Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ağlama canım benim, :teselli: tüm bildiklerimi sana da öğreteceğim :roflol::roflol:

Hatice nerde canım öğle yemeği, kızdırdın Zambakımı yine, size kızıp beni pataklıyor sonra...
şaka bi yana ben de sabah kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği, domates, peynir, çok azıcıkta tahin pekmez yedim.
ara olarak 6-7 tane fındık hüplettim.
öğle yemeğinde, dünden kalan bulgur pilavı kırıntılarını yedim :1rolleyes: (saolsun eşim soğuk yemek çok sever, azıcık hakkından gelmiş) ben de dolapta yemek var diye öğlene bişe hazırlamadım. ben de hal böyle olunca daha önceden haşlayıp köpte haline getirdiğim ve buzluğa koyduğum patateslerimi yağsız tavada ısıtmak suretiyle yedim. biliyorum biraz karbonhidrat fazla oldu ama akşama çorba ve salata düşünüyorum sadece...

bu arada sanki kahvaltıda 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez yersem gün içinde canım şekerli şeyler istemiyo gibi geliyo. üstelik regl olucam herhalde, çünkü karnım ağrıyo

ama dogru degilmii patiskammm ögle yemegi yokk nasıl pataklamamm ben bunu şimdiii
aferinn kuzumm sanavereliniortak
fena degil bugünki ögünlerin akşamla dengelemen hoş olmuşş
tahin pekmezin kalori degeri nedir bilmedigim için birde 1tatlı kaşıgı pek bi masum geldigi için o kısmı yorumsuzz geçiyorumm:hulya:
ayaklarını sıcak tut karın agrın biraz olsun hafiflerr

işte senin kilo almanın sebebi canım. asla öğün atlamamalıyız. hani derler ya hep, 3 ana 2 ara öğün mutlaka diye. o kadar ki ben diyetisyene gittiğim zaman bi hafta 11 öğün bişeyler yemiştim günde, elbetteki çok az çok az miktarlar ama metabolizmayı çalıştıran bu... biz ara öğünleri asla atlamıyoruz. bi elma da olsa, 10 tane fındıkta olsa ye mutlaka..
spor olayına gelince birazcık kaytarıyomuşsun gibi geldi sengözlerimebaksanab hepimiz en kötü 2 günde bir duş alırız. seninde öyle olduğunu varsayalım, duştan önce sadece 15 dk süren 1 millik walk at home videosunu uygulasan, eşin farketmez bile yokluğunu kaydirigubbakcemile2

bu aarada kızlar bana kaytarma konusunda dinime küfreden müslüman olsa diyebilirsiniz :eek:

:lepi::lepi: son cümlenealkisalkisalkisalkisalkisalkis ben bu walk at home araştırdım ama bulamadım videoyu helpp pls!!!

ayy ilahi ben zemuszemus
demek ki neymiş, ne kadar sevimli bi sıpa olursa olsun, yeğeninizin konuşmasında komik yönleri bu kadar çok tekrar edip evde dalga konusu haline getirirseniz, kocaaa kadın köfteye köpte yazarsınız ...
ama ççok özledim yaaa senağlama

evet dikkatimi çektii sende pek şeker oldugun için mazur gördümm köpteyiiikaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi: son cümlenealkisalkisalkisalkisalkisalkis ben bu walk at home araştırdım ama bulamadım videoyu helpp pls!!!

canm leslie sansone walk at home yaz arama motoruna çıkan ilk site zaten. orda sanırım 1 mil olanı var. baktın zaman ayırabiliyorsun sonra diğerlerini de bulursun. ben 2, 3 ve 5 milliği de indirdim.

canım evet ben 5yıllık evliyim ve başından beridir istiyoruzz ama hala tııık yokk:roflol:
hayırlısı bakalım
inşallah sen istedigin anda istedigin zamanda bebişin seninle olurr

İnşallah şekerim seninde olur Ben açokcası korkuyom da kiloları bahane ediyom eşime oda ses etmiyo garibim

evet dikkatimi çektii sende pek şeker oldugun için mazur gördümm köpteyiiikaydirigubbakcemile3

saol canım benim o senin şahsi şekerliğin

bu arada inşallah en kısa zamanda istediğimiz kilolara geliriz ve sizler bebiş yaparsnız :emir_bebek: ben de istiyorum ama sanırım daha erken :uhm:

