MersiÇok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Ben de tebrik ederimTeşekkür ederim
Ben bunu bekliyordum. Ama sunumun nasıl olacak kestiremiyordum.Bu kek önceden yapılmıştı hatirliyormusun oy oranı korkuttu iki tarifdi o zaman aslında ama çok istedim yapmayı yinede iyi ki yapmışım
canım hep destek oldun sende cok teşekkür ederim
Bencanım hep destek oldun sende cok teşekkür ederim
Sunum aklımdakinin aynısı oldu sadece mumların yandığı belli olmadı görselde çok mutlu oldum çok teşekkür ederim sanadaBen bunu bekliyordum. Ama sunumun nasıl olacak kestiremiyordum.
Bende nb 530 çıkıyor sayılır mı?Biri bana saat mi almayı düşünüyor acaba hep saat reklamı çıkıyor bende sizde de çıkıyor mu saatler
Seninki margırıttan ötürüBende nb 530 çıkıyor sayılır mı?
Yok bende araştırıyordum sürekli reklamı çıkıyor. Bugün sepetindeki ürüne 270₺ indirim var deyince ay hangisi acaba diye bir girdim nb 530Seninki margırıttan ötürü
Hayır bir de en pahalı markalar çıkıyorBende de e bebek reklamları
At bakayımYok bende araştırıyordum sürekli reklamı çıkıyor. Bugün sepetindeki ürüne 270₺ indirim var deyince ay hangisi acaba diye bir girdim nb 530hala 7 binli bir şey fiyatı.sjsjdj
Bende yapmıştım bu tarifi ama sunumum felaket kötüydü, senin ki muhteşem oldu kuzuBu kek önceden yapılmıştı hatirliyormusun oy oranı korkuttu iki tarifdi o zaman aslında ama çok istedim yapmayı yinede iyi ki yapmışım
Oleeyyyyy gelsin kirmiziii ve rozetTeşekkür ederim