- 21 Kasım 2017
- 27.614
- 120.857
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok minimal bir süsleme yapacağım efendimİlk mesajda yazdım zaten pasta gibi, chesecake gibi süslemek yasak. Abartı olursa ben uyarımı yaptım. Üzeri komple meyve, fındık, fıstık, çikolata olursa kabul etmem.
Aynı anda yazmışız askolettamASSOSyal i etiketleyelim asıl.
Bu pisliği ben de düşündüm. Çünkü kekim buna aşırı müsait.Peki kreması kasede yan tarafta dursa onu kabul ediyor musun misal erimiş çikilat
Çok minimal olacak,sıfır çikolataASSOSyal i etiketleyelim asıl.
karşı.Aynı anda yazmışız askolettam
Benimki müsait olmasa da yapacağım. Geri mi kalayımBu pisliği ben de düşündüm. Çünkü kekim buna aşırı müsait.
Yaparım artık bunu,bizde alkol yanına kahvaltıda filan çok güzel olur,çok sağol mavişimBen bittikçe yeniliyorum Margaret Hale sağolsun Afiyet şifa olsun ablam
Benim kekim henüz yok bende yapayım.Benimki müsait olmasa da yapacağım. Geri mi kalayım
O garanti cepte zaten. Gerisi kolayBenim kekim henüz yok bende yapayım.
Aynen keki buluruz elbetO garanti cepte zaten. Gerisi kolay
Starbucks yasak dimiAynen keki buluruz elbet
Geri kal canom, minimal takılalım bu ayBenimki müsait olmasa da yapacağım. Geri mi kalayım
Çikolatalı kek yap nevosum ,hem çikolata garanti olurBenim kekim henüz yok bende yapayım.
Havuçlu cevizli miStarbucks yasak dimi
Benim ki müsait değil o yüzden kafam raaatBu pisliği ben de düşündüm. Çünkü kekim buna aşırı müsait.
Banane ben kalmam sen kalGeri kal canom, minimal takılalım bu ay
ondan sordum zatenHavuçlu cevizli mi