Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gelirseNe zaman göreceğiz.
Fazla merak iyi değildir canom o kadar özendim
Senin sunumları biliyoruz bilmesem neyseFazla merak iyi değildir canom o kadar özendim
İnş öyledir canocum yaaaaaaSenin sunumları biliyoruz bilmesem neyse
Yaptın mı yoksa sosyalcimİnş öyledir canocum yaaaaaa
Yaptım konumu açtım kukriskom şükür kalibim biraz olmadıYaptın mı yoksa sosyalcim
Hee kesin kesin olmamıştır canım ,olmamış dediklerinizi biliyoruzYaptım konumu açtım kukriskom şükür kalibim biraz olmadı
Çok teşekkür ederim canım kukriskomHee kesin kesin olmamıştır canım ,olmamış dediklerinizi biliyoruz
Ellerine sağlık canım
Ömrü de uzun ki benim telefonu kızım su kovasına atmıştı akşam buldum halen çalışıyordu halen çalışıyorYav ömrünü boş ver konu kamera
Aypon mu?Ömrü de uzun ki benim telefonu kızım su kovasına atmıştı akşam buldum halen çalışıyordu halen çalışıyor
Yok kız samsungAypon mu?
Bilemiyorum belki modele göre değişiyordur ama benim Samsung donuyordu, kanser etmeye başlamıştı 3 yılda. iPhone’da bir kere bile donma yaşamadım 5 yılda. Ekranı kırıldı parçalandı, telefon hala fişek gibi çalışıyordu.Ömrü de uzun ki benim telefonu kızım su kovasına atmıştı akşam buldum halen çalışıyordu halen çalışıyor
Bende 4 yıldan fazla oldu oppo kullanıyorum. Çok memnunum.Bilemiyorum belki modele göre değişiyordur ama benim Samsung donuyordu, kanser etmeye başlamıştı 3 yılda. iPhone’da bir kere bile donma yaşamadım 5 yılda. Ekranı kırıldı parçalandı, telefon hala fişek gibi çalışıyordu.
Olabilir modelinden sağlamdır başına çok şey geldi o telefonun şimdi büyük kızım kullanıyorBilemiyorum belki modele göre değişiyordur ama benim Samsung donuyordu, kanser etmeye başlamıştı 3 yılda. iPhone’da bir kere bile donma yaşamadım 5 yılda. Ekranı kırıldı parçalandı, telefon hala fişek gibi çalışıyordu.
Oppo’dan arkadaşımda da var. İlk aldığında kamerası süperdi. Sonradan çekimi kalitesizleşmeye başlamış, öyle diyordu. Neden bilmem. Eşim Xiaomi kullanıyor. 3-4 sene oldu alalı. Telefon sürekli donup kapanıyor. Dedim bir dahakine iyi bir şey al bu ne böyle çekilir dert değil.Bende 4 yıldan fazla oldu oppo kullanıyorum. Çok memnunum.
Sadece kamera içinde Iphone alır mıyım bilemedim. Ben kameradan da memnunum.
Benim ilk oppoyu kız aldı o kullanıyor. Bunu 2.5 yıldır kullanıyorum. Eşimin önceki telefon Huawei ondan o kadar memnun kalmadık.
Bilmem benim diğer cihaz kızımda onun kamera hala iyi, onu Antep'te almıştım.Oppo’dan arkadaşımda da var. İlk aldığında kamerası süperdi. Sonradan çekimi kalitesizleşmeye başlamış, öyle diyordu. Neden bilmem. Eşim Xiaomi kullanıyor. 3-4 sene oldu alalı. Telefon sürekli donup kapanıyor. Dedim bir dahakine iyi bir şey al bu ne böyle çekilir dert değil.
Beyaz eşya gibi telefon da şans işi sanki eşim her sene değiştirir yeni modeline geçer ondan sorununu hiç görmedin diyorum onaOppo’dan arkadaşımda da var. İlk aldığında kamerası süperdi. Sonradan çekimi kalitesizleşmeye başlamış, öyle diyordu. Neden bilmem. Eşim Xiaomi kullanıyor. 3-4 sene oldu alalı. Telefon sürekli donup kapanıyor. Dedim bir dahakine iyi bir şey al bu ne böyle çekilir dert değil.