Foto isterizBu minik kız bugün Sufle yapıcak.
Yapamaz diyenler?
Ağlatır diyenler?
Yani ağlatır diyorsun,ok.Foto isteriz
DüzeltttimYani ağlatır diyorsun,ok.
Kesin yaparsın,yapamayacak birsey yokBu minik kız bugün Sufle yapıcak.
Yapamaz diyenler?
Ağlatır diyenler?
Ben kaliyom size başarılar canomBanane ben kalmam sen kal
ondan sordum zaten
DüzletmemişsinDüzeltttim
İki ay sonra fasulyelik bitiyor antrenmana girmem lazımBen kaliyom size başarılar canom
Suflem kek oldu diye ağlarken de teselli isterim amaKesin yaparsın,yapamayacak birsey yok
Yaparsın tamam ama içi hızlı pişiyor ona dikkat et. Sufle derken kek olmasınDüzletmemişsin
Tüm mermileri harcama stok yap canomİki ay sonra fasulyelik bitiyor antrenmana girmem lazım
Ocakta kaç dakika kalması gerekiyor? Sufle kabım da yok neyle yapıcam bilmiyorum. Tarifine de asla bakmadım,içine ne giriyor bilmiyorum daYaparsın tamam ama içi hızlı pişiyor ona dikkat et. Sufle derken kek olmasınBaşıma geldi çünkü
Buda doğruTüm mermileri harcama stok yap canombenim daha çok var,sakinim
Çok güzel ederimSuflem kek oldu diye ağlarken de teselli isterim ama
Bence bunu bi düşün canomBuda doğru
Güveç kabın var mı toprak güveç. Fincan da bile yapıyorlarOcakta kaç dakika kalması gerekiyor? Sufle kabım da yok neyle yapıcam bilmiyorum. Tarifine de asla bakmadım,içine ne giriyor bilmiyorum da
Var onlardan ama ben kesin bardakta filan yaparım.sjsnsndGüveç kabın var mı toprak güveç. Fincan da bile yapıyorlarBen güveçte yapmıştım 8 dakika yeterli oluyor
8 dakika çok değil mi kuzu yaaGüveç kabın var mı toprak güveç. Fincan da bile yapıyorlarBen güveçte yapmıştım 8 dakika yeterli oluyor
Var onlardan ama ben kesin bardakta filan yaparım.sjsnsnd