- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.281
kızlarr nerdesinizz bu saate kadarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar,
bu ara pek giremedim ben en azından 1 hafta daha da giremiyeceğim sanırım. epey keyifli sohbetler kaçırmışım okudukça içim gitti valla mafoldumben
ufak bir sağlık problemim var onunla uğraşıyorum o yüzden pek spor da yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. haliyle kilo veremedim ama en azından almıyorum diye seviniyorum.
hepinizi öpüyorum, kendnize iyi bakın 1 hafta sonra görüşürüz. :a015:
selam kızlar,
bu ara pek giremedim ben en azından 1 hafta daha da giremiyeceğim sanırım. epey keyifli sohbetler kaçırmışım okudukça içim gitti valla mafoldumben
ufak bir sağlık problemim var onunla uğraşıyorum o yüzden pek spor da yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. haliyle kilo veremedim ama en azından almıyorum diye seviniyorum.
Bu arada herkese özellükle tavsiyem gece uyumadan 1 2 saat önce mutlaka yesil cay icin cok etkiliyor
İki sene önce 57 kiloydum ve herşeyi yiyordum, işe başladıktan sonra 70 kiloya çıktım ama bu kiloya gelmemin en büyük sebebi hareketsizlik ve hazır yiyecekler tüketmek.
Tabi bu kiloya gelirken bir panikle zayıflama hapları kullandım (lahana, fx, 5i 1 vs). Bu hapları düzenli kullanınca kilo verdim biraz ama hap biter bitmez fazlasıyla geri aldım. Kesinlikle hiçbirini tavsiye etmiyorum.
Geçenlerde de kendime uydurma bi diyet yaptım (belki daha önce yapılmıştır bilmiyorum). Pişmiş hiçbir şey yemedim sadece çiğ yenebilecek yiyecekler yedim ve 7. günün sonunda 3 kilo vermiştim hemde yağlardan. ama insan çok dayanamıyor açıkçası. Cesaretimi toplayınca belki yine başlarım :))
selam kızlar,
kızlar kedim komşu kapıdayken dışarı fırlamış. saat 8 gibi haber geldi kaza geçirmiş. karşıki komşunun kilerinde soba borusunun içine girmiş. haber verdiler eşim gitti aldı geldi. resmen travma geçirmiş hep karanlık yere kaçıyo en son yuvasını odaya getirdik. ordan dışarı çıkmıyo.kafasında ve bacağında sıyrık var. üst dudağı çok kötü olmuş devamlı kanıyo. onunla uğraşıyoz yazamassam haberiniz olsun. moralim iyice sıfırın altında içim acıyooooo
selam kızlar,
İki sene önce 57 kiloydum ve herşeyi yiyordum, işe başladıktan sonra 70 kiloya çıktım ama bu kiloya gelmemin en büyük sebebi hareketsizlik ve hazır yiyecekler tüketmek.
Tabi bu kiloya gelirken bir panikle zayıflama hapları kullandım (lahana, fx, 5i 1 vs). Bu hapları düzenli kullanınca kilo verdim biraz ama hap biter bitmez fazlasıyla geri aldım. Kesinlikle hiçbirini tavsiye etmiyorum.
Geçenlerde de kendime uydurma bi diyet yaptım (belki daha önce yapılmıştır bilmiyorum). Pişmiş hiçbir şey yemedim sadece çiğ yenebilecek yiyecekler yedim ve 7. günün sonunda 3 kilo vermiştim hemde yağlardan. ama insan çok dayanamıyor açıkçası. Cesaretimi toplayınca belki yine başlarım :))
patisskaaa nerelerdeydinn bugünn
canım hiç sorma ya, öğlene doğru kalktık eşimle, kahvaltıdan sonra 1 saat kadar dövüş oyunu oynadık sonra yine uyumuşuz ve 7de ancak kalktık. eşim işe zor yetişti sen düşün yani kafamçokkarıştı ama bu gece nasıl uyurum bilmiyorum. sabahçıyız hep beraber burda -tatlicadiarzu-
yuuuhh diyoruumm sana kızzz senn ne yapıyorsunn bu arayaaa
çok uyuyorsunn canımm ya
benimm eşim artık geceleri evde 12de geliyor işten..seninki geceye devam heralde
kızlar kedim komşu kapıdayken dışarı fırlamış. saat 8 gibi haber geldi kaza geçirmiş. karşıki komşunun kilerinde soba borusunun içine girmiş. haber verdiler eşim gitti aldı geldi. resmen travma geçirmiş hep karanlık yere kaçıyo en son yuvasını odaya getirdik. ordan dışarı çıkmıyo.kafasında ve bacağında sıyrık var. üst dudağı çok kötü olmuş devamlı kanıyo. onunla uğraşıyoz yazamassam haberiniz olsun. moralim iyice sıfırın altında içim acıyooooo
yaa canımm pekbituhaff kokuyorr odaa
limon falan sıksam içine olurmukii
vala nasıl oldu hiç anlamadım, bi iki test çözeyim dedim, uyandığımda saat7ydi.
canım 12 saat çalışıp 24 saat dinleniyo eşim. yani bi gece bi gündüz gibi bişe.
limon sıkabilirsin tabi tatlandiricida kullanabilirsin ama yesil caya alisana kadar sürdürmelisin ztn su gibi tadi var
Ben de akşamdan sonra yeşil çayın önerilmediğini biliyorum. Yanlış değilse. Nasıl olumlu etkisini görüyorsun thalixcim.
yeşil çayı poşet değil de açık olanı tercih edelim. Çok sıcak içmeyelim.
Bugün hava pek iyi değil. Sporda da dinlenme günüm. Buraya geldim belki birileri olur diye kimsecikler yok:bbo:
Meyve olarak tatlı niyetine yaban mersinini ben de öneriyorum. Yararlarını nette okursunuz.
İki çeşidi var. yerli olan biraz buruk, dışardan gelen tatlı. Tabi herkesin damak tadı farklı.
Kilo verene kadar unlu, yağlı, tatlı yiyeceklerin cazibesine kapılmayın derim. Bir kaşık, bir çatal veya bir kare ile yetinemiyorsanız hiç bulaşmayın benim gibi.sengözlerimebaksanab
İstediğiniz kiloya geldiğinizde kararında yersiniz ve bedelini ödemek daha kolay olur.:hulya: