- 3 Temmuz 2022
- 4.411
- 12.716
- 27
İnsallah alana kadar pes etmek yokOleeyyyy çok sevindim canım benimmmm,şimdi sıra sendeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah alana kadar pes etmek yokOleeyyyy çok sevindim canım benimmmm,şimdi sıra sendeee
Tamam yenisi icin daha özenli hazrlanrm bende.Evet yarın sekiz sekiz buçuk arası açılacak canim
Buradaki eski konuları incele tarifinle ilgili canimTamam yenisi icin daha özenli hazrlanrm bende.
İnsallah alana kadar pes etmek yok
Kesinlikle pes etme bak bende aylardır buradayım ve ilk birinciliğim olacakİnsallah alana kadar pes etmek yok
Şimdiden tebrik ederim kolay pes etmemKesinlikle pes etme bak bende aylardır buradayım ve ilk birinciliğim olacak
Cancağızım
Zanoooo'm
Hiç heyecan yoktu da son saatler kalbim güm güm teşekkür ederimTebrikler taze şampiyon Nane Limon Kabugu
Rica ederim bitti bittiHiç heyecan yoktu da son saatler kalbim güm güm teşekkür ederim
Değişecek diye bekledinHiç heyecan yoktu da son saatler kalbim güm güm teşekkür ederim
Bu kek önceden yapılmıştı hatirliyormusun oy oranı korkuttu iki tarifdi o zaman aslında ama çok istedim yapmayı yinede iyi ki yapmışımDeğişecek diye bekledin
Ama bu sefer hep sen birinciydin
Sen gelene kadar ben çayımı içtim hoşgeldin
Afiyet olsun o zamanSen gelene kadar ben çayımı içtim hoşgeldin
Sana da afiyet olsunAfiyet olsun o zaman
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canım hayırlı olsun Nane Limon Kabugu