- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.661
fırında hiç denemedim patates kızartmayı
böylede denerim bi ara
sağol tarif için
böylede denerim bi ara
sağol tarif için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin kizlar ne oluyor ya geri dönün artik bayramdan sonra dartildigimda 400gr aldiigmi demistim ama regl döneminde darti fazla gösterdigini bilmiyordum ya bu sabah dartildim keyfim yerine geldi bugünde unutmiyalim sporumuzu yapalimda su yaglar gitsin haziran mezuniyet nisan da dügün var
burası iyiymiş baya canlı gördüm. 14. takım üyesiyim.sağlıklı beslenmeyi sporla destekleyenler grubuna ben de girebilirim çünkü öyle yapıyorum:) aslında öyle yapmak için çabalıyorum desem daha doğru olur. evimde koşu bandı ve bisiklet var ama oğlum izin vermiyor. ben de öğle aralarında veya akşamları yürümeye çalışıyorum. dolmuşa 1 durak sonra binip bir durak önce inmeye çalışıyorum, yürüme fırsatlarını değerlendiriyorum. başka çare bulamadım çünkü. adım sayar ile bu otobüse 1 durak sonra binip 1 durak önce inme tavsiyesine uyarak 1 günde fazladan kaç adım attığımı tespit ettim. öğlen eve gitmezsem 2000 öğlenleri de eve gidecek olursam 4000 adım ediyor!4000 adım da günlük 30 dakika yürüyüşün ve 150-200 kalorinin karşılığı ediyor. böyle işte. yuvarlanıp gidiyoruz. sabırla kilolardan kurtuluyoruz
Alli kullandım ben öğrencilik zamanımda Avusturya’daydım, spor yaparak ve düzenli ve yeterli beslenerek kilo verdim, hatta sporla devam etmemin şöyle bir avantajı oldu; zayıfladıkça sarkmaları engelledi, uzun zamanda kalıcı zayıflattığı için sinir sistemimi ve vücut dengemi de bozmadı.
çok hızlı gitmedi kilolar. geçen yıl bu zamanlar kilo alma dönemindeydim. kurban bayramı sonunda 74 kilo olmuştum. bayram itibari ile dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya başladım. asıl diyete başlangıç tarihim ocak ayı ortaları diyebilirim. 11 kiloyu ilk 8 ayda verdim. son iki ayda ise sadece 1 kilo verdim. sürekli diyette değilim tabi. 15-20gün ara verdiğim oluyor ,kaldığım yerden devamediyorum. ramazan ayında 4-5 kilo verdim belki de o yüzden kilo verme hızım yavşladı. boyum 1,57, yaşım 29,5. çok iştahlı biriyim yemek yemeye bayılıyorum:)tebrik ederim her firsati hareket etmek icin kullaniyorsun aramiza hosgeldin simdiye kadar 12 kilo kaybetmissin ne kadar sürdü cok merak ettim ???? cogu gitmis azi kalmis 54 kil sanirim hedef kilon boyun kacti canim ?
