- 8 Kasım 2010
- 368
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.481
günde 40 dakika yürüyüş mutlaka dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım birdirme bu haftahatice malum sebebten dolayı bu hafta bildirim yapmıyacağım canım haber vereyim dedim
kızlar 2 kilo verdim
1 ayı geçgin bi sürede.. çünkü kilom zaten çok değil yavaş gidiyo..
3-4 kilo daha vermem lazım ama tartıya çıkıyorum hem fazla çıkıyorum hem de gitmiyo bi türlü kaçç gün oldu gitmiiyo bi türlü ödem şişkinlik felandır diyorum ama cnm sıkılıyo bu duruma
üstelik biraz daha inceldin diyolar.görüntüde vermiş duruyorum bide daha da..ama tartıda fazla çıkıyorum bide aynı çıksam gene neysee:85:
bunun bi açıklaması var mı ..çok cnm sıkılıyoo bu duruma.kilom 53,5 ama şimdi daha da fazla çıkar oldum.rejim ve sporumu düzenli yaptığım haldee
slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi
idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı
diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz
boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,
bir günde alınması gerekn besin miktarları
süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4
örnek yemek listesi
kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur
ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve
öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve
ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve
akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek
ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt
canım çok isterse yiyorum zaten detatlım üniversitede gittiğim diyetisyen bana kaşar peyniri istiyorsan bir dilim değil de yarım dilim ye diyordu. ölçü olarak avcumuzun içini (parmaklar hariç :))) ya da unonun falan dilim ekmeklerini baz alabilirsin diyordu. Ben de ince ince kestim kaşarı, aşmamışımdır sanıyorum...
Bence sen de yarıya düşürerek ye canın çok istediğinde. kaşarlı tostun da tadı başka :56:
günaydın kızlar...huuuu nerelerdesiniz....
dün rezene içtim meğerse ödem varmış vücudumdaaa.. hepsini attı vücudumdan ve bi tartıldım havalara uçtumm
tavsiye ediyorumm.fazla çıkıp duruyodum yaaa sinirlenmiştim iyice allahtan şişkinlikmiş
kiloo da vermişim biraz daha yuppiii:86:
cnm o dönemde vücut çok su topluyo şişkinlik oluyo..
hiç tartılma o zamanlar suni bile olsa kilo var gibi insanın canını sıkıyoo :S
harika cnm...dün rezene içtim meğerse ödem varmış vücudumdaaa.. hepsini attı vücudumdan ve bi tartıldım havalara uçtumm
tavsiye ediyorumm.fazla çıkıp duruyodum yaaa sinirlenmiştim iyice allahtan şişkinlikmiş
kiloo da vermişim biraz daha yuppiii:86:
maşllah hamarat kadın...kızlar bugün hiç fırsat bulamadım girmeye
bayram baklavamı yaptım bugün ancak işlerimi bitirdim
oo baya incemişin cnm yaa ama çok yeme elcağızınla açtığın baklavalardan...2 gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum.ama bugün ölçülerimi aldım
ilk aldıklarımla karşılaştırdım morelim düzeldi
kalçam 110 du şimdi 103
belimde 80 olmuş
yani incelmeye başlamışım