Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

zambak ben ne zamandır mekik çekmemiştim canım19 da kaldım gerisini zor yaptım ama genede yaptım bitirdim bacaklarıma kızımı oturttum
tamam tamam çok zor oluyomuş bida kekmi kek öffff

yedigin kıssır akşam için yemen gereken ekmegi aldı götürdüü
onun için ceza yok ama akşam azda olsa ye bence (çorba yada sebze yemegi)
ama kek için hadii çek mekigiii bekliyorummm:1rolleyes:

ya heveslendirdiniz iyice bende yarın başlıyorum böyle sık sık ve az yemeğe bide bişey sormak istiyorum şu tickerfactory çizelgesini yapamadım ben,neyi copy-paste yapıcam?
zambak hanımmmm fisfisfis

zambak ben ne zamandır mekik çekmemiştim canım19 da kaldım gerisini zor yaptım ama genede yaptım bitirdim bacaklarıma kızımı oturttum
tamam tamam çok zor oluyomuş bida kekmi kek öffff

30 çektin dimiiii:mymeka:
afferinn sanaaaa bakalımmmkaydirigubbakcemile3
yaaa azz verdim sana galiba 50 mi deseydimkiiiCADIARZU
tamam tamam neyseee buseferlik böyle olsunn vereliniortak

ya heveslendirdiniz iyice bende yarın başlıyorum böyle sık sık ve az yemeğe bide bişey sormak istiyorum şu tickerfactory çizelgesini yapamadım ben,neyi copy-paste yapıcam?
zambak hanımmmm fisfisfis

zambak hanımm yokk zambak de bana:kedi:
canım onu hatice daha iyi biliyor sana cvp verir şimdii

30 çektin dimiiii:mymeka:
afferinn sanaaaa bakalımmmkaydirigubbakcemile3
yaaa azz verdim sana galiba 50 mi deseydimkiiiCADIARZU
tamam tamam neyseee buseferlik böyle olsunn vereliniortak

yaptım canım yaptım
canım yok az falan değil diyorum bak ben ne zamandır çekmemiştim karnımın içi yanıyo şimdi yetti bana yetti 30 eyvahedigeldismile

CGDM85 canım googleye kilo çizelgesi yapımı yaz orda çıkan ilk site bizimki zaten açıkça anlatıyo ama yapamazsan ben bi daha tarif ederim canım kolay gelsin

Bende yürüyüş yaptım geldim .Akşam yemekte de ıspanak, yoğurt ve 3 kaşık da makarna yedim

kızlaar nerdesiniz yaaa. biz ani bir akşam misafirliğine gittik. ilk defa gittiğimiz bi evdi, o yüzden yanlış anlamasınlar diye ikram edilenlerden yemek durumundaydım.
bakalım yarın tartı ne diyecek bu duruma

a.s.Günaydın herkese...hihoyyyt hihoyyyt Bu gün ilk bildirim benden gelsin kızlar.Geçen hafta 62 000 dım. bu hafta 61 100 olmuşum .900 gr vermişim alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis yani hadi bakalım sizi de bekliyorum:sm_cool::sm_cool:

a.s.Günaydın herkese...hihoyyyt hihoyyyt Bu gün ilk bildirim benden gelsin kızlar.Geçen hafta 62 000 dım. bu hafta 61 100 olmuşum .900 gr vermişim alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis yani hadi bakalım sizi de bekliyorum:sm_cool::sm_cool:

Haticeeem süpersin canım tebrik ederim.alkisalkisalkis
2. kilo bildirimi de benden olsun barii. geçen hafta 83,300düm.
bu sabah itibariyle 82,800üm. yani 500 gr vermişim, ne yapalım yavaş olsun kalıcı olsun :))

bu arada muhtemelen bugün yarın regl olucam, umuyorum ki biraz da onun şişkinliği vardır :çok üzgünüm:

ben geçen hafta 78.500 düm bu hafta 78 yani benimde 500 gr patiskanın dediği gibi az ama kalıcı giden kilolar olur inşallah :kedi:

---------------- başladığı kilo ----------geçen hafta--------şuanki kilo ---------hedef kilo

hatice1------:-------84 ........................ 78.5 ................ 78....................68.......... 500 gr vermiş

zambak3---:-------86.3 .......................81.2................. .......................70 .........

patiska------:-------85..........................83.3................82.8...................70 ........500 gr vermiş

bonip10-----:------ 78................................................ ......................... 64

hatic22------:------65.8.........................62.................61.1 ....................57 .........900 gr vermiş

bendisay----:------
-

inci0781....:.....67............................................................................60.

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar listede isminizi görmek istiyorsanız kilolarınızı ve hedef kilolarınızı yazarsanız kaydederim bende

ben geçen hafta 78.500 düm bu hafta 78 yani benimde 500 gr patiskanın dediği gibi az ama kalıcı giden kilolar olur inşallah :kedi:

Tebrik ederken biraz da sitemlerimi iletmek istiyorum Haticecim. yavaş ve kalıcı olsun demek için haftada en az 1 en fazla 2 kg. vermek lazım.buyrunnnnnnnnn
Verecek kilon çok, hani son 1-2 kg. olsa olabilir dersin. Bir şeyler eksik birşeyler fazla demek ki.
Yaptığın spor, yediğinin kalorisini karşılamıyor bence. Sporunu kesintisiz 1 saate çıkarmanı öneririm. Her gün spor kas yorgunluğu yapar. 1 veya 2 gün dinlenmelisin.
Gittiğin yerlerde hatır için yeme,yasakkelime hayır demesini bilmeliyiz artık. En fazla minik bir kurabiye veya salata türü varsa yenebilir.
Kışın bünyemiz kendini korumaya almak istediğinden yağları yakmamakta direnir ve zordur. Bundan sonra daha kolay verme dönemi artık.hihoyyyt
Hedefini belirlediğin gibi süresini de burada yazmasan bile kendince belirlemelisin ve daha çok kararlı olmanı bekliyorum. :teselli:

kızlar slm aranıza benide alırsanız sevinirim. 10 ay önce doğum yaptım 87 kilodan 67 kiloya düştüm ama artık kilo vermem durdu sanırım desteğe ihtiyacım var. listeye eklerseniz hedef kilom 60

canım çook ama çok haklısın ben daha iyi vereceğimi düşünüyordum ama neden bilmiyorum kendimi hafta içi farklı düşünüyorum bundan sonra daha kararlı olacağım
zaten sporumu attırdım günde 4 mil yapmaya başladım ama senin sitemin gerçekten motive olmamı sağlayacak emin ol sen bana benden daha çok güvenmişsin teşekkür ederim ayrıca güvenin için
yazılarınla bizi yalnız bırakmaman dilğiyle seni seviyorum opuyorumnanaktan

X