturtuysan işin kolay
hareketlerini biraz arttırırsan kolayca vereceğine inanıyorum

leslie dediğim leslie sansone adında bi bayan
evde yürüyüş walk at home diye arayabilirsin google den

eve dönüş saatlerin biraz geç erken olsa eve yürüyerek git derim
tabi yürüyebileceğin bir mesafeyse
en azından haftada 2-3 böylelikle yürüyüş yapmış olursun

walk at home hııı duydum onu gördüm kkda yapanlar varmış evet bakayım bende indireyim madem onları evde kendi kendime yürürüm rahat rahat
okuldan dönüşte yürüyemem ki ben tarım bölümü okuyorum okulda serada alanda bitkilerle zararlılarla uğraşmaktan zaten yoruluyorum bi de yol yoruyo üstüne servisten inip 3 dakikalık mesafeyi sarhoş gibi sağa sola savrularak yürüyorum resmen araba tutuyo da beni :KK43:
yürüyüşe başlayayım ben en güzeli düzeni oturttum evet ama beklediğim mucize olmuyo ne yazık ki geçen sene 80e kadar çıkmıştımda şükür buralara geldik ama şu 60ları bi görsem nolur sanki :KK43::KK43:

walk at home hııı duydum onu gördüm kkda yapanlar varmış evet bakayım bende indireyim madem onları evde kendi kendime yürürüm rahat rahat
okuldan dönüşte yürüyemem ki ben tarım bölümü okuyorum okulda serada alanda bitkilerle zararlılarla uğraşmaktan zaten yoruluyorum bi de yol yoruyo üstüne servisten inip 3 dakikalık mesafeyi sarhoş gibi sağa sola savrularak yürüyorum resmen araba tutuyo da beni :KK43:
yürüyüşe başlayayım ben en güzeli düzeni oturttum evet ama beklediğim mucize olmuyo ne yazık ki geçen sene 80e kadar çıkmıştımda şükür buralara geldik ama şu 60ları bi görsem nolur sanki :KK43::KK43:

evet canım ben walk at home dan çok fayda gördüm
bacakları çok çalıştırıyor ben tavsiye ederim
çok güzel kilolar vermişsin bundan sonrada verirsin yeterki inan ve veriyorum de

bende geçen sene 12 kilo verdim :KK31::KK31:
buraya ara vermek zorunda kaldım ve geri aldım 5-6 kilosunu:KK17:
ama tekrar başladım vermeye ve kısa sürede vereceğime inanıyorum:KK66::KK66:
sakın ümitsizliğe kapılma derim:13:

ben çıkıyorum :80:

barro katılmak istersen aramıza yaptıklarını ve yediklerini yaz birlikte destekle vermeye çalışalım canım:KK64:

Son düzenleme:
ben çıkıyorum :80:

barro katılmak istersen aramıza yaptıklarını ve yediklerini yaz birlikte destekle vermeye çalışalım canım:KK64:

tabi katılmak isterim kahvaltı yaptım 1 yumurtayla lorlu omlet yaptım
çay içtim
zeytin yedim 4 tane
biraz da yeşillik yedim
ara öğünde de meyve yerim sanırım ve yürüyüşe başlıyorum bugün

yürüyüşümü de yaptım bakalım neler olacak ama şu an kilomu tam bilemem tartılsam da bitmedi de şey o yüzden yarın falan anca tam kilom belli olur

canım iyiyiz sen nasılsın buralardayız ama sen gelmiyorsun tatlım:KK54:

bende iyiyim canım sağol
eskisi gibi aktif olamıyorum
iş güç uğraşıyorum işte senden naber
spora başlamışsın ne güzelll
benimde canım sıkılıyor kalkıp spor yapayım bari diyorum hep vazgeçiyorum
burda sizle ne güzel gaza gelip yapıyordum

tabi katılmak isterim kahvaltı yaptım 1 yumurtayla lorlu omlet yaptım
çay içtim
zeytin yedim 4 tane
biraz da yeşillik yedim
ara öğünde de meyve yerim sanırım ve yürüyüşe başlıyorum bugün

yürüyüşümü de yaptım bakalım neler olacak ama şu an kilomu tam bilemem tartılsam da bitmedi de şey o yüzden yarın falan anca tam kilom belli olur

tebrik ederim canım çok güzel başlamışsın
motivasyonunun :KK66:devamlı olması dileğiyle kolaylıklar dilerim :KK71:

şimdiki kilonu ve hedef kilonu yaz
cumaları kilo bildirimi yapıyoruz listeye cuma günü eklerim

Son düzenleme:
bende iyiyim canım sağol
eskisi gibi aktif olamıyorum
iş güç uğraşıyorum işte senden naber
spora başlamışsın ne güzelll
benimde canım sıkılıyor kalkıp spor yapayım bari diyorum hep vazgeçiyorum
burda sizle ne güzel gaza gelip yapıyordum

iyiyim haticim sağolasın:21:
evet yapıyorum canım havalarda ısınıyor:KK62: tekrar dışarda yürümeye başlarım artık
sende başla bizimle canım tekrar:KK34:

selam kızlar
cuma günü bildirim yapamadım ama perşembe sabahı tartılmıştım. 10 günde 1,2 kilo vermişim. 68,.4 ten 67,2 olmuşum. böylece 67 ler ligindeyim çok mutluyumm :KK52::KK52::KK52:
fuarda olmama ragmen oldukça dikkat ediyorum günde 2 litre suyumu içiyorum buradaki abur cubura yüz vermiyorum fuarın 3. günü şimdiye kadar iyi gitti.
hepinizi öperim

amore_eterno :KK69:

tebrik ederim canım çok güzel başlamışsın
motivasyonunun :KK66:devamlı olması dileğiyle kolaylıklar dilerim :KK71:

şimdiki kilonu ve hedef kilonu yaz
cumaları kilo bildirimi yapıyoruz listeye cuma günü eklerim

ay kiloyu da anlamadım gitti dün akşam tartıldım 69.8 çıktım sabah tartıldım 71.3 çıktı yarın tekrar tartılırım adetim daha bitmedi çünkü

selam kızlar
cuma günü bildirim yapamadım ama perşembe sabahı tartılmıştım. 10 günde 1,2 kilo vermişim. 68,.4 ten 67,2 olmuşum. böylece 67 ler ligindeyim çok mutluyumm :KK52::KK52::KK52:
fuarda olmama ragmen oldukça dikkat ediyorum günde 2 litre suyumu içiyorum buradaki abur cubura yüz vermiyorum fuarın 3. günü şimdiye kadar iyi gitti.
hepinizi öperim

amore_eterno :KK69:

merhaba canım ben senin çizelgenden bakıp yazmıştım kilonu
ayrıca vakit bulup yazman da güzel
bu haftanın en çok kilo veren 1.2 kilo ile sen oldun tebrik ederim canım:KK71:

buda kupan :KK19:

ay kiloyu da anlamadım gitti dün akşam tartıldım 69.8 çıktım sabah tartıldım 71.3 çıktı yarın tekrar tartılırım adetim daha bitmedi çünkü

canım şişlik olur şimdi sen adetin bitince sabah aç karnına tuvaletten sonra tartıl ve bildir
aralarda tartıldığını kabul etme sonrada cuma sabah aynı şekilde tartıl ve bildir :13:

X