Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatice malum sebebten dolayı bu hafta bildirim yapmıyacağım canım haber vereyim dedim
tamam canım birdirme bu hafta
kızlar 2 kilo verdim

1 ayı geçgin bi sürede.. çünkü kilom zaten çok değil yavaş gidiyo..

3-4 kilo daha vermem lazım ama tartıya çıkıyorum hem fazla çıkıyorum hem de gitmiyo bi türlü kaçç gün oldu:KK50: gitmiiyo bi türlü ödem şişkinlik felandır diyorum ama cnm sıkılıyo bu duruma

üstelik biraz daha inceldin diyolar.görüntüde vermiş duruyorum bide daha da..ama tartıda fazla çıkıyorum bide aynı çıksam gene neysee:85:

bunun bi açıklaması var mı ..çok cnm sıkılıyoo bu duruma.kilom 53,5 ama şimdi daha da fazla çıkar oldum.rejim ve sporumu düzenli yaptığım haldee:KK59:

bunun nedeni spor yaptığın için kas yapmışsındır kas daha ağırdır çünkü
incelmiş olman iyi değilmi canım tartıdaki rakamı pek takma kafana
veremiyorum diyede kafana takarsan tartıda artı rakamlar görürsün canım

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

canım pek taglilden anlamam ama
gariplik var diyosan doğrudur
en güzelini yapmışsın tahlillerin doğrultusunda diyet yaparak
yani doktora giderek...
buraya yazmak istersen destekçin oluruz canım
hoşgeldin aramıza:KK16:
sporunda gayet iyi
düzenli bi şekilde yaparsan kilolarından kolayca kurtulabilirsin ve sağlığında düzelir

saolun kızlar desteginiz içinn inşllah kaldığım yerden devam edebilirim bayramdan sonra...
bu akşam haberlerde 160 kilodan 100 kiloya inenn adamıı gördünüzmüü maşllah 50 yaşında 8 ayda 60 kilo vermişş maşllah maşllahh ne azim...

Son düzenleme:
tatlım üniversitede gittiğim diyetisyen bana kaşar peyniri istiyorsan bir dilim değil de yarım dilim ye diyordu. ölçü olarak avcumuzun içini (parmaklar hariç :))) ya da unonun falan dilim ekmeklerini baz alabilirsin diyordu. Ben de ince ince kestim kaşarı, aşmamışımdır sanıyorum...
Bence sen de yarıya düşürerek ye canın çok istediğinde. kaşarlı tostun da tadı başka :56
:
canım çok isterse yiyorum zaten de
genelde çok aramam kaşarı o yüzden beyaz peynirli yapıyorum:82:

günaydın kızlar...huuuu nerelerdesiniz....:KK3:

Merhaba arkadaşlar,:KK3:
Biz de yarın kısmetse sabah tatile çıkıyoruz.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar, iyi tatiller diliyorum.:KK16:

dün rezene içtim meğerse ödem varmış vücudumdaaa.. hepsini attı vücudumdan ve bi tartıldım havalara uçtumm:KK62:

tavsiye ediyorumm.fazla çıkıp duruyodum yaaa sinirlenmiştim iyice allahtan şişkinlikmiş

kiloo da vermişim biraz daha yuppiii:86::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum.ama bugün ölçülerimi aldım
ilk aldıklarımla karşılaştırdım morelim düzeldi
kalçam 110 du şimdi 103
belimde 80 olmuş
yani incelmeye başlamışım

dün rezene içtim meğerse ödem varmış vücudumdaaa.. hepsini attı vücudumdan ve bi tartıldım havalara uçtumm:KK62:

tavsiye ediyorumm.fazla çıkıp duruyodum yaaa sinirlenmiştim iyice allahtan şişkinlikmiş

süpermiş canım
adına çok sevindim
benimde elim ayağım çok şişiyo bu aralarda
bende mi içsem ki
iyi gelir mi acaba

mrvsss ve Nesibe, harikasınız kızlar....
Ben de adet olucam sanırım, feci şiş hissediyorum ya bakalım...
şimdi 1 saat yürüyeceğim koşu bandında...

cnm o dönemde vücut çok su topluyo şişkinlik oluyo..

hiç tartılma o zamanlar suni bile olsa kilo var gibi insanın canını sıkıyoo :S

harika cnm...

kızlar bugün hiç fırsat bulamadım girmeye
bayram baklavamı yaptım bugün ancak işlerimi bitirdim
maşllah hamarat kadın...
2 gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum.ama bugün ölçülerimi aldım
ilk aldıklarımla karşılaştırdım morelim düzeldi
kalçam 110 du şimdi 103
belimde 80 olmuş
yani incelmeye başlamışım
oo baya incemişin cnm yaa ama çok yeme elcağızınla açtığın baklavalardan...:KK9:

bugün cumaa
kupa günü :KK19:

ben malum zamanımda olduğum için anca 200 gr verebilmişim
77,1 bgn itibariyle kilo
en çok kilo veren arkadaşı şimdiden tebrik ederim :81:

günaydin kizlar hafta ici pek ugriyamadim kusura bakmayin bu ara kahvaltida bugün beyaz peynir domates 2 dilim kepekli tost ve 1-2 siyah zeytin taabiikide olmazsa omaz sekersiz yesil cayimla kahvlatimi ettimm pazar günü katilmistim sanirim size dartilmamistim su an kilom 68.5 :KK59: insallah haftaya 67.5 olacak :KK64:

X