- Konu Sahibi BinbirRenk
spor salonuna gitmeyi çok isterdim ama imkanlar el vermiyor.yaşadığım şehirde kızımı emanet edebileceğim hiç kimse yok maalesef.mecburen bu düzeni evde oturtmaya çalışıyorum.önceleri kendi başıma evde alet olmadığı için dışarıda tempolu 30 dak yürüyüş yapıp 15 dak egzersiz yapıyordum bir süre yapıp sonra düzen bozulunca kalıyordu.ama cd ile en azından salondaymış gibi birde sıkılmadan yapmak daha çok hoşuma gitti.kendi başıma yürü yürü sıkılıyordum bir süre sonra.ama sen daha çabuk kilo verirsin merak etme.işi baştan sıkı tutuyorsun1 sene oldu diyorsun.ben kızım 1.5 yaşına gelince başladım o da dediğim gibi amatörce.senin adına sevindim emanet edebileceğin ve salona gitme imkanın varmış.inşallah güzel güzel verirsinvereliniortak
anladım canım.tabi imkan yoksa çocuğunu kimseye emanet edemiyor insan..benimde arkadaşım olmasa napardım bilmiyorum.çünkü ailem yurt dışında yaşıyor.ailem olsa zaten herşey dahha kolay olurdu yanımda.ne güzel umarım cd ile sende istediğin kiloya gelirsin.evet sıkı tutuyorum sonucu güzel olur diye umut ediyorum.yalnız ben kendimi kilo vereceğim diye şartlandırmıyorum.bu sefer beyin savunmaya geçip metabolizmayı durduruyormuş.nasıı bişeyse artık:)))