- 11 Kasım 2009
- 110
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
hoşbulduk simgesimab siz bayadır burdasınız sanırım.binbirrenk ark sizin siteminizle geri döndüğünü yazmıştı.siz neler yapıyorsunuz acaba.
15 dak mesaj yazmak için savaş veriyorum kk damı yoksa nette mi problem var bilemedim.
bu arada pusulam tekrar hoşgeldin...
topikğe katılmam çok uzun zaman olmadı ama kısa sürede çok yazdım sanırımopuyorumnanaktanhatta binbirrenk benden kaçma noktasına geldi deerrrmişim...
ona çok teşekkür ederim tekrar burdan
opuyorumnanaktan
ben topikte birşey paylaşamadım çünkü bilinçli tecrübelerim yoktu.binbirrenk sayesinde kendime sağlıklı ve düzenli beslenme cetveli yaptım diyebilirim.heee bunu harfiyyen uyguluyor musun ?diye sorarsan 2-3 gün denedim sonra regl oldum herşey sona erdi çünkü benim çok fazla ödem sorunum var ve en yakın zamanda endokrinoloji servisine gitmeyi istiyorum.
daha önceki mesajları okuduysan liste yapmak benim için en büyük gelişmeydi çünkü hayatım boyunca sağlıksız düzensiz beslendim. kızım ve kendim için düzenli beslenme alışkanlığını kazandırmak istedim binbirrenk ve topiği sayesinde bu adımı atmış oldum.
ben hamilelikte aldığım 20 kg mı 2.5 sene gibi uzun bir sürede verdim.şu anda hamilelik öncesi kilomdayım ama sezeryan sonrası ve yaş ve metabolizma yavaşlaması nedeniyle 3 kat göbek problemim var.birde sağlıklı ve düzenli beslenmeyi hayatıma yerleştirirsem inşallah kilo sorununu halletmiş olacağım ama uzun zamandır göbek için savaş veriyorum