Zerre nin yüzündenneden aceba
At bakayım
Bende de ajandaBiri bana saat mi almayı düşünüyor acaba hep saat reklamı çıkıyor bende sizde de çıkıyor mu saatler
gormedim ama çok güzel yapmışsındır kesinBende yapmıştım bu tarifi ama sunumum felaket kötüydü, senin ki muhteşem oldu kuzu
güzel ayakkabı ama çakması da fazla olunca çokça herkesin ayağında.New Balance 530 Silver Metallic Kadın Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
New Balance 530 Silver Metallic Kadın Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
530'a komple aşık oldum,renk filan fark etmiyor benim için.
Teşekkür ederim hemşirem ❤
Aynısını düşünüyorumgüzel ayakkabı ama çakması da fazla olunca çokça herkesin ayağında.
Poğaça ve kek yarışması, sofra kurma olmuştu kuzu. Sunumunu yapamadım baştan savma olmustu. Senin için çok mutluyumgormedim ama çok güzel yapmışsındır kesin
Ben herkeste olan şeyleri pek sevmem ama bu modeli gerçekten beğendimgüzel ayakkabı ama çakması da fazla olunca çokça herkesin ayağında.
Kendine haksızlık etme gayet iyiydi. Kk beyaz kısır sevdiği için oy alamamıştıPoğaça ve kek yarışması, sofra kurma olmuştu kuzu. Sunumunu yapamadım baştan savma olmustu. Senin için çok mutluyum
Ayyyy nevos yaaa alemsin heeeeKendine haksızlık etme gayet iyiydi. Kk beyaz kısır sevdiği için oy alamamıştı
Ben alıcı değilim zatenAynısını düşünüyorum
Çok emek verdin bana senin de katkın çokPoğaça ve kek yarışması, sofra kurma olmuştu kuzu. Sunumunu yapamadım baştan savma olmustu. Senin için çok mutluyum
orjinalinin fiyatı 7 binlerde zaten. çok pahalı. ama o fiyat etmez bence.Ben herkeste olan şeyleri pek sevmem ama bu modeli gerçekten beğendimbende ne akılla sepete eklediysem mümkün değil alamam
Anladım platonikBen alıcı değilim zaten
Teşekkür ederim canım böyle bir etki beklemiyordum çok mutluyum