Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar merhaba cuma bildirim yapıyormuşuz galiba 4günde 300 gr vermişim çoooooooooooook sevindim evde fazla olamadığım için giremiyorum okuldayım aslında sevinilecek bi kilo değil belki çünkü75.5 olmuşum fakat az daha 80 görecektim bizim tv deki çıtırlardan ne farkımız var yaşasın hep beraber çıtır oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz:nazar::KK64:bu arada şimdi duydum tv den bi küp şeker 25 kaloriymiş yuhh dedim yani 2küp şeker nerdeyse 1elma onagöre kızlarrrrrrr :KK68:

kızlar merhaba cuma bildirim yapıyormuşuz galiba 4günde 300 gr vermişim çoooooooooooook sevindim evde fazla olamadığım için giremiyorum okuldayım aslında sevinilecek bi kilo değil belki çünkü75.5 olmuşum fakat az daha 80 görecektim bizim tv deki çıtırlardan ne farkımız var yaşasın hep beraber çıtır oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz:nazar::KK64:bu arada şimdi duydum tv den bi küp şeker 25 kaloriymiş yuhh dedim yani 2küp şeker nerdeyse 1elma onagöre kızlarrrrrrr :KK68:

merhaba canım olsun verdiğin kiloyu az görme az az gidecek o kilolar:KK66::KK66:

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................78.....................77.5...............68.....yarım kilo verdi

Patiska...............86.................82.1.......................................70......yok

amore_eterno......75..................68.....................67.2..............55.....800 gr vermiş

zambak06...........75.5.................75.8.................75.5..............55.....300 gr vermiş

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

Son düzenleme:
kızlar eksik falan varsa tabloda söyleyin düzelteyim

yada listede yazılmayanlar varsa

gelmiyolar diye bir kaç kişiyi eklemedim:KK53:

inan bende bilmiyorum nasıl gidiyo bu kilolar aslında korkuyorum birazda
çünkü vermek için bişey yapmıyorum hiç dikkatte etmiyorum ama gidiyor işte

X