Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

haticemm tamam anladım gr yazabiliyorsun

tamam yarım yaparız 86.3 ile başladım
böyle yazabilirsen tabi
yarında kilo bildirimi yapınca yaparsın sana zahmett
çokk teşkkürlera.s.

Kızlaaaaar seviyorum sizi hepiniz gelmişsinizzz kaydirigubbakcemile3
tarih dersinden çıktım, beynim sulandı sempatiksalakcinni
yaa biz bugün eşimle dışarı çıkmıştık, yemek yedik dışarda...ohaoldumsmile zaten doğru düzgün spor da yapmadım. ben yarın yokum haberiniz olsun...

Kızlaaaaar seviyorum sizi hepiniz gelmişsinizzz kaydirigubbakcemile3
tarih dersinden çıktım, beynim sulandı sempatiksalakcinni
yaa biz bugün eşimle dışarı çıkmıştık, yemek yedik dışarda...ohaoldumsmile zaten doğru düzgün spor da yapmadım. ben yarın yokum haberiniz olsun...

niyee yoksunn nereye giidiyorsunnn
kilo bildirimini yapsaydın canım

Kilo bildirimi yapmamak için kaçıyorum, çaktırma sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol:demek onun için yoksun
heeeyyy ne oluyoruuzz bakalımm
kaçmak yokkk:eek:klava:
korka korkada olsa söyliycennnn
bonipin diline düşmee laflarıyla mafeder senii ona göreee
yaa böylee pekbii rahat görüyorum senii
azim diye bişey kalmamışşş:mymeka:

allah zambağın merdanesine benim dilime düşmekten hepinizi korusun. kaydirigubbakcemile3 yarınki yoklamada herkesi görmek istiyorum. zambak bu günlerde elinden merdaneni fazla düşürmüş gördüm seni. sakın sıkı tut geliyoz kaydirigubbakcemile

di mi yaaa bilmiyorumkismile eşim yüzünden oldu, şimdi biz beraber diyet yapıyoruz ya, dün akşam saat 10da dedim ki (ama öylesine) canım tatlı bişe istiyo. sonra bi tutturdu sana tatlı alayım, çukulata getireyim, muhallebi yapalım diye. yaa ben diyetteyim dedim "canım biz kilo falan veremeyiz" dedi. çok bozdu moralimi. sonra kıvırdı bi sürü ama öle işte.

patisi ben yarın böle seve seve getircem siteye. :))) seve seve ama böööle kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile bayanssulusmile

Allah bonibon şekeri de gelmiş tam yandık. bi yanda merdane, bi yanda sivri bi dil...
yarın çook işim var, bilgisayar bozulacak sonracıııma elektrik kesilecek

bu arada be de bi baksam mı burdaki doktorlara yaa. daha önce bi diyetisyen geçmişim olmuştu aslında. o zaman için faydalı da olmuştu.

bu arada be de bi baksam mı burdaki doktorlara yaa. daha önce bi diyetisyen geçmişim olmuştu aslında. o zaman için faydalı da olmuştu.

CANIM ÖYLE BİR ŞANSIN VARSA BENCE GİT
ENAZINDAN DÜZENLİ KONTROLLERİNE GİDERSİN
BİZEDE HER NEKADAR HESAP VERSENDE NE YEDİGİN HAKKINDA DİYETİSYENLE YÜZYÜZE GELİNCE UTANIRSIN BELKİİİ ÇUKULATA HASTASIII:roflol:

di mi yaaa bilmiyorumkismile eşim yüzünden oldu, şimdi biz beraber diyet yapıyoruz ya, dün akşam saat 10da dedim ki (ama öylesine) canım tatlı bişe istiyo. sonra bi tutturdu sana tatlı alayım, çukulata getireyim, muhallebi yapalım diye. yaa ben diyetteyim dedim "canım biz kilo falan veremeyiz" dedi. çok bozdu moralimi. sonra kıvırdı bi sürü ama öle işte.

e canımm sonra ne yaptınn
sonuca gelemedin bitürlü
çukulatamı yedin muhallebimi yoksa:roflol::roflol:

allah zambağın merdanesine benim dilime düşmekten hepinizi korusun. kaydirigubbakcemile3 yarınki yoklamada herkesi görmek istiyorum. zambak bu günlerde elinden merdaneni fazla düşürmüş gördüm seni. sakın sıkı tut geliyoz kaydirigubbakcemile

evet canıımm dogru söylüyosunn
yarın herkes tastamam verecek bildirimleriniii:eek:klava:
sonra liste yapılacakk
kilo veremeyene benim oklavam ve bonipin dilii daha fazla bişeye gerek yok zatenn:roflol::roflol:

1 saat yürüyüşümü koşumu yaptım geldim. Kızlar artık havalar mis gibi her fırsatta atın kendinizi dışarı.kaydirigubbakcemile2 Bilmiyorum ben dışarda sporu çok seviyorum.

Bonibonum ben de aynı nedenlerle liste diyet yapamıyorum işte. Yoksa sağlıklı ve yapılmayacak gibi değil. Ondan 2 kaşık bundan 3 kaşık bana göre değil. Özgür olmalıyım.
Ama diğer söylediklerini ben farklı düşünüyorum. Ben bu yönteme başladığımda zaten öğünlerimde çok dikkatliydim. 1 saat de sporumu yapıyordum. Neydi benim derdim?
Evet arada yediğim aburcubur ve tatlılar. Onların yerine meyva koymalıydım.
Bir lokma tatlı hakkım da vardı ama o kadar az yiyemezdim kendimi biliyordum.
O halde tatlı istediğimde yerine kayısı, incir ve 1tk. bal koymalıydım. Önemli olan tatlı ihtiyacını karşılamakaklinialirimsmile
1kasımda başladım ve yılbaşına kadar 2 ayda 8 kilo hedefledim. Kendimi bunaltmadan hedefim için çok gayret gösterdim. Bazen 1, bazen 1,5 verdim. iki hafta hiç vermedim ama dediğim zamanda hedefime ulaştım.zemuszemus
İşte benim sizlerden farkım o kadar rahat olmamamdı.şutarafagitti
Koruma döneminde de 1kg. daha verdim ve almamaya çalışıyorum.
Şimdi arada tatlı yiyorum ama aynı gün gündüz yarım saat, gece 1 saat spor yapmak şartıyla.
Şimdi sizleri okuyorum tatlı, börek vs. yedim diyorsunuz eleştirmiyorum ama bunun bedelini ne şekilde ödediğinizi merak ediyorum.bilmiyorumkismile
Onun için uzun uzun yazdım. Ben günde 1 veya 1.5 saat spor yaparak sadece kilomu koruyabilirken hem tatlı hamur işi yiyip nasıl kilo verip nasıl mucize yaratacağınızı ben de izleyerek görmek istiyorum.vereliniortak.

X