Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Ömrü de uzun ki benim telefonu kızım su kovasına atmıştı akşam buldum halen çalışıyordu halen çalışıyor
Bilemiyorum belki modele göre değişiyordur ama benim Samsung donuyordu, kanser etmeye başlamıştı 3 yılda. iPhone’da bir kere bile donma yaşamadım 5 yılda. Ekranı kırıldı parçalandı, telefon hala fişek gibi çalışıyordu. 😁

Bilemiyorum belki modele göre değişiyordur ama benim Samsung donuyordu, kanser etmeye başlamıştı 3 yılda. iPhone’da bir kere bile donma yaşamadım 5 yılda. Ekranı kırıldı parçalandı, telefon hala fişek gibi çalışıyordu. 😁
Bende 4 yıldan fazla oldu oppo kullanıyorum. Çok memnunum.
Sadece kamera içinde Iphone alır mıyım bilemedim. 😁Ben kameradan da memnunum. 🤔
Benim ilk oppoyu kız aldı o kullanıyor. Bunu 2.5 yıldır kullanıyorum. Eşimin önceki telefon Huawei ondan o kadar memnun kalmadık.

Olabilir modelinden sağlamdır başına çok şey geldi o telefonun şimdi büyük kızım kullanıyor

Bende 4 yıldan fazla oldu oppo kullanıyorum. Çok memnunum.
Sadece kamera içinde Iphone alır mıyım bilemedim. 😁Ben kameradan da memnunum. 🤔
Benim ilk oppoyu kız aldı o kullanıyor. Bunu 2.5 yıldır kullanıyorum. Eşimin önceki telefon Huawei ondan o kadar memnun kalmadık.
Oppo’dan arkadaşımda da var. İlk aldığında kamerası süperdi. Sonradan çekimi kalitesizleşmeye başlamış, öyle diyordu. Neden bilmem. Eşim Xiaomi kullanıyor. 3-4 sene oldu alalı. Telefon sürekli donup kapanıyor. Dedim bir dahakine iyi bir şey al bu ne böyle çekilir dert değil. 😐

Oppo’dan arkadaşımda da var. İlk aldığında kamerası süperdi. Sonradan çekimi kalitesizleşmeye başlamış, öyle diyordu. Neden bilmem. Eşim Xiaomi kullanıyor. 3-4 sene oldu alalı. Telefon sürekli donup kapanıyor. Dedim bir dahakine iyi bir şey al bu ne böyle çekilir dert değil. 😐
Bilmem benim diğer cihaz kızımda onun kamera hala iyi, onu Antep'te almıştım.
Eşiminde oppo biz hiç sıkıntı yaşamadık. Bir telefon zaten en fazla 6-7 yıl kullanılır.

Beyaz eşya gibi telefon da şans işi sanki eşim her sene değiştirir yeni modeline geçer ondan sorununu hiç görmedin diyorum ona

X