Bende 3 yıllık evliyim ve bebek düşünüyorum artık ama 57 55 felan olunca ben 61 62 arası gidip geliyom şimdilik.Bende senin gibiydim sabah uyanırdım eşim geç kalkacaksa o kalkmadan bişey yemezdim bazen ikindiyi bulurdu ze ben yemek yerken saldırırdım acıktığım için sabah hafif bişeyler yiyorum şimdi .acıktıysam bakıyorum 2 saat geçmediyse meyve felan yemiyorum .arlara dikkat ediyom yani gün içinde herşeyi yiyorum yakarım diye( abartmadan ama )akşamı hafif geçiriyom gene 2 saat sora meyve yatmadan 4 saat önce de yemeyi bitiriyorum sporda yapabiliyorum artık baya değişim oldu bende 66 ya dayanmıştım 2 ay önce

özellikle pazar günü kahvaltı faslı warya offf omletler mi desenn böreklermi desen çeşit çeşit peynirlermi desen Allahım canmı dayanır aklinialirimsmile etkilemek istemem tabi arkadaşlar sempatiksalakcinni ama yoookk kararlıyım mikkemmmeell bi hatun olcam inşallaahhh börekler benden daha mı önemli zemuszemuskaydirigubbakcemile2 cnm

ınşallah şekerim seninde olur Ben açokcası korkuyom da kiloları bahane ediyom eşime oda ses etmiyo garibim

saol canım benim o senin şahsi şekerliğin

bu arada inşallah en kısa zamanda istediğimiz kilolara geliriz ve sizler bebiş yaparsnız :emir_bebek: ben de istiyorum ama sanırım daha erken :uhm:

inşallah olur kızlar allah isteyen herkese versinnnn
yarın büyük günnnnnn kupa günüüüü
kızlar bende yediklerimi yazıyımm
sabah
5zeytin 2kk kadar peynir
1küçük domates 1dilim ekmek

arada yeşil elma

öglen 7kaşık haşlama bakla ve yogurt yarım dilim ekmek

inşallah olur kızlar allah isteyen herkese versinnnn
yarın büyük günnnnnn kupa günüüüü
kızlar bende yediklerimi yazıyımm
sabah
5zeytin 2kk kadar peynir
1küçük domates 1dilim ekmek

arada yeşil elma

öglen 7kaşık haşlama bakla ve yogurt yarım dilim ekmek

yarın neden büyük gün tartılıyomusunuz haftada birfisfisfis

bugun hıç iştahım yok.elıımde etımek yedım bır tane o tıkadı sanırm bıde sıcak su ıctım.oğlum co sukur ıyı ama ara ara cıkıyo atesı.

bende bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir zeytin domates ve salatalık yedim
kahvaltıyı geç yaptığım için arada bişey yemedim
öğlen ekmeksiz çorba yedim 1 tabak
3 de yemem gereken arada komşum çağırdı ona gittim ve 1 tabak kısır yedim bide 1 dilim kek (dayanamadım)
akşamı meyveyle geçiririm herhalde
bakalım zambak benim listede ne bulacak bekliyorum canım

bende bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir zeytin domates ve salatalık yedim
kahvaltıyı geç yaptığım için arada bişey yemedim
öğlen ekmeksiz çorba yedim 1 tabak
3 de yemem gereken arada komşum çağırdı ona gittim ve 1 tabak kısır yedim bide 1 dilim kek (dayanamadım)
akşamı meyveyle geçiririm herhalde
bakalım zambak benim listede ne bulacak bekliyorum canım

canım benim yedigin kısır ne kadardı mesela 2kaşık falansa normal
birde kek dilimi olmamışşş:eek:lmaz:

3de yedigine göre yatana kadar açıkırsın
akşam sebze yemegi yada 1tabak çorba iç bence

kek içinde 30 mekik çekk aslında azbile ama neyse bugün iyi günümdeyimopuyorumnanaktan
çektikçe nerdende yedimm de tamammııı

canım benim yedigin kısır ne kadardı mesela 2kaşık falansa normal
birde kek dilimi olmamışşş:eek:lmaz:

3de yedigine göre yatana kadar açıkırsın
akşam sebze yemegi yada 1tabak çorba iç bence

kek içinde 30 mekik çekk aslında azbile ama neyse bugün iyi günümdeyimopuyorumnanaktan
çektikçe nerdende yedimm de tamammııı

canım kısır ufak kaselerle tersine çevrilen cinstendi
tamam kek için 30 mekik çekeceğim çekerkende nerden yedim diyeceğim (umarım kısır içinde ayrı vermezsin )

canım kısır ufak kaselerle tersine çevrilen cinstendi
tamam kek için 30 mekik çekeceğim çekerkende nerden yedim diyeceğim (umarım kısır içinde ayrı vermezsin )

yedigin kıssır akşam için yemen gereken ekmegi aldı götürdüü
onun için ceza yok ama akşam azda olsa ye bence (çorba yada sebze yemegi)
ama kek için hadii çek mekigiii bekliyorummm:1rolleyes:

X