çok hızlı gitmedi kilolar. geçen yıl bu zamanlar kilo alma dönemindeydim. kurban bayramı sonunda 74 kilo olmuştum. bayram itibari ile dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya başladım. asıl diyete başlangıç tarihim ocak ayı ortaları diyebilirim. 11 kiloyu ilk 8 ayda verdim. son iki ayda ise sadece 1 kilo verdim. sürekli diyette değilim tabi. 15-20gün ara verdiğim oluyor ,kaldığım yerden devamediyorum. ramazan ayında 4-5 kilo verdim belki de o yüzden kilo verme hızım yavşladı. boyum 1,57, yaşım 29,5. çok iştahlı biriyim yemek yemeye bayılıyorum:)
kendi yöntemini bulanlardansın sanırım sende tebrik ederim önemli olan yavaş ve kalıcı olması sanırımburası iyiymiş baya canlı gördüm. 14. takım üyesiyim.sağlıklı beslenmeyi sporla destekleyenler grubuna ben de girebilirim çünkü öyle yapıyorum:) aslında öyle yapmak için çabalıyorum desem daha doğru olur. evimde koşu bandı ve bisiklet var ama oğlum izin vermiyor. ben de öğle aralarında veya akşamları yürümeye çalışıyorum. dolmuşa 1 durak sonra binip bir durak önce inmeye çalışıyorum, yürüme fırsatlarını değerlendiriyorum. başka çare bulamadım çünkü. adım sayar ile bu otobüse 1 durak sonra binip 1 durak önce inme tavsiyesine uyarak 1 günde fazladan kaç adım attığımı tespit ettim. öğlen eve gitmezsem 2000 öğlenleri de eve gidecek olursam 4000 adım ediyor!4000 adım da günlük 30 dakika yürüyüşün ve 150-200 kalorinin karşılığı ediyor. böyle işte. yuvarlanıp gidiyoruz. sabırla kilolardan kurtuluyoruz
hihi birde türk mutfagi olunca insan dayanamiyor yiyor ve kilolari aliyoruz sanirim boga burcusun istahli olurlarmis... yaaa ben ayda 3-4 kilo vermek istiyorum ya biraz sabirsizimda
yok canim ne evlenmesi yas 20 bile degilim ve ne demis atalarimiz bekarlik sultanliktir 24 25 le anca daha var dügün babamin yakin dostunun oglu evlenecek eee SIK ve güzel olmak lazim hemsomuz nede olsa
kendi yöntemini bulanlardansın sanırım sende tebrik ederim önemli olan yavaş ve kalıcı olması sanırım
hoşgeldin aramıza
senle aynı dönemlerde başladım bende kilo vermeye kurban bayramı sonrasıydı:)
bu boğaların hepsimi iştahlı olur yaaa
semiyorum burcumun bu özelliğini18:
kendi yöntemini bulanlardansın sanırım sende tebrik ederim önemli olan yavaş ve kalıcı olması sanırım
hoşgeldin aramıza
senle aynı dönemlerde başladım bende kilo vermeye kurban bayramı sonrasıydı:)
bu boğaların hepsimi iştahlı olur yaaa
semiyorum burcumun bu özelliğini18:
öyle deme kiz boga kadinlari ve erkekleri asiri güzel olurlar yani ayri bir güzellikleri olur sakam yok benim sinifimda bir kiz vardi boga burcu yani yok böyle birsey boy kilo yüz bu kadarmi uyumlu olur maasallah nazar degmesin ayri ben yengecim en iyi anlasitigim burclardan biri bogalar
insallah tarifi yazayim kizlar ben netten buldum oda esra ceylanin programinda not etmis
Malzemeler:
• 3 yumurta
• 1/2 su bardagi siviyag
• 1su bardagi seker
• 4 yemek kasigi yogurt (ben süt kullanmistim)
• 1 su bardagi iri cekilmis badem
• 3 yemek kasigi kakao
• 1 paket kabartma tozu
• 1 limon kabugu rendesi
• 1 portakal kabugu rendesi (portakal kullanmadim)
• alabildigince un (ben 1 su bardagi un kullandim)
ilk önce yumurta ve sekeri iyice cirpiyoruz mikserle boza kivamina gelene kadar. sonra yag ve süt eklenir+ limon kabugu rendesi mikserle bir kac saniye cirpilir ardindan elenmis kakao eklenir bundan sonrasini cirpa telliyle dikkatlice karistiralim ardindan unu ekleyin kabartma tozunu una karistirin birlikte ekleyin en son bademide karisima karistirin firinda önceden isitilmis 180 derecilik firinda pisiyormus yada benim gibi mikrodalgadada yapabilirisniz ben bu keki sirf mikrodalga merakimi yitirmek icin yaptim yoksa hakiki cikolatali pasta kek eritilmis cikolata icermeli mikrodalgada 600-650 watt yaklasik 7 dakkika dikkat edin cok güzel kabariyor ona göre kalibinizi secin
günaydın hanımlarrrr
nasılsınız
benimde reglim bitti
tartıldım 58 8 olmuşum
ama pek üzülmedim 900 gr nedir ki cumaya kadar toparlarım inşallah