Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................78.....................77.5...............68.....yarım kilo verdi

Patiska...............86.................82.1........................................70......yok

amore_eterno......75..................68.4...................67.2.............55.....1.200gr verdi

zambak06...........75.5.................75.8.................75.5..............55.....300 gr verdi

barro...........................................................................................yeni

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

Son düzenleme:
merhaba canım ben senin çizelgenden bakıp yazmıştım kilonu
ayrıca vakit bulup yazman da güzel
bu haftanın en çok kilo veren 1.2 kilo ile sen oldun tebrik ederim canım:KK71:

buda kupan :KK19:

oleee teşekkür ederim kestaneşekeri diger arkadaşlara da başarılar diliyorum :KK52::KK52:

iyiyim haticim sağolasın:21:
evet yapıyorum canım havalarda ısınıyor:KK62: tekrar dışarda yürümeye başlarım artık
sende başla bizimle canım tekrar:KK34:

selam canım
ben kilomu koruyorum ama ekstra spor yapmak istiiyorum bi türlü başlayamadım
spor yaparkn kendimi iyi hissediyorum
burada sizleiri okuyunca bende spora başlayım diye düşündüm
ama şu ssıralar hastayım
iyileşince spora başlayacağım inş
buraya yazarım yaparsam
yazma fikri beni teşvik ediyor çünkü

selam kızlar
cuma günü bildirim yapamadım ama perşembe sabahı tartılmıştım. 10 günde 1,2 kilo vermişim. 68,.4 ten 67,2 olmuşum. böylece 67 ler ligindeyim çok mutluyumm :KK52::KK52::KK52:
fuarda olmama ragmen oldukça dikkat ediyorum günde 2 litre suyumu içiyorum buradaki abur cubura yüz vermiyorum fuarın 3. günü şimdiye kadar iyi gitti.
hepinizi öperim

amore_eterno :KK69:

maşallah sana tebrik ederim
iradenede hayran kaldım
abur cuburun içinde dayanabilmen:KK9::KK9:alkışşşş
inş nice kupalara:KK19:

tebrik ederim canım çok güzel başlamışsın
motivasyonunun :KK66:devamlı olması dileğiyle kolaylıklar dilerim :KK71:

şimdiki kilonu ve hedef kilonu yaz
cumaları kilo bildirimi yapıyoruz listeye cuma günü eklerim

günaydın herkese
sonunda tartıldım 69.5 çıktım :KK43:
hedefim 60 aslında 55e düşmem lazım ama o kadar verebileceğimi sanmıyorum :KK50:
kolay gelsin herkese :KK69:

maşallah sana tebrik ederim
iradenede hayran kaldım
abur cuburun içinde dayanabilmen:KK9::KK9:alkışşşş
inş nice kupalara:KK19:

sagol haticcim eskiden olsa zordu ama artık alıştım canım bile çekmiyor. bide yanımda kuru meyvelerim vardı canım tatlı çeksede onlar beni tuttu epey hazırlıklıydım. stand hostesi kızlar bile etkiledim bol su ve yeşilçay içip kahve tüketimini azaltmaya başladılar çok komikti :KK66::KK66::KK66:
ama bugün kendimi iyi hissetmiyorum ne zaman fuar olsa sonrasında ben hasta oluyorum ne yazık ki zayıf bir bünyem var yorgunluğu kaldırmıyor :KK53::KK53::KK53:

sagol haticcim eskiden olsa zordu ama artık alıştım canım bile çekmiyor. bide yanımda kuru meyvelerim vardı canım tatlı çeksede onlar beni tuttu epey hazırlıklıydım. stand hostesi kızlar bile etkiledim bol su ve yeşilçay içip kahve tüketimini azaltmaya başladılar çok komikti :KK66::KK66::KK66:
ama bugün kendimi iyi hissetmiyorum ne zaman fuar olsa sonrasında ben hasta oluyorum ne yazık ki zayıf bir bünyem var yorgunluğu kaldırmıyor :KK53::KK53::KK53:

geçmiş olsun canım
inşallah çabuk atlatırsın

selam canım
ben kilomu koruyorum ama ekstra spor yapmak istiiyorum bi türlü başlayamadım
spor yaparkn kendimi iyi hissediyorum
burada sizleiri okuyunca bende spora başlayım diye düşündüm
ama şu ssıralar hastayım
iyileşince spora başlayacağım inş
buraya yazarım yaparsam
yazma fikri beni teşvik ediyor çünkü

geçmiş olsun haticim ağır bişey değildir umarım:KK71:

Son düzenleme:

sen herşeyi yoluna oturtmuşsun canım tebrik ederim seni
ayrıca geçmiş olsun kendine dikkat et canım:KK16:

Kızlarr slmmm...sıteyı takıp eden ama pek yazmayan bende bugun dıyete basladım ve motıve ıcın aranıza katılmaya karar verdım :)))

Kestane şekerı benıde lısteye eklersen sevınırım...8 ayda 10 kılo almıs ben 3 ayda bunları vermek ıstıyorum ve yaza oldukca formda gırmek ıstıyorum...

Baslangıc kılom 70...Hedefım 60 degıl ama 55 :)))

Yaptıklarım ıse dıyetısyen facıamdan sonra sımdılık kendım dıkkat edıcem ve kosu bandı aldım..Sabah ve aksam 1 saat tempolu yurusyus mekık..Ve sanırım ek olarakda katıvasyon yaptırcam..Bakalım gelısmelerı gorelım hep beraberrr...

kızlar selamm çok fazla verilecek kilom yok ama istikrarda yok:KK50:
dün akşam aç karnına tartıldım 62.200 çıktım yedikten sonra tartıldım 62,800 çıktım 600 gr aldım yani 10 dakikada.
Bu sabah sirkeli ballı su içtim yarım bardak canım kahvaltı isteemedi nescafe içtim(çalışıyorum bu arada) öğle yemeği olarak simit ve ayran yedim. akşam pazı kavurma yiyeceğim ekmeksiz:KK52:
Hadi bakalım neler olacak:KK66: he bu arada istediğim kilo 58-59 arası yani totalde 4 kilo vermek istiyorum he birde sıkılaşmak istiyorum akşamları bebeğimle zıplıyoruz 50sağ 50sol ayağımı makas gibi açıp kapatıorum çömelme hareketi yattığım yerde bacaklarımı daire şeklinde dönderiyorum vs vs

tamam canım cuma listeye ekleyeceğim
ilk hedefin 60 olsun ona indikten sonra karar verirsin :KK34:

tamam öyle olsun en güzeli bugün herbalife ın toz karışımını kullanan bi arkadaşım aklımı çelmeye başladı ya 3 ayda 8 kilo vermiş sarkmada olmamış hiç incecik olmuş kız ama ben korkuyorum şimdi düzen oturmuşken bozmaktan böyle de pek eksilmiyo ama of ne yapsam ki ben şimdi bilemedim 3 ayda 60 a düşermiyim ki ben diyetle :44:

X